Audio Front Panel
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Audio Front Panel
Mam kupeny predny panel do 3,5 pozicie s 2x usb a audio+microphone. Ked to vsetko pozapajam tak idu iba usb-cka ale ten audio+mic nie. Zapojene je to dobre len problem je taky ze mam jednu zvukovu kartu v PCI slote a tu integrovanu na doske vypnutu. Vlastne preto to aj nejde. Ale ja by som chcel prepojit ten predny panel s mojou zvukovou v PCI slote lenze neviem ako ked ta zvukova nema ziadne vystupy. Dufam ze ma chapete ... Dikes
mam rovnaky problem...panel sa da prepojit jedine so zvukovkou na doske...aspon s tou mojou urcite nie...provyzorne riesenie som spravil takto: zadny vystup na repro mam naojeny na zvukovku v PCI a predny panel na zvukovku na doske...ta je sice hrozna ale no co uz...a ked chcem pocuvat na sluchadla musim prepinat zvukovky
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
JJ ja si tiez musim prepinat zvukovePedro109 napísal:mam rovnaky problem...panel sa da prepojit jedine so zvukovkou na doske...aspon s tou mojou urcite nie...provyzorne riesenie som spravil takto: zadny vystup na repro mam naojeny na zvukovku v PCI a predny panel na zvukovku na doske...ta je sice hrozna ale no co uz...a ked chcem pocuvat na sluchadla musim prepinat zvukovky