tak urcite naj. grafiku bude mat ako kazdy vie "Crysis", uz len kedy vyjde, a nepojde skoro nikomu, ako na videach co som pozeral
Hra bude vyzadovat 8800GTX
Talpy napísal:tak urcite naj. grafiku bude mat ako kazdy vie "Crysis", uz len kedy vyjde, a nepojde skoro nikomu, ako na videach co som pozeral
Hra bude vyzadovat 8800GTX
ak bude hra vyzadovat 8800gtx tak si to veeeeeeeela z nas nezahra pretoze vacsina kupuje 8800gts alebo ak je menej financii tak 8600gts/gt alebo uz potom ATi radeon RX2600 8800GTX budes potrebovat ak si to budes chciet zahrat na full detailoch + nieake to AA,HDR,rozlisenie vyssie ako 1024*768
Na 8800GTX, Intel Core 2 Duo, 2GB RAM si to na 100% zahras na FULL s AA s rozlisenim minimalne 1280x1024. Pod 40FPS by to padnut nemalo. Moj zdroj je hlavny designer Crysis z Cryteku, ktory to vykecal v jednom Q&A
ked je tu taka tema o tej grafike chcem sa spytat ale asi to bude presunute ako mi pojde hra na Intel Core 2Duo E6400,2gb ram,Ati Radeon x1950 pro 512 mb pls
Aj po dlhom case a opojeni z F.E.A.R. ci Half-life 2 sa mi zda ako najkrajsia hra Far-Cry. Nema sice najnovsie technologie, ale vsetko je tak pekne zladene az mam pocit ako keby som bol na dovolenke
GothaR napísal:Aj po dlhom case a opojeni z F.E.A.R. ci Half-life 2 sa mi zda ako najkrajsia hra Far-Cry. Nema sice najnovsie technologie, ale vsetko je tak pekne zladene az mam pocit ako keby som bol na dovolenke
tak to mas pravdu prave preto sa velmi tesim na Far Cry 2 a na Crysis budu to dalsie 2 do zbierky .
ClicK napísal:ked je tu taka tema o tej grafike chcem sa spytat ale asi to bude presunute ako mi pojde hra na Intel Core 2Duo E6400,2gb ram,Ati Radeon x1950 pro 512 mb pls
pojde ti to dobre neboj...vytazis z toho aj high len s dx10 sa mozes rozlucit kedze mas dx9 kartu
No thak som estek nevidel, ale tiez bomba grafiku bude mat NFS: Pro Street, a nova hra, od tvorcov F.E.A.R, "Sierra", vyraba hru ,,Timeshift,, ma to tiez dobru grafiku, ako aj bude mat Half-Life 3, len treba cakat, a dokupovat veci do comp.
Zachvilu mi dojde bioshock tak uvidim či to vytunim an plne detaily a potom vas poviem ale moji favoriti su zatial Oblivion, neviem ako vam ale Fable sa mi strasne pacil a este mno Far Cry