Chladnutie
Chladnutie
Ahojte...mám taký "problém" neviem ani či je to problem alebo moja paranoja, ale mám taký dojem, že môj vzťah s priatelkou chladne ..skratka z jej strany...z mojej istotne nie ...(vazne ja som do nej blazen tak ako v prvy den) to uz akoby to bolo "len" cosi viac ako kamaratstvo (stale ale este po fyzickej stranke toho robime viac ako kamarati aj ked je to iniciovane 95% z mojej strany ..nemyslite na to na co myslite) a skratka neviem ci sa mi to len boji povedat alebo je to uplne inak a deje sa nieco ine tak sa chcem spytat ci sa jej to mam opytat ci by som fakt mal alebo len cakat ..chodime spolu ani nie 3 mesiace vek ja 16 ona 15 ..tak skuste daco mi na to napisat .. nevem ci ja moc analyzujem alebo je to tak a nechcem si to priznat... ROZHOVOR S NOU alebo NIE
chapem spravne?
zacali ste spolu chodit. vsetko bolo super.. postupne to pomalicky chladlo a dnes je to podla teba len cosi viac ako kamaratstvo.. ona uz nieje taka ako bola a ty nevies ci je to naozaj tak alebo sa ti len nieco mari a netrpis totou paranojou a pytas sa nas, ze ci tym, ze sa jej to medzi oci opytas nic nepokazis .?
zacali ste spolu chodit. vsetko bolo super.. postupne to pomalicky chladlo a dnes je to podla teba len cosi viac ako kamaratstvo.. ona uz nieje taka ako bola a ty nevies ci je to naozaj tak alebo sa ti len nieco mari a netrpis totou paranojou a pytas sa nas, ze ci tym, ze sa jej to medzi oci opytas nic nepokazis .?
nauc sa pisat prosim trosku solidnejsie
, malo viet som z tvojho prispevku pochopil
priprav jej krasny den, vyber ju niekedy vonku (ale nanestastie uz je chladnejsie a chladnejsie :-/), v noci si lahnite niekam na deku na luku pod hole nebo s hviezdami, nieco jej pekne kup, povedz jej ako ju milujes, ze este viac ako na zaciatku atd atd... nakoniec sa jej pozri hlboko do oci a spytaj sa, ci ta lubi/miluje a ak ano tak si myslim, ze to mas z mensej casti vyhrane...
v kazdom vztahu totiz raz pride to krizove obdobie, ked sa mate "plne zuby" - nemusi to byt obojstranne, ale len z jeden strany, ale o to lepsie! druhy ma moznost tuto krizu zachranit
vela stastia, kazdy vztah potrebuje prevrat. aj technika niekedy potrebovala/potrebuje prevrat, aj politicke zriadenie obcas potrebuje prevrat a vztahy tiez nie su vynimkou 
priprav jej krasny den, vyber ju niekedy vonku (ale nanestastie uz je chladnejsie a chladnejsie :-/), v noci si lahnite niekam na deku na luku pod hole nebo s hviezdami, nieco jej pekne kup, povedz jej ako ju milujes, ze este viac ako na zaciatku atd atd... nakoniec sa jej pozri hlboko do oci a spytaj sa, ci ta lubi/miluje a ak ano tak si myslim, ze to mas z mensej casti vyhrane...
v kazdom vztahu totiz raz pride to krizove obdobie, ked sa mate "plne zuby" - nemusi to byt obojstranne, ale len z jeden strany, ale o to lepsie! druhy ma moznost tuto krizu zachranit
to s tou lukou a ani nic takehoto velkeho razenia nieje uskutocnitelne ...
ja som rozmyslal, ze jej poviem, ze je to naj co ma stretlo, aka je krasna ako ju milujem etc...
a zabijem to tym ze ci aj ona citi to iste alebo varianta b ze neviem ci je to aj z jej strany take ... niekde vonku na lavicke pod hviezdami (minimalizmus)
pretoze ono to vobec nevyzera tragicky ten vztah ani nic skratka sa mi to zda a som v tom ze mam na to aj nejake "dokazy" alebo si to mam preco mysliet ale nedam za to ruku do ohna rozumiete mi?
ja som rozmyslal, ze jej poviem, ze je to naj co ma stretlo, aka je krasna ako ju milujem etc...
a zabijem to tym ze ci aj ona citi to iste alebo varianta b ze neviem ci je to aj z jej strany take ... niekde vonku na lavicke pod hviezdami (minimalizmus)
pretoze ono to vobec nevyzera tragicky ten vztah ani nic skratka sa mi to zda a som v tom ze mam na to aj nejake "dokazy" alebo si to mam preco mysliet ale nedam za to ruku do ohna rozumiete mi?
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
emyl:Nuž, tvoj problém je si myslím viac-menej jasný a ako bolo už viackrát načrtnuté jedná sa o prechod z fázy poblúznenia do fázy seriózneho vzťahu. Nechcem Ťa teraz strašiť, ale na tomto troskotá veľa mladých vzťahov. Ale samozrejme ak Ti na tom záleží vidím tam šancu na obnovu "pôvodných" pocitov. Začni jej prejavovať tvoju náklonnosť aj inak, ako fyzickou stránkou, (súdim z tvojho prvého postu). Možno je to z tvojej stránky z časti aj paranoja vyvolaná tým, že cítiš, že vo vzšom vzťahu niečo neklape, ako by malo.
Riešil by som to v dvoch rovinách:
1. Začni byť trocha viac romantik, napíš prvý, zaujímaj sa, čo robí, nauč sa ju počúvať, ale nie iba pasívne (čumíš na ňu, tváriš sa zaujato, lae mysľou si inde). Pýtaj sa jej na to, o čom rozpráva, proste diskutuj. To baby vedia odceniť
2. Preskúmaj sám seba a zisti, v čom by si sa mal vo vzťahu zmeniť. Určite existujú veci, ktoré jej vadia, aj keď to nedáva priamo najavo, ale dá sa to odhaliť. nehovorím, že máš od základu zmeniť svoju osobnosť, to by bolo zlé a krátkozraké.
Inak myslím, že tento otvorený rozhovor, kao Ti radili chalani nadomnou by si mal odložiť na dobu, ke´d budeš vedieť v čom je presne problém. Zdá sa mi divné dojsť za babou a celé jej to vyklopiť na oči, keď ešte ani nevieš, či to je vážne tak, ako si myslíš.
Think about it
Riešil by som to v dvoch rovinách:
1. Začni byť trocha viac romantik, napíš prvý, zaujímaj sa, čo robí, nauč sa ju počúvať, ale nie iba pasívne (čumíš na ňu, tváriš sa zaujato, lae mysľou si inde). Pýtaj sa jej na to, o čom rozpráva, proste diskutuj. To baby vedia odceniť
2. Preskúmaj sám seba a zisti, v čom by si sa mal vo vzťahu zmeniť. Určite existujú veci, ktoré jej vadia, aj keď to nedáva priamo najavo, ale dá sa to odhaliť. nehovorím, že máš od základu zmeniť svoju osobnosť, to by bolo zlé a krátkozraké.
Inak myslím, že tento otvorený rozhovor, kao Ti radili chalani nadomnou by si mal odložiť na dobu, ke´d budeš vedieť v čom je presne problém. Zdá sa mi divné dojsť za babou a celé jej to vyklopiť na oči, keď ešte ani nevieš, či to je vážne tak, ako si myslíš.
Think about it
-
triple
Guru wannabe
SORRY nečítal som to celé:
nedávno som si uvedomil.. čo mi boha chceme? sme ešte mladý a láskujeme sa tu ako keby sme s tou osobou chceli prežiť zvyšok života a pritom dobre vieme že to vôbec nebude večne.. sme spolu lebo sme spolu bla bla... teraz som tak kukal na kamráta zroneného strašne ale strašne... a pýtam sa ho počuj ty s nou chcel prežiť zvyšok života mať s nou deti a tak? kedy sa chceš ženiť? on že okolo tridsať.. a to si s nou chel byť do tridsiatky a potom by ste sa zobrali.. a on na to určite nie! no tak sa doriti pozri na seba ako vyzeráš a pouvažuj nad tým čo si mi teraz povedal.. to bolo jediné čo som mu povedal.. ale zamyslel som sa poriadne nad tým aj ja....o pár dní som ho stretol celého vyradostneného a spkojného .. jediné čo povedal k tejto témo bolo díky kámo.
no rada pre teba:
pozri ste ešte mladí musíte si toho prskákať ešte strašne veľa.. ale myslím si zatial sa s nou o tom nebav.. skús sa jej pár dní neozvať čo spraví... ak sa neozve ani ona.. je to blbé.. vtedy sa s nou porozprávaj a nechaj ju ty skôr ako ona teba.. lebo ked ju necháš ty budeš s tým trocha zmierený a ked nechá ona teba budeš v sračkách
nedávno som si uvedomil.. čo mi boha chceme? sme ešte mladý a láskujeme sa tu ako keby sme s tou osobou chceli prežiť zvyšok života a pritom dobre vieme že to vôbec nebude večne.. sme spolu lebo sme spolu bla bla... teraz som tak kukal na kamráta zroneného strašne ale strašne... a pýtam sa ho počuj ty s nou chcel prežiť zvyšok života mať s nou deti a tak? kedy sa chceš ženiť? on že okolo tridsať.. a to si s nou chel byť do tridsiatky a potom by ste sa zobrali.. a on na to určite nie! no tak sa doriti pozri na seba ako vyzeráš a pouvažuj nad tým čo si mi teraz povedal.. to bolo jediné čo som mu povedal.. ale zamyslel som sa poriadne nad tým aj ja....o pár dní som ho stretol celého vyradostneného a spkojného .. jediné čo povedal k tejto témo bolo díky kámo.
no rada pre teba:
pozri ste ešte mladí musíte si toho prskákať ešte strašne veľa.. ale myslím si zatial sa s nou o tom nebav.. skús sa jej pár dní neozvať čo spraví... ak sa neozve ani ona.. je to blbé.. vtedy sa s nou porozprávaj a nechaj ju ty skôr ako ona teba.. lebo ked ju necháš ty budeš s tým trocha zmierený a ked nechá ona teba budeš v sračkách
jin: no vsetko co si napisal robim ...nie ze si myslim ze to robim ale to aj robim ..mozno to s tym pocuvanim pasivnym 
a po druhe ja sam neviem co robim zle ..podla mna som sa od zaciatku vztahu nezmenil ..som taky isty a ak mi sama nepovie o co ide tak som nahraty
triple: ignorovat ju par najblizsich dni sa momentalne neda kvoli tomu ze budeme spolu par najblizsich dni..
tak ale ja len nad tym rozmyslam ach tak rozhovor ci ne?
a po druhe ja sam neviem co robim zle ..podla mna som sa od zaciatku vztahu nezmenil ..som taky isty a ak mi sama nepovie o co ide tak som nahraty
triple: ignorovat ju par najblizsich dni sa momentalne neda kvoli tomu ze budeme spolu par najblizsich dni..
tak ale ja len nad tym rozmyslam ach tak rozhovor ci ne?
-
Traktorista
Guru
emyl, nachlp to iste som zazil asi pred tyzdnom-dvoma,...
proste citil som ze sa zmenila, ze to ochablo, ale ked som sa jej spytal, povedala ze nic sa nedeje,.. tak som neriesil, az mi nakoniec povedala, ze ma nelubi, ze nevie ako je to mozne, ale proste ze sa v nej nieco zmenilo, a uz ma nelubi,..
tak snad to tebe dopadne inak
proste citil som ze sa zmenila, ze to ochablo, ale ked som sa jej spytal, povedala ze nic sa nedeje,.. tak som neriesil, az mi nakoniec povedala, ze ma nelubi, ze nevie ako je to mozne, ale proste ze sa v nej nieco zmenilo, a uz ma nelubi,..
tak snad to tebe dopadne inak
-
will.i.am
Darca
Re: Chladnutie
vies presne toto som ja zazil. Chodili sme spolu 5 mesiacov. A posledny mesiac to bolo take ze som citil ze nie je nieco v poriadku presne ako ty... A po tych 6 mesiacoch sa somnou rozisla. Vraj uz ma nemiluje... Ale ja som ju strasne miloval a nemohol som to pochopit... A stale ju milujem aj ked po tom co sa po rozchode stalo (tie hadky a vycitky hlavne z mojej strany) viem ze by to uz nefungovalo... Prerusil som vsetky kontakty...emyl napísal:Ahojte...mám taký "problém" neviem ani či je to problem alebo moja paranoja, ale mám taký dojem, že môj vzťah s priatelkou chladne ..skratka z jej strany...z mojej istotne nie ...(vazne ja som do nej blazen tak ako v prvy den) to uz akoby to bolo "len" cosi viac ako kamaratstvo (stale ale este po fyzickej stranke toho robime viac ako kamarati aj ked je to iniciovane 95% z mojej strany ..nemyslite na to na co myslite) a skratka neviem ci sa mi to len boji povedat alebo je to uplne inak a deje sa nieco ine tak sa chcem spytat ci sa jej to mam opytat ci by som fakt mal alebo len cakat ..chodime spolu ani nie 3 mesiace vek ja 16 ona 15 ..tak skuste daco mi na to napisat .. nevem ci ja moc analyzujem alebo je to tak a nechcem si to priznat... ROZHOVOR S NOU alebo NIE
Takze snaz sa spravit nieco cim si ju namotas naspat. Nejaky romanticky vecer. Ruza, nieco co ma rada... Maznaj sa s nou. Opakuj jej ako ju mas rad... A ona to bud pociti znovu alebo ta opusti...
Vies pocas toho vztahu som pocitil take chladnutie aj ja, lenze z mojej strany to bolo len take prechodne obdobie, lebo potom som si uvedomil co mam a ta zamilovanost sa premenila na lasku... Mozno to bude tak aj s nou... Hlavne jej dokazuj ako ju mas rad, cim castejsie tym lepsie... Ale vsetko s mierou samozrejme
Drzim palce. Daj vediet ako to nejako dopadne...
2 Traktorista: Vidim ze vsetky zeny su rovnake... ALe je ich vela... Aj ked po vyse mesiaci sa s tym stale tazko zmieruje, ale urcite je to uz lepsie... Treba ist na lov
-
triple
Guru wannabe
ok ako chceš .. ked sa snou chceš silou mocou prozprávať.. tak ok.. ja by som to síce nerobil.. ale ked už tak nejako nenápadne.. skôr jej účelné otázky ktoré ti poslúžia v tom aby si to dokázal analyzovať.. nepýtaj sa jej to priamo.. mohla by sa nasrať alebo ťa vysmiať ak by to nebola pravda (to je ten lepší prípad)a ešte nechod na to zhurta.. proste si počkaj na vhodnú situáciu ked bude nejaká vážna debata a nie tak rovno .. že počuj čo sa deje?
no ja by som to skôr nerobil ale ked ťa to škrie už dlhšiu dobu tak je to prirodzené že chceš vedieť čo sa deje.
a s tým nozvatím to fakt vyskúšaj.. presne budeš vedieť na čom budeš...
vieš mi ludia sme tak je*** svorenie že si uvedomíme čo máme až ked to stratíme.. len vtedy je pozde...
teda ak ona si všimne že sa neozývaš nejaký čas a záleží jej na teba tak ako tebe teraz na nej.. tak tu možno vznikne nový topic "priateľ sa mi neozýva čosa deje?" samozrejme ked ju to bude trápiť tak je dobre a tým si ju aj troch apripútaš ako už v inej téme spomenul Te-wei.
ale ak bude mať v prdeli.. tak lepšie pre teba že sí na to prišiel skôr ako neskôr.. lebo čím dlhšie by ti to pomaly dochádzalo tak by to bolo horšie a horšie..
to je na tom že nám málo kto povie vo vzťahu vieš čo toto a pre toto a toto... čím by aspon mne dosť ulahčili dobu liečenia sa.. lebo ked nevieš čo je voci a sám na to musíš prísť tak je to dlhá a bolestivá cesta.
no teda GL a daj result ako to všetko dopadlo
no ja by som to skôr nerobil ale ked ťa to škrie už dlhšiu dobu tak je to prirodzené že chceš vedieť čo sa deje.
a s tým nozvatím to fakt vyskúšaj.. presne budeš vedieť na čom budeš...
vieš mi ludia sme tak je*** svorenie že si uvedomíme čo máme až ked to stratíme.. len vtedy je pozde...
teda ak ona si všimne že sa neozývaš nejaký čas a záleží jej na teba tak ako tebe teraz na nej.. tak tu možno vznikne nový topic "priateľ sa mi neozýva čosa deje?" samozrejme ked ju to bude trápiť tak je dobre a tým si ju aj troch apripútaš ako už v inej téme spomenul Te-wei.
ale ak bude mať v prdeli.. tak lepšie pre teba že sí na to prišiel skôr ako neskôr.. lebo čím dlhšie by ti to pomaly dochádzalo tak by to bolo horšie a horšie..
to je na tom že nám málo kto povie vo vzťahu vieš čo toto a pre toto a toto... čím by aspon mne dosť ulahčili dobu liečenia sa.. lebo ked nevieš čo je voci a sám na to musíš prísť tak je to dlhá a bolestivá cesta.
no teda GL a daj result ako to všetko dopadlo
skusim jej dat par sanci aby som si bol fakt isty ze to nieje zhoda nahod a potom pri niecom co ma zarazi (napr. sa odomna odlepi ked ju budem chciet pobozkat alebo daco take) tak sa jej spytam o co ide...where is the prob? alebo take nieco... budem to riesit situacne a nie rozumom ze si vsetko nachystam .myslim ze to je spravny postup ... report dam dufam ze so smajlikmi usmiatymi
dalsie postehy samozrejme PISTE!
dalsie postehy samozrejme PISTE!