Plávanie
ja chodievam plavat cez zimu na plavaren. chodil som s kamosom kazdy den na hodinku. ale po par mesiacoch som bol z toho dost vycerpany, prisiel som domov z roboty, utekal na plavaren, a potom som isiel ako zbity pes domov. ledva som sa zotavil a znovu. tak som to omedzil na 5x tyzdenne. plaval som stale rovnake dlzky. jeden bazen ma 25m, pondelok 60, utorok 80, streda volno, stvrtok 60, piatok 80, sobota 120, nedela volno. spolu to je 10km tyzdenne. bohate mi to stacilo. za chvilu zacnem chodit znovu, lebo uz sa akosi ozimieva
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som gitarista a venujem sa pomerne aktívne posilňovaniu a občas aj plávaniu. Aj ked je pravda že nemám dlhé nechtySRneC napísal:hej chlor ..potom by mi krehli a lamali sa a to si ako "gitarista" nemozem dovolitjedine co mozem je beh ..no ale komu sa chce behat
v poslednom case som sa zacal aktivnejsie venovat cviceniu a davam aj plavaren(2x do tyzdna), ale mam problemik..
som trocha chory, kasel, a zajtra mam na zozname plavaren..tak ze ci sa celkom neodrovnam, kedze niesom dolieceny a pojdem do vody..
..nechcem byt vaznejsie chory, ale nechcem trening ani vynechat(chudnem)....
nemam byt radsej doma a liecit sa?
som trocha chory, kasel, a zajtra mam na zozname plavaren..tak ze ci sa celkom neodrovnam, kedze niesom dolieceny a pojdem do vody..
..nechcem byt vaznejsie chory, ale nechcem trening ani vynechat(chudnem)....
nemam byt radsej doma a liecit sa?
jj plavam v skole a ked mam cas tak skocim aj do plavarne. sranda je, ze na telesnej mame ako vyucujucu zenu, ktora trenovala plavcov na letnu univerziadu, takze nas drti ze ked doplavam tak nevidim. 100 dlzok za jednu hodinu je uplne bezne
ale to len nasa skupina, ktori sme sa prihlasili do skupiny dobrych plavcov. potom taki co su slabi plavci sa flakaju. ona si to na nas asi kompenzuje
Plávanie
Cawte, mám problem s plávaním. Nie že by som nevedel plávať ale ked plávam dlhšiu dobu začnem dostávať krče o prstov na nohách. Neviete čo spôsobuje túto nepríjemnosť ???
A ešte by som sa chcel spýtať či tu niekto chodí pravidelne do plavárne. Len tak si zaplávať
A ešte by som sa chcel spýtať či tu niekto chodí pravidelne do plavárne. Len tak si zaplávať
Re: Plávanie
Asi tvoje telo nie je zvyknuté na väčšiu záťaž v tejto forme, zostáva len plávať ďalej a viac.jarabi napísal:Cawte, mám problem s plávaním. Nie že by som nevedel plávať ale ked plávam dlhšiu dobu začnem dostávať krče o prstov na nohách. Neviete čo spôsobuje túto nepríjemnosť ???
Nedostatok magnézia, skoč do lekárne, pomôže tojarabi napísal:Cawte, mám problem s plávaním. Nie že by som nevedel plávať ale ked plávam dlhšiu dobu začnem dostávať krče o prstov na nohách. Neviete čo spôsobuje túto nepríjemnosť ???
OK dik za rady 
No co plavci, chodíte plavat aj cez zimu? Na ktoru plavaren chodite a ste s nou spokojny?
Lužánky, Brno...
Ako ti to pomoze netuším
Ako ti to pomoze netuším
Som na plavárni denne už nejaký ten piatok, vodné pólo. Plávanie je super vec, ale čo nie je super je chlór. Pozorujem na sebe následky. Dodrbané vlasy, pokožka, oči non stop, senná nádcha...hnus
-
vladenko007
VIP
Ja si neviem len tak plávať. Buď mám plutvy a šantím pod vodou aj nad vodou. Ale zo všetkého najradšej skáčem. Keď som mal 14-17 tak sme najradšej skákali do tej špinavej vody zvanej Hornád.
Bolo to v Košiciach pri Aničke. Most cez Hornád. Na obrázku sú zakrúžkované najpouživanejšie miesta na skákanie. Niekoľko ľudí sa tam aj utopilo ale ja som mal našťastie len raz rozbitú hlavu.
No čo už mladý sprostý.
Bolo to v Košiciach pri Aničke. Most cez Hornád. Na obrázku sú zakrúžkované najpouživanejšie miesta na skákanie. Niekoľko ľudí sa tam aj utopilo ale ja som mal našťastie len raz rozbitú hlavu.
No čo už mladý sprostý.