PDA

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

PDA

Príspevok od používateľa Tomasko »

mame tu temy:

Průvodce koupí cenově výhodného počítače
Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem

nemate nieco take pre PDA,

pretoze rozmyslam o kupe, ale neviem podla coho vyberat, ake znacky atd.

chcel by som to na vseobecne vyuzitie :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

poobzeraj sa po HTC TYTN :wink:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

fruxo napísal:poobzeraj sa po HTC TYTN :wink:
ktory je najlepsi ci to sa tak nebere? kazdy ma nieco ine lepsie?
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

prv povedz ake moduly maju byt na tom pda... ci tam ma byt gsm, gps ... cize sluzit ako telefon alebo navigacny system atd...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

fruxo napísal:prv povedz ake moduly maju byt na tom pda... ci tam ma byt gsm, gps ... cize sluzit ako telefon alebo navigacny system atd...
no bolo by dobre vsetko, ale gpsko nie je nutnost (ale niekedy dobry pomocnik :D )
sveci2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sveci2 »

Ja som si pred par mesiacmi zaobstaral PDA HP hx2790 (624MHz procesor, 64MB RAM, 192MB ROM, wifi, bt, irda, SD, CF card support, fingerprint reader). Ak by ti z hladiska specifikacii postacoval, popozeraj sa po internetovych obchodoch s najnizsou cenou. Kedze HP oficialne stiahlo tento model z ponuky v obchodoch bude zrejme len do vycerpania zasob.
Vo vseobecnosti prestiznejsimi znackami u PDA su HP, ASUS, HTC, FS. Preto by som sa orientoval tymto smerom. Zalezi len na tebe co od PDA ocakavas, na co ho budes vyuzivat....
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pozeral som HP, ale videl som iba bez klavesnice :?
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

sveci2 napísal:Ja som si pred par mesiacmi zaobstaral PDA HP hx2790 (624MHz procesor, 64MB RAM, 192MB ROM, wifi, bt, irda, SD, CF card support, fingerprint reader). Ak by ti z hladiska specifikacii postacoval, popozeraj sa po internetovych obchodoch s najnizsou cenou. Kedze HP oficialne stiahlo tento model z ponuky v obchodoch bude zrejme len do vycerpania zasob.
Vo vseobecnosti prestiznejsimi znackami u PDA su HP, ASUS, HTC, FS. Preto by som sa orientoval tymto smerom. Zalezi len na tebe co od PDA ocakavas, na co ho budes vyuzivat....
Ja pouzivam uz rok tiez tento model
Velmi sikovny zo zaciatku...ale ma vela nedostatkov...ale na to co pises ty ti bude boooooooooooooohate stacit
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

spanoo napísal:Ja pouzivam uz rok tiez tento model
Velmi sikovny zo zaciatku...ale ma vela nedostatkov...ale na to co pises ty ti bude boooooooooooooohate stacit
ake nedostatky?

a viete co ?
nie je lepsie ked ma aj klavesnicu?
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

ja mám SPV M3100 resp. teda HTC TyTn ... som spokojný , dobre sa sendujú SMS-ky cez klávesnicu (vstavanú , nie virt.) aj celkovo sa na tom dobre píše v takomto ohľade , krásne modré neon like podsvietenie...a zvyško 3G telefón , dobre fotiaci foťák s makro režimom , vychádzajú pekné fotky , i keď niektoré sa pri slabšom pohybe pri fotení zdajú rozmazané ... processor síce "len" 400-vka , ale stačí , síce asi nie na xvidy a divxy lebo tie niektoré posekávajú , ale inak pohoda v ohľade funkčnosti. ramka tiež 54 MB a rom to má 128 takže pohoda ... a ešte aj display tiež fajne fičí , síce 65k farieb , ale to človeku stačí .. je tu síce absencia GPS , ale vynahradí ti to všetko ostanté , tj. wi-fi , BT , Irda a tak ..lepšie by bolo SPV M5000 , ale to je v ageme za 37 s DPH čož je prehnaná cena kedže to má len 500 niečo processor a horší foťák (lepší dispaly ale nič viac okrem notebookového designu) , takže SPV M3100 by som tiež odporučil (čiže HTC TyTn) v orange stojí 20k Sk alebo ak chceš GPS tak M700 Navigator , ten má aj GPS a inak rovnaké funkcie
Napísať odpoveď