Virus

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Peters1
Expert
Expert

Virus

Príspevok od používateľa Peters1 »

PLS poradte co s tym ked sa mi zaviril notebook (v pravo dole vyhadzuje tabulku YOUR COMPUTER IS INFICTED, zmenilo pozadie na cisto cierne a plus napis YOUR COMPUTER IS IN DANGER! a same si instaluje nejaky BS 2.0 ale hned aj pyta Kupenie licencie a akosi sa to neda obyst.)Nenasiel by sa na to CRACK alebo serial ??? Alebo nejako odstranit ten virus ??? A keby to nahodou neslo tak skusim preinstalovat win. ale ake drivre mi treba na (DELL Latitude D600 - 1500Mhz, 512MB ram ) ??? lebo nemam k tomu ziadne CD len original nalepku win. :? dik
caesar1987
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

tak hod si antivir a antispyware

teda napr avg a spyboth search and destroy

preskenuj s oboma pc a mas to.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

google.sk > soft s názvom hijackthis si stiahni > daj scan > okopiruj log kt. ti spravi > chod na www.viry.cz/forum > téma "kontola hijackthis logov > sprav si topic > daj tam svoj log a oni ta presne nasmeruju ako dalej !
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Peters1
Expert
Expert

Diky pomohlo ten virus je asi prec ale teraz po nastartovani Windowsu nahodi hned takuto modru obrazovku :? http://img406.imageshack.us/my.php?imag ... 228nh6.jpg co teraz :?:
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

a potom ti nabehne plocha ci nie?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak to už asi bolo niečo hlbšie.. istejší bude format.. ;) Ak Ti treba niečo zálohovať, tak skús obnoviť systém cez Recovery konzolu po nabootovaní XP inštalačného CD..
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

brm napísal:Tak to už asi bolo niečo hlbšie.. istejší bude format.. ;) Ak Ti treba niečo zálohovať, tak skús obnoviť systém cez Recovery konzolu po nabootovaní XP inštalačného CD..
jj to bude asi najrozumnejšie ja som dostal z pokecu 17 trojanov a nesli prec tak som sa kaslal nato a som ho naformatoval 8)
Peters1
Expert
Expert

ertre napísal:jj to bude asi najrozumnejšie ja som dostal z pokecu 17 trojanov a nesli prec tak som sa kaslal nato a som ho naformatoval 8)
No chcel som len mensi problem, je zaheslovany bios a nebootuje CD pri startovani notebooku takze neviem ako by som to mohol spustit :(
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

ja ked som mal zaheslovany bios pomohol reset dosky ale kedze mas notebook tak nevie :?
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Peters1 napísal:No chcel som len mensi problem, je zaheslovany bios a nebootuje CD pri startovani notebooku takze neviem ako by som to mohol spustit :(
a heslo nevies? to znamena ze notebook nie je tvoj? btw. aj na notasi sa da zresetovat doska uz som to parkrat robil len na to treba cit ked odmotujes setky plasty z notebooku.
Napísať odpoveď