Ako napalit bootovacie windows XP crystal vs3?
Ako napalit bootovacie windows XP crystal vs3?
caute . prosim vas potreboval by som pomoc s tymto windowsom stiahol som ho z RS malo to asi 650mb napalil som to a nenabootuje mi ho ... poradte please proste reebotnem pc a nenabootuje mi ho . dakujem
...
image to neni
Re: ...
A to ako si na to došiel? Len tak?jaqlac napísal:image to neni
Ale kdeže, tak sa vytvorí bootovacie cd s dos a xp sa z dos nedá inštalovať, preto je bootovacie cd.Šu-Do napísal:tak potom
Buď je to image-súbor alebo 700 MB-ové FAKE.
...
-
martinBadac
Novice
Re: Ako mám skopírovať originál inštalačné CD
Ahojte mám taký problém a potreboval by som poradiť. Mám nera7 (legálne) ale bohu žiaľ mám aj aj malé deti. Takže niektoré DVDčka to už majú za sebou. Tento Nero ešte nie je úplne na odpis ale už ho nedokážem nainštalovať na prví krát, skôr tak na 2 až 3. Takže som sa rozhodol že si ho skopírujem veď som si zaň zaplatil. Lenže aj keď ho skopírujem ako ISO a napálim ako obraz ISO tak inštalačné CD s toho nie je . Iba sa to napáli ako ISO . Poraďte kde robím chybu. Alebo nemal by som pomôcť tomu nejakým programom typu inštalátor. Neviem si dať rady. Takže za každý nápad vopred vďaka.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako napalit bootovacie windows XP crystal vs3?
Nero 7 si vies stiahnut ako instalacny subor z internetu, tam potom pouzijes svoj legalny instalacny kluc. A je po probleme. Alebo staci to CD len skopirovat do pocitaca a potom ho opat napalit, nevidim dovod preco by nebolo instalacne, resp. neviem co rozumies pod pojmom instalacne. Lebo ak je tam instalacny subor, tak je vsetko v poriadku. Ci skor nemyslis to, ze sa ti nespusti automaticky po vlozeni CD instalacia (autorun).