EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ten chalan ma triko Slipknot :slap: :samovrazda:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

p4ra napísal:Ci EMO, ci metalisti, vsetko je to kopa sraciek a skutocne v tom nevidim rozdiel. :) Dufam, ze si sa aj urazil teraz. ;)
zaujimavy postoj, vyzeras byt na tolerantneho cloveka :cry: :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

braino.swk napísal:zaujimavy postoj, vyzeras byt na tolerantneho cloveka :cry: :roll:
To bude tym, ze sa cele rano hadal o hip-hope v inej teme tak to uz asi nevydrzal a prisiel sa vyburit sem :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

braino.swk napísal:zaujimavy postoj, vyzeras byt na tolerantneho cloveka :cry: :roll:
Ja som tolerantny. Nebudem ich ani bit, ani im nadavat (i ked vam toto urcite pride, ako nadavka) ani nic ine im robit. To, co som si myslel v danej chvili som aj povedal.

Ja mozem seriozne je*at, ako sa tu vsetci hraju na dobruckych, slusnuckych, milych. Ja som taky, aky som a nemienim sa menit. Komu sa nepaci, jeho osobny problem.

GothaR, vobec. Ja sa nehadam. ;)

Vidim, ze EMO deti je tu viac, sa neposerte z tych minusiek, lawl.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

p4ra napísal:Vidim, ze EMO deti je tu viac, sa neposerte z tych minusiek, lawl.
Tiez sa navazam do emakov a este som za to ziadne minusko nedostal, problem bude niekde inde :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Pekny flejm chlapci, pekny. Ale uz to nechajte tak, lebo dostanete basu a bude to.
p4ra: ak niekto bude nadavat na hh v teme hh vseobecne a budes na neho nadavat a tvrdit, ze nevie o co sa jedna a len hubuje, popripade, ze Ty si tolerantny a neseries sa do inych tak dostanes K- aj odo mna. Toto nieje vyhrazka, len si stoj za svojimi slovami.
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

axxis to presne vystihol, ked sa niekto navaza do hip-hopu tak p4ra zacne hned bla bla bla utocit a obranovat to co sa mu paci, ale ine nazory nerespektuje..a ako vidim pomaly v kazdom jeho prispevku sa stazuje na karmu, no ale to neni nasa chyba ale tvoja zlatko
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Ten place pre kazde minusko, aj ked vsade vypisuje ako mu je karma ukradnuta. Tema ale nie je o nom, tak uz serte nanho.

K teme: emo je proste lol. Emaci mi nie su sympaticki, nepaci sa mi ich styl, ich blaboly akoze "philosophy" su......... grrrrrr. Nechcem tu nikoho urazit, ale chalani niekedy vyzeraju ako buzici. Nikdy nepochopim tuto sortu ludi ale akceptujem ich. Nech si kazdy uznava, pocuva, oblieka co chce. Ked ma nijak neobmedzuje, je mi to jedno ("zi a nechaj zit"). Puberta s kazdym plieska inak ;)
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

no deti sa potrebuju najst no...z niektorych sa stanu maly nacisti,z niektorych emaci.len sa potrebuju zaradit.to je puberta to nic.vyrastu. :wink:
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

podla mna to su zbytocne thems toto kazdy bude kydat na druhych a neda si svoje, niekto radsej emo niekto hiphop niekto metal, punk, skin, a dalsie kazdy ma rad to svoje a podla mna emo je o hudba a ja ju pocuvam vypocujem si aj iny zaner ale nemam rad hh ani nic s tvrdsieho (dm,tm,..) kazdy ma iny zivot a naco rozoberat zivot druhych ? Ja proti nikomu nic nemam ja len poviem ze sa mi to neluby a je to nap. nemusim rap ale s raperom sa bavim a nep**ujem mu.
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Povie mi niekto, preco si emaci rezu ruky, krk a tak ? Silou-mocou sa od druhych odlisovat, len aby som bol zaujimavy ?
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Pantagruel napísal:Povie mi niekto, preco si emaci rezu ruky, krk a tak ? Silou-mocou sa od druhych odlisovat, len aby som bol zaujimavy ?
a na to si ako došiel ? to robia akurát tí čo ich parodujú (nj aj ja x) ), emo je o niečom inom, hlavne to slovenské, tu ťažko nájdeš takého HC emáka, u nás je to ešte celkom ok a emáci sú celkom veselí 8)
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Ako som na to dosiel ? Je ich plna Nitra :D Jj, take parodie na zivot :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

"No, jednou sem zkoušel bejt emo. Abych mohl sbalit nějaký emo lolitky samozřejmě. Hodil sem si vlasy přes jedno oko a namaloval brutální linky kolem očí. Lihovým černým fixem. Pak mě nějak začali štípat oči a dodnes kvůli tomu vidím dvojitě. No a jak jsem neviděl na to jedno oko tak jsem ztratil prostorovou představivost a naboural jsem šéfovy auto(Porsche carrera). Byl pak taky trochu emo, když se vracel z pojišťovny. Tak jsme si spolu poplakali, protože emo boys neskrývají svoje city. I když já jsem spíš brečel smíchy, ale do očí jsem se mu to bál přiznat a navíc vím že emo kids se nedívají lidem do očí. Potom mě napadlo, že vlastně rušit svůj emo účes je nesmysl, tak jsem si do těch převyslých vlasů vystřihl dírku akorát na oko. Zašel jsem do sekáče s čerstvě dovezeným zbožím z Británie a hledal jsem nějaké emo oblečení. Prodavačka byla naštěstí taky emo, takže mi nemálo poradila co a jak. Doma jsem si oblékl krásné černé o dvě čísla menší elastické tesilky. Bohužel nešly dopnout, nicméně držely tak jsem je nechal tak. Tričko bylo opravdu moc malinké. Trochu se natrhlo na zádech, tak jsem to sepnul barevnýma sychrhajckama. No vzhledem k tomu že mám celkem pivní bauch tak mi z něj tričko sklouzávalo a skrývalo pouze hrudník. Což je vlastně celkem sexy, ale aby to nevypadalo blbě tak jsem si nechal vytetovat přes břicho velký nápis EMO4EVER. Švabachem. Tatér říkal, že jeho známej (Rodriguez nebo tak) to má taky vytetovaný i celej jeho emo gang. No, ta prodavačka říkala, že správnej emoboy by měl mít na sobě i něco hodně barevnýho, takže mi vybrala krásný emo botasky, jednu žlutou a druhou zelenou. Strašně mě ale tlačily takže sem přestříkal svoje starý glády na růžovo a myslim že dobrý. No, pak jsem vyrazil na ty lolitky. Po osmi pivech a šesti fernetech mi řekli, že správný emoboys tolik nepijou, tak sem se šel pozvracet a rozmazal si přitom ty linky kolem očí, což bylo vlastně dobře protože to vypadalo, že jsem brečel což je ultimátní emo. No ty zbytky zvratků na tváři a oděvu holky nějak moc nezaujalo, tak jsem zavedl téma na hudbu, jenže jsem se zapoměl naspaměť naučit všechny ty tři emo kapely tak jsem začal hodně nahlas zpívat pecky od Crematory. Což zřejmě nebylo dost emo, protože holky v nepozorované chvíli utekly. Navíc zapoměly zaplatit páč to je asi taky emo, tak jsem to zatáhl za ně, my ema držíme tak nějak spolu. Stálo mě to 1.868,50,-Kč což byly moje poslední peníze do výplaty, takže jsem žral rohlíky s kremžskou hořčicí. V práci jsem se vůbec nebál o svém problému říct kolegům, protože my ema se se svým hladem nestydíme svěřit. Jako nic moc my ten styl zatím nepřinesl, ale ani nedoufám, že se to zlepší páč to už by nebylo emo. Hlavně to nikomu neříkejte protože ostatní ema by se dozvěděli, že jsem se jako emo nenarodil ale pouze se v něj přeměnil a to se nesmí :("
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Steju napísal:u nás je to ešte celkom ok a emáci sú celkom veselí 8)
Nj...to mas pravdu, dobre sa zabava na ich ucet, sak ale co, im to nevadi, ked ich niekto dokope a doreze tak este podakuju bo budu este viac EMO ako predtym tzn. vacsie trosky
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

PAIN napísal:Nj...to mas pravdu, dobre sa zabava na ich ucet, sak ale co, im to nevadi, ked ich niekto dokope a doreze tak este podakuju bo budu este viac EMO ako predtym tzn. vacsie trosky
Mozu potom sloboden prehlasovat, ze ich nikto nechape. Co je asi aj pravda :lol:
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

aXXis....tak tomu ver ze ich nechapem, nechapem ako niekto moze dobrovolne zit takym zivotnym stylom ako je emo.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

PAIN napísal:aXXis....tak tomu ver ze ich nechapem, nechapem ako niekto moze dobrovolne zit takym zivotnym stylom ako je emo.
k tomu aby boli EMo ich dotlacilo ich chore myslenie, zdegenerovana chut patrit niekam, nehorazna moznost ukazat svetu ze JA som EMO, kto je víc ? ... takze su otrokom svojho vlastneho ja a sveta okolo, tudiz to neni dobrovolne ....

HEY EMO, GO KILL YOURSELF :-) ...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Hned by som kupil :)
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

PAIN napísal:Nj...to mas pravdu, dobre sa zabava na ich ucet,
tak som to nemyslel, ale aj to je pravda :) ja len že poznám dosť emákov aj ich dosť stretávam a rozhodne nesedia v rohu a neplačú (nie, ani pri zborovom speve MCR :D) ... Tickle me emo - na tom som sa kosil dosť dlho, to video nemá chybu :D

nordkapp_pb napísal:HEY EMO, GO KILL YOURSELF :-) ...
zabudol si "all the cool kids do it" :)
Napísať odpoveď