Slot-DDR

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Slot-DDR

Príspevok od používateľa M@rt1n »

malá otázka raz mi v slote na DDR Ram zhorela ramka a trošku pripálilo aj slot a chcem sa spýtať či je možné že ten slot je funkčný. som ho chcel otestovať tak že tam strčím ramku ale bojím sa že mi ju odpáli je to možné? :cry:
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

radsej neskusaj lebo ti moze dodrbat aj tu druhu ram.je velmi pravdepodobne ze ti poskodilo aj slot
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

dik radsej nebuje skusat :D
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Ha! Ja som nejakym blbym zazrakom natlacil 1 GB ramku do slotu NAOPAK! Ano, niekto si povie, ze to nie je mozne... ALE JE! Ja, expert domaci, som toho dokaz :lol: No... ale nie toto som chcel... Proste ked som ju tam natlacil, tak som to zapol a nic... znova som vypol a zistil som, ze ta ramka je dobre horuca. Po vytiahnuti som mal na jednej strane spaleny kontakt. Tak isto aj v slote. Sranda je, ze po spravnom vsadeni mi to islo normalne. Aj ked ta MB isla na reklamaciu (iny problem), ramka mi funguje stale. Ak by si mal nejaku nepotrebnu malu ramku, tak to skus. Ale nie, ze ma potom budes nahanat! :wink:
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vidium »

Ja som takisto oskvaril moju ramku...napriek tomu zubu sa tam da dat opacne. Slot slape normalne ale tu istu ramku mi uz nevezme. Inak mne sa z nej pekne dymilo....to iste pri vyberani USB rozbocovaca zajazdy :D proste nieje cas trosku to dymi..ECS s odpalenymi USB 2.0 ale rulezz aj tak :D
Napísať odpoveď