myslím , že na amatérov sú celkom slušní
čo poviete ?
Kód: Vybrať všetko
http://www.sendspace.com/file/s3lf6rKód: Vybrať všetko
http://www.sendspace.com/file/s3lf6r
Toto by ti malo pomoct sa v tom orientovat.metallista napísal:inac by ma zaujimalo aky je rozdiel medzi rapom a hiphopom?
o čo ti kur*a stále ide ? Myslíš že ludia z ulice (teda to čo ja počúvam) majú vysokoškolské vzdelanie aby písali noty pre orchester, ktorý im neskôr na pódiu zahrá ? A texty. Tie texty, ktoré počúvam ja sú naozaj neni jednoduché (ko*ot, pi*a uholiča) ale zložitejšie napísané a pritom jednoduché na počúvanie (pochopenie).seth82 napísal:hmm...vidim, ze nechapete o co mi ide. KOntrafuckt si moze na podium dovliect aj Slovensky Synfonicky Orchester - to je v poriadku, ze je tam ''ziva hudba a gitary a bicie''...Ide mi o to: vy si vazne myslite, ze prave ti clenovia kontrafaktu pretransformovali studiove nahravky na tuto muziku?? Napisali im noty? Nehnevajte sa, ale nemyslim, ze by mali vsetci z nich vystudovane prave hudobne konzervatoria...Takze zhrnutie:o samploch a loopoch som sa uz vyjadril, teda ziadna narocna robota a tu live muziku si akurat tak objednali, zaplatili im a to je vsetko - ziadna kreativita - zip, nula, zero, nic....takze este furt sa podielali iba na textoch (z ktorych 40% su nadavky, takze az take tazke to fakt nemoze byt).
Skus si precitat diskusiu dozadu a pochopis o co mi ide...bavili sme sa totiz o umeleckej hodnote hophopu a ci sa vobec da zaradit do kategorie Hudba - ja tvrdim, ze nie, pretoze hophop je len o textoch (aj ked z 90tich % primitivnych)...A aj ja som clovek z ulice, a myslim, ze kazdy sa na nejakej narodil a predstav si, niektori z nas dokonca vysokoskolske vzdelanie maju. Napisat nejaky text vie aj Daniel Hevier a nie je uznavanym hophoperom (verim tomu, ze Hevjer pise 1000x inteligentnejsie texty ako napriklad kontrafuckt)...ci aj jeho mam pocitat za hudobnika? pretoze on pise texty a to iste predsa robia hophoperi....hudba je im dost cudzia...A este zopakujem, precitaj si dozadu a najdes, ze hophop som porovnaval s metalom, alebo hocijakym plnohodnotnym stylom, kde si kapely skladaju a pisu pesnicky a textu same (to, co spominas ty je tak 10% z celkovej svetovej produkcie a to ma absolutne nezaujima)...nErD. ' z napísal:o čo ti kur*a stále ide ? Myslíš že ludia z ulice (teda to čo ja počúvam) majú vysokoškolské vzdelanie aby písali noty pre orchester, ktorý im neskôr na pódiu zahrá ? A texty. Tie texty, ktoré počúvam ja sú naozaj neni jednoduché (kok****, pi*a uholiča) ale zložitejšie napísané a pritom jednoduché na počúvanie (pochopenie).
A čo rôzni popoví speváci ? Tí majú textárov. Osobne sa mi to nelúbi, pretože ja si viacmenej zapamatám text ako hudbu (záleží od skladby). A konieckoncov pokiaľ sa skladba stane úspešná, je to úspech textára...