Co vy na to??..........resp. poradte ine telefony..........potrebujem kvalitny mp3 prehravac a foto ........chcel by som W610i to by bolo ako stvorene pre mna..........ale po 1. nemam s nim ziadne skusenosti a po 2. Orange ho nedal do pausal ponuky
N 6300 alebo K530i.......
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
N 6300 alebo K530i.......
Konci mi pausal od Orange a rozhodujem sa aky fon kupit........
Co vy na to??..........resp. poradte ine telefony..........potrebujem kvalitny mp3 prehravac a foto ........chcel by som W610i to by bolo ako stvorene pre mna..........ale po 1. nemam s nim ziadne skusenosti a po 2. Orange ho nedal do pausal ponuky
-
Kibo
Hardcore addict
ja som strasne chcel N6300, ale vraj su kazove, neveril som tomu, ale ked mi brachov kamos potvrdil, ze ich ma v servise plno
a nemozem mat telefon kazdu chvilu v servise, K530i neviem aky je fon, je to tiez novinka, K610i sa tvarila na prvy kontakt prijatelne, neviem ako tento, najlepsie by bolo sa s tym pohrat, ale to asi nie je len tak mozne
stale uvazujem ci do tej N6300 ist, ma krasny displej a celkovo je dizajnovo zaujimava, len tie reci co sa o nej siria. vraj je velmi dobry fon N6288 a NE50
re
www.mobilmania.sk ale K530 uricte
-
Don_Pipino
Darca
tak k tej kazovosti si myslim len tolko ze 6300 sa dobre predava...bo je zase niecim ako bola napr. 6230 alebo 6230i ............takze co sa predava je toho vela.tak sa niet comu cudovat ze ich je tak vela aj v oprave..bo nikdy sa nepodari 100% mobil.........( ved aj ine veci ) ........ja som nanu pocul dobre ohlasy a aj tiez tie zle.........ale vecsinou dobre.......k tym telefonom co si spominal 6288 a E50.........tusim uz niesu v Orange ponuke..........ta E50 sice nieje zla ale nieje pre mna........mozno az ked budem manager
a 6288 je good mobil.len hovorim uz ho tam nemaju........a k tej K530i sa pytam preto bo je novinka a nemam skusenosti............(Monako2: recenzie si viem precitat aj JA)
-
Kibo
Hardcore addict
ja to nevravim o tej 6300 z vlastnej skusenosti, niekto to tuna na fore spominal a kedze viem, ze brachov kamos robi v servise, tak som mu kazal sa nanu popytat. on mi spominal, ze softwarovo je vdana, ze by sa oplatilo pockat na novy SW. vraj ako telefon je dobry, ale kazovy. odchadza mikrofon ci co to, a to je asi vec ktoru potrebujem najviac. bracho mi dnes spominal, ze uz je na testoch 6309, co je obdoba 6300, novy soft a drobne vizualne zmeny. inac boli tu temy o 6300, uzivatelia v nich rozoberali vsetko ohladom tohto fonu, skus sa tu prehrabat na fore, mozno dostanes odpoved. 
-
Don_Pipino
Darca
-
Don_Pipino
Darca
jj aj to je jedna z moznosti..........podla man bo to nemal byt problem......samozrejme zalezi od nich............mno kazopadne ho uz mam doma
zatial som spokojny.......displej ( uzas ) ,zda sa mi ze foti horsie ako dokace zobrazit.......( ze obraz v hladaciku, ked sa chystam fotit je krajsi ako vysledna fotografia
) ..........