Rest in Peace Maestro!!
Luciano Pavarotti zomrel
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
In memoriam
Tu spieva svetovo
Tu spieva svetovo
-
Kibo
Hardcore addict
tiez nepocuvam operu, pocul som len par komercnejsich trackov, ale toto bol Maestro ako sa patri, osobnost ak sa len tak na svete nenajde. Klobuk dole pred tym co dokazal, poznaju ho aj absolutni odporcovia opery. Taliani budu mat statny smutok, nejedno oko ostane vlhke
paradoxne je, ze teraz som cital stary cas a tam pisu, ze mu zlyhali oblicky a upadol do bezvedomia, sadnem za comp a dozviem sa, ze uz zomrel. silny dokaz toho, ze aj on bol len clovek.
Odpocivajte v pokoji Maestro, cest Vasej pamiatke
Odpocivajte v pokoji Maestro, cest Vasej pamiatke
-
p4ra
Redeemer
Nech odpociva v pokoji, ale toto je jedna vec, ktoru ja kur*a neznasam na tomto fore. Zase sa vsetci pretvaruju, aky to bol maestro (nepochybne bol), ako mali radi operu (pritom pochybujem, ze ju poculi, ak nahodou nesla v radiu, ci TV). A vy mne idete hovorit, aby som bol sam sebou a do mna idete pi*ov*** dennodenne. No LOL!
-
axxis
Addict
Ja a este nejaky mod sme pisali, ze pocuvame operu. Aj ked vtedy sa jednalo o Bocelliho. Tusim aj J.O.S.E. prispel. nabuduce si lepsie citaj temyturtlak69 napísal:zatial som nevidel prispevok, kde by niekto pisal, ze pocuva operu... ani papezove prejavy som nepozeral a ani necital a nemozem povedat, ze mi je lahostajne ze zomrel...
/////edit\\\\\\\\
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=76002
To je pravda, ja tiez jeho smrt nijako nezlahcujem, ale na druhej strane sa tu nechcem tvarit ako velmi mi to vadi a ako mi bude chybat, lebo skotocnost je taka, ze nebude, kedze som operu vobec nesledoval.samploom napísal:Kolegyna si dala jeho song ako zvonenie, to je to co ma trapi![]()
Z jeho odchodu si sarkazmus robit nebudem, jeho diela mi malo hovoria, avsak ohladom operneho spevu viem ze svet stratil GURU
-
p4ra
Redeemer
Nikto nehovori, ze sme ho nemali radi. Ale uprimne, vekovy priemer tochto fora je sotva 17 rokov. Zo cca. 16.000 ludi, ak tu 5 pocuvali jeho tvorbu, tak hovorim vela.
PAN Satinsky je nieco ine. Videl som nespocetne vela toho, kde bol on a pre mna je to PAN a je mi ho VELMI luto, ze odisiel z tochto sveta tak skoro.
PAN Satinsky je nieco ine. Videl som nespocetne vela toho, kde bol on a pre mna je to PAN a je mi ho VELMI luto, ze odisiel z tochto sveta tak skoro.