Co mam vlastne robit?
Co mam vlastne robit?
zmazane 
-
Sagittarius
Guru
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Netlač na ňu.... Láske sa nedá porúčať. Len ak je človek naozaj zamilovaný, tak všetky tie príjemné veci ako držanie sa za ruky či nežné pusinky prídu sami od seba. Vy ste sa však dohodli, že budete spolu chodiť a tak nemôžeš čakať, že sa teraz od teba nebude chcieť ani odlepiť... Ty k nej možno cítiš viac, ale ona ešte asi nie je v tom istom štádiu.
Jediné, čo ti môžem odporúčiť je vyčkať a dávať jej patrične najavo, že ju máš rád.
Jediné, čo ti môžem odporúčiť je vyčkať a dávať jej patrične najavo, že ju máš rád.
presne ak ju máš rád tak jej to daj najavo....ono to všetko príde časom,možno nie hned naraz ale určite to príde...
ja sa na toto isté pamätám tiež. začal som chodiť s jednou babou a jej sestra mala už zabehnutý vzťah prosne nežné pusy kedy chceš držanie za ruku a proste to všetko čo ktomu patrí...to isté som prežival a hovoril som si: kedy budem mať aj ja tykýto vzťah??
a "vualá" chodíme spolu už 5mesiacov a mám všetky vyššie spomínané veci

ja sa na toto isté pamätám tiež. začal som chodiť s jednou babou a jej sestra mala už zabehnutý vzťah prosne nežné pusy kedy chceš držanie za ruku a proste to všetko čo ktomu patrí...to isté som prežival a hovoril som si: kedy budem mať aj ja tykýto vzťah??
a "vualá" chodíme spolu už 5mesiacov a mám všetky vyššie spomínané veci
-
triple
Guru wannabe
Re: Co mam vlastne robit?
sorry...Patyk napísal: Ako sme si pisali tak sme si dohodli ze ked tam budem chodit tak budeme spolu chodit.
tak nad týmto som nerozmýšlal ani ked som mal 10 rokov..
rada: počkaj si trocha kým dospeješ potom to už pôjde
//kinjeril: zas to tak s tymi smajlami nemusis prehanat, dobre?
-
midnight_man
Guru
sorac mam podobny nazaro ako triple(alebo sme uz vysli z mody triple?
) vies zamilovat sa kym prisiel autobus?
a dohodnut sa aby ste spolu chodili?inac nemam nic proti teme.,..ved si treba uzit..askusenosti inac nenazbieras ale nevrav tu o laske a zalubeni nema to stym nic spolocne!!!!objavuj..uzivaj spoznavaj...
a neublizuj..a teraz rada..k teme.ako? no normalne priamo
a otazovcka po kolko mate rokov?
-
Sagittarius
Guru
-
Vigor
King
Hm, po precitani prveho prispevku som si spomenul na vela tem v tejto sekcii. najprv ma napadla velak debata o laske cez internet
. Nasledne temy o vztahoch v 15 rokoch. Potom moja mysel presla k temam, "Nechces so mnou chodit?" A cast, dohodli sme sa, ze budeme spolu chodit ma zas zaviedla k otazke, co sa to deje s dnesnou mladezou. Skratka celkom slusny mix myslienok pri jednom prispevku. Ono uplne prve co ma napadlo bolo, "mysli to vobec vazne?". Za predpokladu, ze ano, tak Ti len poradim co ostatni, bud trpezlivy. Pripadne si este raz over, ci Vasa dohoda o tom chodeni plati alebo ja neviem...
. Ach jo...
Re: Co mam vlastne robit?
a mas to aj pisomne a pripadne nejakych svedkov?Patyk napísal:Ako sme si pisali tak sme si dohodli ze ked tam budem chodit tak budeme spolu chodit.
hej ved prave...lubia...a nie dohodnu sa, ze by sa mohli hrat na takych, co sa lubiaPatyk napísal:spravat sa tak ako ked ludia sa lubia
to si na ten bus cakal mesiac?Patyk napísal:Kym mi isiel autobus tak som bol snou a zalubil som sa do nej
no tak to by si sa teda mal...kedy uz niektori ludia pochopia vyznam rozhovorov?Patyk napísal:Ja velmi sa neodvazim jej to takto presne povedat
mozno bude...pri takomto pseudovztahu mozes bud len dufat ze nebude alebo dufat a robit nieco z vyssie spomenutych rad...Patyk napísal:Bojim sa ze to bude tak staale
300fka