Medal of Honor : Airborne
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zahral som tak 15 minut a zatial zmiesane pocity. Grafika je OK, vyzera to dost dobre, napokon na grafike ani tak nezalezi, ide skor o hratelnost. Uplne prve co som si vsimol je, ze hra vyuziva motion blur, ktore je zname z poslednych dielov Need for Speed - ide o rozmazavanie. Prilis sa mi to nepacilo, stacila strelba, otocky a uz bol obraz rozmazany. Verim, ze sa to bude dat vypnut. Atmosfera je taka ako vzdy, prilis vela vojakov, linearne a prescriptovane, ale takto to vo vacsine hier byva. Zvolil som si najlahsiu obtiaznost a bolo to zaujimave, pretoze ked stal vojak pri mne, tak nevystrelil, kludne som ho mohol zabit vidlickou alebo cim, snad to pri vacsej obtiaznosti bude ine. Zbrane su tiez zmenene, maju vacsi reakcny cas a tak to uz nebude ako v Counter-Strike, ze za behu a vyskoku dokazem presne trafit. Chvilocku trva, kym zbran zacne strielat, ale aspon sa hra stava v tomto smere realnejsia. Problem som mal s nabojmi, ktore sa mi stale minali a nemohol som zohnat dalsie a co mi robilo este vacsi problem, tak to je hlupost spoluhracov. Strielam si strielam, zrazu sa predo mna postavi vojak alebo vbehne do rany, prebehne popred mna pri strelbe z gulometu... a tak sa neda ocakavat nic ine, ako ze sa mu par guliek ujde.
Na celkove hodnotenie to chce viacej casu, zatial ma to prilis neoslnilo, uplne prvy Medal of Honor: Alied Assault sa mi pacil daleko viac, no jednotkou aj tak ostava Call of Duty a Call of Duty 2.
Na celkove hodnotenie to chce viacej casu, zatial ma to prilis neoslnilo, uplne prvy Medal of Honor: Alied Assault sa mi pacil daleko viac, no jednotkou aj tak ostava Call of Duty a Call of Duty 2.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mne sa to celkom paci, taketo hry su podla mojho gusta...chcelo by to vykonnejsi stroj, dalej mi troska vadi to chaoticke palenie krizom krazom a strielanie po vlastnych, ten motion blur je tiez pekna hovadina, a celkom ma taktiez vie dojat udelovanie tych hodnosti a skills pocas hry, kde v najvacsom pekle spomali hru a ukazuje mi tam hovadiny...Ale hra ako taka mi velmi sadla...
Kód: Vybrať všetko
[MOHAGame.MOHAScalabilityOptions]Kód: Vybrať všetko
C:\Documents and Settings\PC\My Documents\EA Games\Medal of Honor Airborne(tm)\Config\MOHASettings.ini