Vymazané registre
Vymazané registre
Prosím Vás stal sa mi takýto problém...nedajú sa nejako vrátiť vymazené registre... ja som si ako normálne išiel vymazávať zbytočné registre a pridal som tram aj príponu *exe a ani som si to nejako neuvedomil a dal som vymazať
a registre sú fuč čiže napríklad z hry čo sa spúšťa inštalácia sa mi vymazal súbor exe a už to nejde spustit
...ale je to aj ovela horšie lebo mi to vymazalo aj niektoré dôležité reg. vo windowse prosíím poradťe ...alebo dá sa to vôbec nejako ??

-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Noo..ano mám to zapnuté ale na to ke´d kliknem tak sa mi nič neotvorí ..pretže som si vymazel tie exe súbory ..dá sa tam nejako inak ešte dostať ??caesar1987 napísal:da sa to cez obnovu systemu.. teda ak ju mas zapnutu
start -> help and support -> a v pravom stlpci je bla bla system restore (obnova systemu)
Cez aky program si to robil, pretoze vymazanie registra neznaci vymazanie suboru. Jedine, ze si priponu exe vymazal zo znamych pripon, ci ako sa to vola. V tom pripade sa ti javia vsetky exe subory ako neznamy subor, no ty ich tam mas. Mne sa to uz davnejsie podarilo ale inym sposobom. System ti este ide, no obnovu vykonas aj takymto sposobom: http://support.microsoft.com/kb/307545/sk Ak sa chystas na reinstall, tak ti uz uplne dohnojenie systemu vadit nemoze, ja som tymto sposobom system si dal do poriadku, ked som mal problem s lsass.exe. Ten postup si vytlac na papier a ides. Drzim palce.
No robil som to cez regino a tam som si dal čistič a ešte som si tam pridal príponu *exe ale neviem ani čo ma to napadlopato83 napísal:Cez aky program si to robil, pretoze vymazanie registra neznaci vymazanie suboru. Jedine, ze si priponu exe vymazal zo znamych pripon, ci ako sa to vola. V tom pripade sa ti javia vsetky exe subory ako neznamy subor, no ty ich tam mas. Mne sa to uz davnejsie podarilo ale inym sposobom. System ti este ide, no obnovu vykonas aj takymto sposobom: http://support.microsoft.com/kb/307545/sk Ak sa chystas na reinstall, tak ti uz uplne dohnojenie systemu vadit nemoze, ja som tymto sposobom system si dal do poriadku, ked som mal problem s lsass.exe. Ten postup si vytlac na papier a ides. Drzim palce.
S reginom som robil davno, takze s tym neporadim a netusim co si porobil, ale ked tvrdis, ze si to zmazal, tak asi vies najlepsie. Ten sposob na tom linku, je obnova systemu, nie reinstall winu. Ked su tie subory zmazane tak ich takto neobnovis, no moze sa ti to podarit programamy na obnovu zmazanych suborov, mozno nieco najdu, napr. Active undelete atd.
-
Šu-Do
Redeemer
sry.. ale uz s tym nic neurobis...
kedze sa nemozes dostat ani k obnoveniu systemu (skus toto) tak je to stratene...
a ake veci si tam mal ?? sak si stratil len exe.. to je nic.. dokumenty.. filmy (hry mas v <>) nainstalujes znova.. zalohuj si tie veci.. a win mozes preinstalovat
//najlepsie riesenie.. (REINSTAL WINDOWSu)
kedze sa nemozes dostat ani k obnoveniu systemu (skus toto) tak je to stratene...
a ake veci si tam mal ?? sak si stratil len exe.. to je nic.. dokumenty.. filmy (hry mas v <>) nainstalujes znova.. zalohuj si tie veci.. a win mozes preinstalovat
no šak ano zostalo mi ale z tých programov alebo hier jak ich nainštalujem ked nemám exe súbor ktorým inštaláciu spustímŠu-Do napísal:sry.. ale uz s tym nic neurobis...
-
Šu-Do
Redeemer
hry su v ISO... teda väcsinou.. az na tie starsie.. a tie programySlik napísal:no šak ano zostalo mi ale z tých programov alebo hier jak ich nainštalujem ked nemám exe súbor ktorým inštaláciu spustím
No to teda bola raz som skusil a nikdy viacŠu-Do napísal:hry su v ISO... teda väcsinou.. az na tie starsie.. a tie programypostahujes... to nie je az taky problem... treba si robit zalohy
no a hry teda asi postahujes tiez... aspon nabuduce budes vediet ze nemas robit somariny... teraz si sa poucil na vlastnej chybe.. a toto bola teda divna chyba ze ta napadlo cistit EXEcka