Tablet na Pc a Photoshop

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
dodo_mt
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Tablet na Pc a Photoshop

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Ahoj

Chcel by som si kupit tablet na pracu v photoshope a v ostatnych aplikaciach na pisanie poznamok 3d aplikacie a pod. Nasiel som na nete nieco od firmy Wacom a typ Bamboo(link dole) co na to poviete mate nejake skusenosti ? cena do nejakych 4000sk s dph

http://www.alza.sk/tablet-wacom-bamboo- ... d75375.htm

edit: link

dodo
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ares »

prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

wacom je dobra znacka co sa tyka tabletov. dokonca by som povedal ze jedna z naj. ak chces nejaku kvalitku od nich kludne zober aj to co ti doporucuje Ares ale bohuzial asi vacsie ako A6 format s touto znackou len tak lahko zozenies.
ak nepotrebujes spickovu kvalitu kludne zober menej renomovanu znacku ale budes mat zase vacsiu plochu co sa ti na 100% zide
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7628414
treba si zistit ako je natom s komunikaciou s photoshopom...

zalezi to cele od rozpoctu a s tymi 4000 dieru do sveta nespravis
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Ares: ten odkaz mi nejde....

Prask: Ja to vobec nechcem na nejake profesinalne ucely :) keby som bol profik tak investujem do tabletu bez problemov tolko kolko by bolo treba aj 100 000 :) myslis ze ten A5-kovy format je malo na kreslenie ?? a na pisanie textu ?

dodo
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

ako komu ked si predstavis ze budes chces robit nejake volne tahy (mozno nejake rychle) tak A5 je malo. odkaz co dal Ares je na A6.
a neviem co alebo kolko chces pisat ale postav si pred seba A5/A4 a rozhodni sa.
urcite to bude poriadna kvalita/maly format alebo slaba kvalita/velky format je to na tebe co uprednostnis.
s tym geniusom skusenosti nemam takze ti ani nemozem povedat na akej urovni je. mozno je to na tvoje ucely uplne dostacujuce. skus pozret na internete mozno sa niekde objavia nejake recenzie.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Tak zatial mi vychadza s toho najlepsie bamboo vyzera to byt kvalitna znacka nema ziadne baterky v pere a daju sa bez problemov zohnat vymenne "naplne" do pera(co som sa docital) a predsa ked by som robil velke kresby alebo tahy teda tak si predsa mozem platno zmensit ci nie ?

dodo
Napísať odpoveď