PGP Sifra alias meciarove CD
-
midnight_man
Guru
PGP Sifra alias meciarove CD
chalani je mozne to desifrovat? SIS sa chvali ze to zvladla
IT technici vravia ze to je nemozne s aktualnych HDW vyjadrite sa odbornici 
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Neverim tomu, ze desifrovali PGPcko, vsak pouziva dvojite sifrovanie, ktore je roznorode, nehovoriac o takom 1024 bitovom kodovani. Bez aspon jedneho spravneho hesla by to urcite neslo, vsak ked policia nevedela skopirovat data zo servera hysteria.sk, ktory nebol nijak zabezpeceny (okrem root hesla), taj v PGP nemozem verit.
-
Mek
Addict
dnes som cital clanok na sme: http://www.sme.sk/clanok.asp?cl=3474729
inak by som ani o tom nevedel
tiez ma prekvapilo, ze sa tam pise o CD, a zrazu sa pise o kazete, a potom na konci sa zase pise o CD. Sa mi to zda dost nezrozumitelne napisane.
A vraj sa na to pozru buduci tyzden?
inak by som ani o tom nevedel
tiez ma prekvapilo, ze sa tam pise o CD, a zrazu sa pise o kazete, a potom na konci sa zase pise o CD. Sa mi to zda dost nezrozumitelne napisane.
A vraj sa na to pozru buduci tyzden?
-
p4ra
Redeemer
Z toho, co mam preciane o tomto kryptovani je zatial nemozne ho dekryptovat bez klucov/hesiel, cize si myslim, ze toto je zase nafuknuta bublina ala Novy Cas.
A v suvislosti s miesanym pojmov CD a kazeta. Neviem ani ja, co je to za medium, ale ak sa hovori o kazete moze to byt tzv. backup kazeta, kt. sa pouziva na serveroch. Pouzivaju sa na SCSI a E-IDE zariadeniach.
A v suvislosti s miesanym pojmov CD a kazeta. Neviem ani ja, co je to za medium, ale ak sa hovori o kazete moze to byt tzv. backup kazeta, kt. sa pouziva na serveroch. Pouzivaju sa na SCSI a E-IDE zariadeniach.