vypnutie ad-watch

Informácie o software, ankety...
mito85
Star
Star

vypnutie ad-watch

Príspevok od používateľa mito85 »

čaute potrebujem poradiť: mám Ad-Aware 2007 free verzia a dal som si v nastaveniach vypnúť ad-watch, ale keď pozriem do Správca úloh tak tam stále beží proces:aawservice.exe, kt. zaberá asi 30000kb čo je dosť! mám síce 1GB RAM ale chcel by som to vypnúť a neviem ako! tak mi please poradte, čo mám ešte nastaviť, lebo som z toho jeleň!!!
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

... mal by si mat v tray ikonu ad watch.. tam das moznosti a potom ti skoci to okno.. das X na start pri windowse... a uz sa nezapne
Prílohy
Schránka01.jpg
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

free verzia ad-watch nema. Zisti cez Process Explorer cestu toho suboru a ak sa nezhoduje so zlozkou Ad-aware tak sa jedna pravdepodobne o virus a mozes aawservice.exe zmazat.
mito85
Star
Star

v pohode utilitka, ale tam mám dať kill proces? lebo to som dal (pozn. ten aawservice je od ad-awareu), vyplo sa ale ked som reštarol win tak sa to tam objavilo znova! to ked vypnem ten proces tak mám dať file-save? lebo nechcem aby sa to spúštalo vôbec. takto to zakaždým vypínať môžem aj v správcovi úloh, tak ako- kill proces alebo čo s tým?

teraz ma napadlo, že to aawservice je možno automatik update, tak som automatickú aktualizáciu vypol a potom vám poviem či to pomohlo, ked resetnem PC, ale odpovedzte mi na otázky hore, lebo mám záujem povypínať aj dalšie a potrebujem ked to vypnem nech je to vypaté stále a nie vypínať to po každom štarte pc, tak diki a help

no nepomohlo ani to, že som vypol automatický update. takže čo mám urobiť s tým programom Proces Explorer? vyskúšal som aj vymazať zo zložky, kde mám nainštalovaný ad-aware ten súbor aawservice, ale potom mi už nespustilo program, takže tam musí byť, len potrebuijem aby sa nespúšťalo pri štarte winu. kto vie nech poradí diki
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

vyber si jeden z tychto programov... Kazdy z nich sluzi na vypinanie programov po starte...
mito85
Star
Star

no stiahol som si autoruns, funguje, ale chcem sa opýtať, ked som vymazal daný proces, ako to vrátim späť, lebo teraz mi nejde Ad-aware vôbec!
Napísať odpoveď