Ja dam nieco divne, ale predsa:
Štúrovci (koncert zrušený)
Neviem ako by som to bral kedy som to len pocuval, ale ked som to videl na vlastne oci, tak mi to beha vkuse po rozume. Ide o divadlnu hru, alebo skor nieco ako muzikal. Vrelo odporucam vidiet nazivo, ale aj CD vie potesit
Armor for Sleep - What To Do When You Are Dead Apocalyptica - Worlds Collide (Special_Edition) Breaking Benjamin-Saturate Breaking Benjamin- We Are Not Alone Breaking Benjamin-Phobia Decyfer Down - End Of Grey Diecast - Internal Revolution Papa Roach-The Paramour Sessions Red-End of Silence Saliva - Blood Stained Love Story Bullet for my valentine-The Poison
je toho sice viac no ale nedalo sa je to super music vsetko rock-metal
Sice to este nevyslo ale uz na nete je PROMO sucastou ktoreho je 5 pesniciek ( Everything's Magic, Secret Crowds, My Only Fear, Sirens, Breathe ) a som velmi spokojny strasne pohodova hudba pokial bude aj zvysok albumu tak fajn ako tychto 5 pesniciek tak jednoznacne odporucam
( docela sa mi lubi ze tomovi takto preplo a ide si svojou cestou taku pohodovu hudbicku dava )
Sphinx napísal:Armor for Sleep - What To Do When You Are Dead Apocalyptica - Worlds Collide (Special_Edition) Breaking Benjamin-Saturate Breaking Benjamin- We Are Not Alone Breaking Benjamin-Phobia Decyfer Down - End Of Grey Diecast - Internal Revolution Papa Roach-The Paramour Sessions Red-End of Silence Saliva - Blood Stained Love Story Bullet for my valentine-The Poison
je toho sice viac no ale nedalo sa je to super music vsetko rock-metal
jj su to dobre albumy... len treba davat nieco novsie, predsalen toto je tema o odporucani novych (cerstvych) albumov
10.10.2007 Vyšiel nový album skupiny Radiohead a je voľne (!! no warez !!) šíriteľný po internete prostredníctvom oficiálnej stránky radioheadu. Album sa volá In Rainbows.
Tracklist:
“15 Step”
“Bodysnatchers”
“Nude”
“Weird Fishes/Arpeggi”
“All I Need”
“Faust Arp”
“Reckoner”
“House of Cards”
“Jigsaw Falling Into Place”
“Videotape”
Najzverina je cisto novucicky projekt Hellyeah
Odporucam kazdemu kto vie co je dobra hudba. Bubenik z Pantery, spevak gitarista z Mudvayne., Akoze dovi
Pre mna Hopi-hop, Rap, Disco, techno, a tomu podobne styli niesu dobrou hudbou
Since_The_End-The_Inner_Burn-2007 - heavy metal (nie celkom, tazko definovatelne) Soilwork-Sworn_To_A_Great_Divide-2007 - melodeath
dva uzasne albumy...