sice to nieje hra, ale ja hry nehravam..
Mega dlhe hranie
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Neuraz sa ale 13 hodin to je nejak vela, tiez som to presiel za 4 - 5 hodin neviem ci stredna alebo tazka uroven, alebo ake tam boli (je to dost davno), 13 hodin mi pripada nejak vela na jednu hruŠu-Do napísal:nauc sa spravne zakladat temy....
precitaj si pravidla
...
u mna to bolo pri hre CoD2 Single player... 13hodin vkuse..
od 13:00 do 2:00.. ale to len preto lebo kamarat to presiel za 3 hodiny.. lenze to som nevedel ze ten kkt to hral s cheatmi na najlahsej urovni (je*nuty kar, on cheatuje vsade.. ece ani nema nainstalovanu hru a uz hlada cheaty) no a kedze som si stale myslel ze hra uz by mala koncit tak pokracovala dalej i ked scenky vyzerali ze uz je koniec.. no ale ked som to uz tak dlho hral tak som to aj dohral
to bol normalne rekord.. lebo ked zacnem nejaku hru tak pri nej vydrzim max par minutale to len pri novych ktore som ece nehral.. u takych asi 90%.. niekedy sa najde aj ta vynimka ked je hra naozaj dobra
A ja vydrzim za kompom tiez dlho kludne aj 8 hodin ak nie viac, ale urcite nie pri jednej hre, je to taky mix CSka, Surfu, chatu a tak
-
triple
Guru wannabe
Re: Mega dlhe hranie
hrať pc.. tieto slová neznášamProfionQQ napísal:tak myslim tym to ze: ako dlho dokaze hrat pocitac??? hodinu, dve, tri? 10 hod 15 hod???? a pri akej hre to bolo???
mojho kamosa brat a este aj jeden kamos su nato maniaciaruN napísal:hraval som WoW tak 10-15 hodin ale uz som si uvedomil ze to je chore tak som to obmedzil na take 2 hodky![]()
uz to nehravam tak HC ako kedysi![]()
myslim ze som to bral ako povinnost,ale teraz pri tom len oddychujem
-
triple
Guru wannabe
ja som drtil komandos jednotku strašne dlho.. som prišiel zo školy domov hodil som tašku do kúta a hned som drtil.. pár krát sa mi stalo že som rovno od pc vstal a šiel do školy (to som bol na základke vtedy)
no môžem povedať že som bol závislý asi - lebo ked mi matka zobrala myš a klávesnicku aby som sa nemohol hrať.. skoro ma je*o som aj z okna chcel vyskočiť .. tak celý den v skole rozmýšlam ako tú misiu prejdem a ked to chcem doma vyskúšať tak nini na čom joooj..
takže ked to zhrniem od nejakej tretej poobede do ráno do pol ôsmej
no môžem povedať že som bol závislý asi - lebo ked mi matka zobrala myš a klávesnicku aby som sa nemohol hrať.. skoro ma je*o som aj z okna chcel vyskočiť .. tak celý den v skole rozmýšlam ako tú misiu prejdem a ked to chcem doma vyskúšať tak nini na čom joooj..
takže ked to zhrniem od nejakej tretej poobede do ráno do pol ôsmej
No moj rekord bol od 10:00 rano do 2 rano druheho dna(16hodin), v hre Stronghold : Crusaders. Ale to uz bolo asi tri roky dozadu, som sice pravidelny hrac, ale cim dalej to viac a viac redukujem, lebo su v zivote aj dolezetiejsie a vzrusujucejsie veci ako PC hry.... Z vysedavani a pri PC hrach ma clovek akurat nervy, straca kvantaa casu, ktore by mohol ovela lepsie vyuzit a to len kvoli tomu aby bol lepsi ako ostatny alebo aby mal chvilku ten dobry pocit z uspechu alebo z dokoncenia nejakej hry. Ja sa to snazim redukovat ako sa da a nedovolit tomu narusit moje zaujmy...tot vsio
-
Sagittarius
Guru
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
-
mspeedo
Light Professional
Najdlhsie som hral asi Diablo 2, ale to bolo na lanke u kamarata, boli sme traja, rano sme prisli a drvili az do vecera. Takto sa to opakovalo kym sme to nepresli na hell. A kedysi som zvykol hrat aj csko tak 4-5 hodin v kuse. Teraz si uz zriedka nieco zahram, ak predsa tak max 2-3 hodiny a potom sa mi uz fakt nechce sediet za PC (mozno by to chcelo pohodlnejsiu stolicku
)
lol Diablo2,stare good casymspeedo napísal:Najdlhsie som hral asi Diablo 2, ale to bolo na lanke u kamarata, boli sme traja, rano sme prisli a drvili az do vecera. Takto sa to opakovalo kym sme to nepresli na hell. A kedysi som zvykol hrat aj csko tak 4-5 hodin v kuse. Teraz si uz zriedka nieco zahram, ak predsa tak max 2-3 hodiny a potom sa mi uz fakt nechce sediet za PC (mozno by to chcelo pohodlnejsiu stolicku)