Lucidne sny
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Lucidne sny
Nevidel som na fore o tomto temy tak to pridavam sem.Podla mna dost zaujimava vec.
Kto by nevedel tak lucidny sen je taky ze si uvedomujes ze si v sne a mozes sa rozhodovat co spravis.
Ked som bol mensi tak som take sny maval a casto, bola to fakt haluz.Vtedy som nevedel ze sa to sniva aj inym a ze sa to vola lucidny sen.
Teraz uz asi 4 roky sa mi lucidne sny vobec nesnivali a maloktore sny som si vobec pametal.
Mate na to nejake metody ako si vyvolat nejaky lucidny sen, ake mate skusenosti?
Kto by nevedel tak lucidny sen je taky ze si uvedomujes ze si v sne a mozes sa rozhodovat co spravis.
Ked som bol mensi tak som take sny maval a casto, bola to fakt haluz.Vtedy som nevedel ze sa to sniva aj inym a ze sa to vola lucidny sen.
Teraz uz asi 4 roky sa mi lucidne sny vobec nesnivali a maloktore sny som si vobec pametal.
Mate na to nejake metody ako si vyvolat nejaky lucidny sen, ake mate skusenosti?
-
qwerty-xyz
Re: Lucidne sny
taka tema tu uz je..... urcitejorg22 napísal:Nevidel som na fore o tomto temy tak to pridavam sem.Podla mna dost zaujimava vec.
-
axxis
Addict
Re: Lucidne sny
Mam pocit, ze to len bolo spomenute v inej teme, nie ako samostatny topicqwerty-xyz napísal:taka tema tu uz je..... urcite
Tak to hejGothaR napísal:Mne sa to stava, ale nie je to asi taky 100% lucidny sen, jednoducho v niektorych neprijemnych situaciach si uvedomim, ze sa mi to sniva a dokazem sa prebudit, ale ked sa niekedy aj dostanem do stadia, ze si sen uvedomim a chcem ho ovladat, tak sa nechtiac zobudim
-Ohladom témy. Bola tu takáto téma ešte za čias erotiky a vzťahov. Jááj kde sú tie staré dobré časy, keď mlieko stálo 2 koruny a deti tu riešili svoje sexualne problemy?
-
Sagittarius
Guru
No dosť často si ti sníva o tom, o čom si večer rozmýšlal, takže podľa mňa takto je to možné...bizzy napísal:Mam spoluziacku, kt. si pred spanim dokaze vybrat akterov jej sna.
Vyznie to cudne, ale ze vraj jej to funguje uz velmi dlho.
Toto tiež nebude patriť medzi takéto sny, ale raz sa mi niečo snívalo, a keď sa zobudil, snažil som sa rýchlo zaspať, aby som zistil ako sa to skončilo.
re
taky sen som mal, ale uz davno. viem, ze som sa v nom stretol z jednou kamaratkou a bola sranda. aj som sa prebudil, ale vsetko bolo ako naozaj, privrel som oci a sen pokracoval
. bola sranda ked som sa s nou na druhy den stretol, stale som bol v tom, ze sa to stalo. dost zaujmave
minule prazdniny som to praktizoval, podarili sa mi 3, potom este sponnane pocas roka som mal 2 ...je to fakt haluz
www.3oko.sk
www.3oko.sk
-
LLucia
Star
Hehe, super téma, keby sa to fakt dalo ovládať, nebola by som proti
Vyskúšame, vyskúšame...
http://health.ivillage.com/sleep/sldrea ... d0,00.html

Vyskúšame, vyskúšame...
http://health.ivillage.com/sleep/sldrea ... d0,00.html
What would you do in such a dream? Climb Mount Everest? Get even with your childhood nemesis? Wreak havoc in Willy Wonka's chocolate factory? Nope. You, and just about everyone else, want to have sex.
ja som mal po 3 tyzdnochCuruj napísal:lucidne sny su o niecom inom ako bezne sny![]()
tiez sa uz dlhsie pokusam o LD (lucid dreaming) ale stale bezvysledne. asi to bude tim, ze sa tomu nevenujem ako by som mal. kamos mal prvy taky sen uz po 2 tyzdnochuz aj ja chcem konecne. robit si co chces bez akychkolvek dosledkov.
ako dlho skusas? a akou technikou?
LD poznam od velkej noci od kamosa. spociatku som skusal sugesciu ale bez vysledku. skusal som aj robit test reality pocs dna, aby sa mi preniesli do snov. tiez nic. mozno som sa sa dostatocne nesustredil a nevytrval. cez prazdniny som skusal WILD ale tiez nic. teraz skusam este jednu metodu, neviem ako sa vola. byt bdeli pocely den aby som bol bdely aj cez noc. vraj je to nadlho, ale myslim, ze sa mi celkom dari. uz chcem LDTheking napísal:ja som mal po 3 tyzdnoch
ako dlho skusas? a akou technikou?
ja som sa dozvedel o LD cca v aprili, odvtedy som mal cca 5 LD. u mna je najuspesnejsia metoda WILD (uz aby bol bracho na intraku
). v poslednom case ziadny LD, ale cez prazdniny som mal najdlhsi aj najzivsi sen. bol aj isty cas Lucidny, ale ten dej bol strasny. (v koncentraku). ten sen prisiel samovolne a necakane. no uz zacnem trenovat...
zo stranok z tematikou o LD mozem odporucit forum 3oko.sk . je tam vela veci, rad, linkov...
zo stranok z tematikou o LD mozem odporucit forum 3oko.sk . je tam vela veci, rad, linkov...