(sorry ak tu je uz nejaka podobna tema, ak sa to vyriesi tak LOCK
Ako uložiť správy v icq?
Ako uložiť správy v icq?
prosim vas mohli by ste mi poradit ako alebo kde sa ukladaju spravy ktore pisem cez icq? mam zaskrtnute v nastaveniach ukladanie sprav lenze nevim kde sa ukladaju
z akekolvek rady dakujem...
)
-
metalismylife
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
no ale tam sa tusim ze ukladaju len subory ktore mi ten uzivatel poslal, napr. obrazky ktore mi poslalmetalismylife napísal:myslim ze spravy sa ti ukladaju tam kde subory v predvolenom stave cize my documents/icq lite/ nejake cislo / od koho / sprava
Mam pocit, ze miranda vie importovat nejake veci z icq, asi to bude aj historia. A potom sa v nej da ta historia exportovat ako html alebo txtdigo napísal:no ale tam sa tusim ze ukladaju len subory ktore mi ten uzivatel poslal, napr. obrazky ktore mi poslala keby si stiahnem icq 6.0 alebo qip tak by mi to islo? dik
Presne toto (teda kam sa spravy z historie ICQ ukladaju) som prednedavnom hladal. Trosicku som pogooglil a zistil som, ze historia sprav sa uklada do nasledujuceho adresara:
Pricom za X nahrad meno svojho loginu. (priecinky su skryte)

Kód: Vybrať všetko
C:\Documents and Settings\X\Application Data\ICQLite\HistoryDB-
metalismylife
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
suhlas uklada sa to tamppt napísal:Presne toto (teda kam sa spravy z historie ICQ ukladaju) som prednedavnom hladal. Trosicku som pogooglil a zistil som, ze historia sprav sa uklada do nasledujuceho adresara:Pricom za X nahrad meno svojho loginu. (priecinky su skryte)Kód: Vybrať všetko
C:\Documents and Settings\X\Application Data\ICQLite\HistoryDB