Co mam vlastne robit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Patyk napísal:Asi ste ma zle pochopili... ja som nehovoril ze spolu oficialne chodime... proste kym sme si pisali cez pokec tak to hadam chapete ked sa s dievcatom zacnete bavit o takych veciach a na druhy den je to zabudnute... ja som si to tiez myslel ze to tak ako väcsina bab na pokeci... ale aj ked sme sa spolu stretli tak vecer sme si pisali cez pokec a nic sa na tom nezmenilo... este mi napisala ze az teraz sa domna riadne buchla... takze oficialne spolu este nechodime, este len zaciname a nevieme co dalej :roll:
Myslím si, že nie je dôležité oficiálne si povedať "áno, tak teraz spolu chodíme" a zlomia sa všetky zábrany, čo doteraz medzi vami boli (nadsadene povedané).
- Vzťah treba budovať a pestovať. Máš to neoceniteľne lahšie, ako 90% tém tohto typu, pretože vieš, že ťa ľúbi a dokonca ste aj postúpili ďalej (či už rozhovorom alebo keď ste boli spolu).
- Vysvetli mi, čo je ťažké na tom vyraziť si spolu niekam von. Píšete si, ste v kontakte, tak ju pozvy. Však keď nebude mať záujem (čo pochybujem) tak ti povie, ďakujem, nie. Čo lahšie existuje? Môžeš ju napr. aj počkať pred školou, určite sa poteší. Teba by nepotešilo, keby si ju nečakane stretol pred tvojou školou?
..
chipp12
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

presne ako povedal autor nadomnou... vacsina tem tu je o tom ako zbalit babu a rozne problemi ty to mas na 80% hotove ale nemozes cakat ze to pride same! necakj ze vsetko spravi ona ! podla mna nepis tu veci preco sa nedrzime za ruku a neviem co ale napis jej na pokec ahoj nezajdeme dnes vecer dakam?
Napísať odpoveď