BioShock

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Emkej
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

Dem0n napísal:To ries na lamkach!
myslel som ze problemy sa riesia tu
a uz asi aj viem preco mi to nejde....myslim ze bioshock si to chce stahovat cez IE ale neviem preco mi IE nejde stale vypisuje Nepodarilo sa najst server ako keby som vobec nebol pripojeny nevite co s tym moze byt???
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Pouzivaj Uprav.

Podla vsetkeho je mozne, ze mas v IE nastaveny nejake proxy. Skus ho odstranit. Ak to nepojde, tak vyckaj. Mozno je chyba na strane serveru 2K. Ak to chces obist, ser na download a proste premenuj/presun zlozku inam a pokracuj.
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Dem0n napísal:Pouzivaj Uprav.

Podla vsetkeho je mozne, ze mas v IE nastaveny nejake proxy. Skus ho odstranit. Ak to nepojde, tak vyckaj. Mozno je chyba na strane serveru 2K. Ak to chces obist, ser na download a proste premenuj/presun zlozku inam a pokracuj.
to som skusal na zaciatku ale asi potrebujem ten upgrade pretoze mi to vtedy neslo a stale pisalo vlozit original dvd aj ked som to crackol a prekopiroval som ten subor a zapisal do registrov

nj mal si pravdu mal som tam nastavene proxy tak diky uz to ide stahovat 8)

sice sa mi to stiahlo ale aj tak to nejde crackol som a zapisal do registrov ale stale vypisuje tuto chybu:

Kód: Vybrať všetko

A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed (7000).

Please have a look at http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=7000 for further, more detailed information.
a ked to necracknem pyta serial number.
Obrázok
Dem0n
Professional
Professional

Vypni si DT a YASU ak mas skryte mechaniky. Popripade si stiahni novy DT a YASU.
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Dem0n napísal:Vypni si DT a YASU ak mas skryte mechaniky. Popripade si stiahni novy DT a YASU.
DT mam 4.10 a YASU ani neviem co je takze tak.DT som vypol a stale to iste :?
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Kupte si origos :D stoji za to:/ stoji len 1000sk co za takuto hru podla mna nieje az tak vela, a predidete problemom :smt023
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Storm Keeper napísal:Kupte si origos :D stoji za to:/ stoji len 1000sk co za takuto hru podla mna nieje az tak vela, a predidete problemom :smt023
radsej sa s tym budem babrat 2 dni ako kupit :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Emkej napísal:radsej sa s tym budem babrat 2 dni ako kupit :)
Toto moze povedat iba Idiot ... :roll:
Keby ta hra stala 3000Sk tak poviem ... no dobre ... je mlady a je to dost penez ...
Ale ta hra stoji posratych 1000Sk ... uz ked je taka revolucna tak tie prachy tvorcom doprajem.
Mesiac nebudes Fajcit a nebudes sa ozierat pod vchodom do baraku ok??
(joke)
Ale fakt zamyslite sa nad sebou :?
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Toto moze povedat iba Idiot ... :roll:
Keby ta hra stala 3000Sk tak poviem ... no dobre ... je mlady a je to dost penez ...
Ale ta hra stoji posratych 1000Sk ... uz ked je taka revolucna tak tie prachy tvorcom doprajem.
Mesiac nebudes Fajcit a nebudes sa ozierat pod vchodom do baraku ok??
(joke)
Ale fakt zamyslite sa nad sebou :?
ty sa zamysli nad sebou ja sa urcite neozieram a nefajcim a na nejake hry urcite peniaze nemam radsej sa s tym fakt budem babrat, ja este nezarabam takze na take veci peniaze urcite nemam musim este setrit aby som na intraku nejako prezil
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak ked nemam na to prachy tak si to ukradnem ... jake jednoduche vsak :?
Fakt bombovy pristup ... Drzim Palce
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

keby ta hra stala zrovna 50 korun, tak si ju podobni ludia nekupia, lebo warez je ich zivotny styl.. lepsie pred kamosmi vyznie ked povie "Stiahol som si", nez "Kupil som si", to mas ako s tou generaciou mladych hophiperov - je to proste styl, a je uplne jedno co si o tom myslia ostatni, chcu byt sami sebou... ..boze aky paradox...

Radsej stiahnut 50 hier a z kazdej zacat a ofrflat to, ako nasetrit, pripadne si cez rodica zadovazit 1-2 ozaj dobre hry, ktore by si vazili a aj presli a vychutnali si ich..

btw, pirati.. vy ste este nepoznali co je to hravat kvalitne gamesky od vyvojarov, ktori krachli ze? :) Jaj vas prekvapuje ze ich neuzivia vase radostne pokriky? Tiez to robia pre peniaze no...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mno jo... prave pre toto sa mozete cudovat preco Rockstar Games nechcu urobit GTA4 pre PC :wink:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Tak uz mam tuto hru naistalenu a riadne rozohratu. Je veru hrube dobra. Graficky sa nemozem stazovat zvukovo tiez. Priestorovy zvuk v horrorovom podtone urobi veru dost. Ked nejaky typek vyleti na mna, tak sa obcas aj laknem a zimomriavky mi chodia po tele. Vazne ju doporucujem. Samozrejme aj dobru masinu k tomu
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Aj ja si stahujem hry. A nie kvoli tomu ze by som si ich nechcel kupit ale kvoli tomu aby som nebol sklamany ked si ich kupim. A ked sa mi ta hra ozaj paci tak si ju potom aj kupim original aby som podporil developerov. Ale urcite si ziadnu hru nekupim predtym ako ju odskusam. Toto iste som spravil aj s bioshockom. Najprv stiahol odskusal a potom nasledne aj kupil lebo je ozaj dobra a bola by skoda nepodporit tvorcov.
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

no je to tvrdá realita,keby som zarábal,tak si určite budem kupovať hry,lenže chodím do školy,ako väčšina z nás a som rád,ked zoženiem peniaze na výkonny hardware.Teraz som si kúpil novy PC a som rád,že mi aspon v penaženke ostalo 8SK :)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Bioshock ma velmi sklamal co sa tyka celej hry je to uplna pi*ov***--.

jedine co je natej hre dobre je grafika a ta tiez nieje najlepsia.
0bodov. :?
nechapem jak si toto moze niekto kupit zbytocne vyhadzovanie penazi do kosa . trapasss :roll:
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

->slavo<- napísal:Bioshock ma velmi sklamal co sa tyka celej hry je to uplna pi*ov***--.

jedine co je natej hre dobre je grafika a ta tiez nieje najlepsia.
0bodov. :?
nechapem jak si toto moze niekto kupit zbytocne vyhadzovanie penazi do kosa . trapasss :roll:
pridavam sa k nazoru. Presiel som demo a uz nemam chut si zahrat celu hru, aj ked ju uz mam v PC . . . Uplne opacny pripad bol s MoH: A, to ked som presiel demo sa neviem dockat kedy nainstalujem full :). Aj ten uz caka na HDD, dnes instalnem.
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Songoko »

ja som sa nato tešil tiež ako malé decko, ešte som sa dohodol s kamošom že práve Bioshock prekoná Crysis ale teraz to lutujem, pretože fakt to neni až také dobré aké som čakal podla tích videí, taký Deus ex poskytuje o mnoho vačšie možnosti postupu ako boli ohlasované, ale zase ako normálna FPS to ujde.....:)
Dem0n
Professional
Professional

Neviem ci sa mi to zda, ale vsetci co ste sklamany ste asi ani poriadne nepochopili pribeh. Ak hej tak sa ospravedlnujem... ja BioShock povazujem za osviezenie tejto suchej hernej doby (vratane MoH). Jedine co ma dalsie chytilo bol World In Conflict. Ostatne prkotiny su len dalsie hry "pre prachy".
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Songoko »

áno je to osvieženie, ale ja som od toho čakal proste vačšie možnosti postupov, ja skutočne netvrdím že je to zlá hra (na strielačku až pri dobrá) len ako bolo v niektorých recenziách písané tak bolo príliš velká reklamná kampan......
Napísať odpoveď