Pre tych co byvaju na sidlisku!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pre tych co byvaju na sidlisku!

Príspevok od používateľa Masaker »

na ktorom sidlisku byvate? prepadli ste sidliskovemu stylu zivota mladych? (ganja,vysdavanie na zastavkach al hocikde inde, a pod. )
ste spokojny ze byvate na sidlisku a nie napr. na dedine?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak tomu som este z daleka neprepadol ... Nehulim ... nevystavam na zastavkach ... Kedze pochadzam z dediny tak sa asi nikdy Nenaladim na Sidliskovy zivot
Byvam na dlhych dieloch .. v BA
kubodinho
Professional
Professional

Re: pre tych co byvaju na sidlisku!

Príspevok od používateľa kubodinho »

Masaker napísal:na ktorom sidlisku byvate? prepadli ste sidliskovemu stylu zivota mladych? (ganja,vysdavanie na zastavkach al hocikde inde, a pod. )
ste spokojny ze byvate na sidlisku a nie napr. na dedine?
ja byvam na sidlisku odjakzivac, zvikol som si. nepodlahol som ako a povie sidlisku , nehulim gandzu , nefajcim, nepijem a nevysedavam nikde . hram futbal. kazdy je iny kto chce byt v sidliskovej partii nech je ale mne tu nikto nic nerobi a ani ja takze sa mam v pohode
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

čo som 16 ročný adolescent bez fantázie a vízie v krajšie zajtrajši?
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

Te-wei napísal:čo som 16 ročný adolescent bez fantázie a vízie v krajšie zajtrajši?
to si narazal na mna? toto je cisto informativna tema.. necakam nic od toho... tak sa bud vyjadruj k teme alebo radsej nepis nic
a keby som sa mal vyjadrit ja k tebe.. tak by to nebolo bohvie co... nonstop na fore, zije iba na nete nic vic
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

byvam na sidlisku, ale nefajcim, nevysedavam na zastavkach ani nic podobne. najradsej by som siel niekam na dedinu kde je klud a tam by som vysedaval pred domom na lavicke a pozeral sa na sliepky
schw33k
Guru
Guru

Re: re

Príspevok od používateľa schw33k »

Monako2 napísal:byvam na sidlisku, ale nefajcim, nevysedavam na zastavkach ani nic podobne.
pravdupovediac mi začína liezť hore krkom to škatuľkovanie fajčiarov ako nejakých iných ľudí ...

k téme : od narodenia bývam na sídlisku , obyčajné detstvo , boli aj prúseri ... no ale to samozrejme k tomu patrí , bol aj alkohol , drogy nie ...
Záleží od skupiny - partie samozrejme
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Masaker napísal:to si narazal na mna? toto je cisto informativna tema.. necakam nic od toho... tak sa bud vyjadruj k teme alebo radsej nepis nic
a keby som sa mal vyjadrit ja k tebe.. tak by to nebolo bohvie co... nonstop na fore, zije iba na nete nic vic
Vidíš sa snaď v tom opise?Ak ano, tak asi ten príspevok je k téme...
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Ja síce bývam na dedine, ktorá má nábeh na malé mesto, ale robí sa tu presne to o čom hovoríš. Iba lavičky, tabak, chlast a ganja, nič iné. Ale ja to našťastie nerobím.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

schw33k napísal:pravdupovediac mi začína liezť hore krkom to škatuľkovanie fajčiarov ako nejakých iných ľudí ...

k téme : od narodenia bývam na sídlisku , obyčajné detstvo , boli aj prúseri ... no ale to samozrejme k tomu patrí , bol aj alkohol , drogy nie ...
Záleží od skupiny - partie samozrejme
a este by si mi mohol povedat ako skatulkujem? ja len odpovedam na jeho temu a nic viac, tak o co ti ide? za to, ze ked dneska niekto nefajci je ko.kot alebo co? to je uz len frajerina, ked niekto kadi s papule...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

daj si facku monako...

Bývam na sídlisku a občas aj dedinu zažijem a nevidím v tom veľký rozdiel. Vždy idem len do krčmy. Pravda je, že na dedine je väčší kľud. Kedysi som aj ja vysedával na zastávkach a z pravidla skoro všade, kde sa dalo sedieť.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

pinco napísal:daj si facku monako...

Bývam na sídlisku a občas aj dedinu zažijem a nevidím v tom veľký rozdiel. Vždy idem len do krčmy. Pravda je, že na dedine je väčší kľud. Kedysi som aj ja vysedával na zastávkach a z pravidla skoro všade, kde sa dalo sedieť.
za co mojko?
schw33k
Guru
Guru

Monako2 napísal:za to, ze ked dneska niekto nefajci je ko.kot alebo co? to je uz len frajerina, ked niekto kadi s papule...
fakt Ti to nepripadá kktina čo si napísal ?

// keďže idem do krčmy , odpoviem vopred , prvá časť vety : povedal som niečo také , nie , vymýšľaš kekeciny , druhá časť , škoda reči ...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

schw33k napísal:fakt Ti to nepripadá kktina čo si napísal ?
nie, ja hovorim ako to je. koniec pis uz k teme je to o inom ja sa nemienim hadat. proste ja nefajcim ani sa neozieram, ked pri mne piju 10 ludia a ja im poviem, ze ja nechcem, tak som k.. a to je dnesna realita
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

fizz napísal:Ako sa niektori mozu hadat na takej kktine? Ide o to, ze niektori su prilis vztahovacni a ini sa tvaria, ze fajciari su nejaki uboziaci zijuci na okraji spolocnosti.
K teme: byvala som na sidlisku, teraz byvam na dedine. Nikdy ked som chcela/chcem ist von ma nenapadlo, ze si sadnem na lavicku a budem tam. Mozno preto, ze ked som byvala na sidlisku nam ludia sediaci na lavickach vykradali schranky, hadzali do okien flase a ja som ako mala kvoli nim nemohla spat.
Tak to máme rovnakú diagnózu. :) Ja som 14 rokov vyrastal a žil v petržalke v BA, potom sme sa presťahovlai na dedinu.
- Čo sa týka mojho života na sídlisku, nikde sme navysedávali na nejakom stalom fleku, neduhy ako fajčenie, chlastanie a hulenie boli pre mňa (v 14tich) tabu.
-Nuž ale mali sme miestnych gangsta´s, čo furt sedeli pred domom na muriku, imitovali fajčenie (nešlukovali očividne) rozkrikovali sa a flusali všade vôkol seba (baby aj chalani). Hold vyššia forma života. :?
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Frikso napísal:Tak to máme rovnakú diagnózu. :) Ja som 14 rokov vyrastal a žil v petržalke v BA, potom sme sa presťahovlai na dedinu.
- Čo sa týka mojho života na sídlisku, nikde sme navysedávali na nejakom stalom fleku, neduhy ako fajčenie, chlastanie a hulenie boli pre mňa (v 14tich) tabu.
-Nuž ale mali sme miestnych gangsta´s, čo furt sedeli pred domom na muriku, imitovali fajčenie (nešlukovali očividne) rozkrikovali sa a flusali všade vôkol seba (baby aj chalani). Hold vyššia forma života. :?
poznam takych gangsta´s :lol: :lol: aj u nas taky su , debilkovia. sekaju frajerov zo seba , ale ked sa nieco deje prvy zduchnu
schw33k
Guru
Guru

Monako2 napísal:nie, ja hovorim ako to je. koniec pis uz k teme je to o inom ja sa nemienim hadat. proste ja nefajcim ani sa neozieram, ked pri mne piju 10 ludia a ja im poviem, ze ja nechcem, tak som k.. a to je dnesna realita
no tak keď si kkt a nepiješ :D

ale nie srandujem :) záleží od partie ...
a problém inej témy , no nič musím ísť
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

tak ja byvam na sidlisku Kosice-Terasa a dost som prepadol tomu sidliskovemu zivotu, vonku chlast, volakedy ganja, pakel denne vykurim a potom pridem domov tak vytuzene hrajem az dokym pri nom nezaspim a tak dookola :D
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Byval som na sidlisku v Petrzalke, uz 7 rokov tam nebyvam, ale byvam v okrajovej casti BA... Myslim, ale ze tie roky stravene na sidlisku ma nejak nezasiahli, vratit by som sa tam vsak uz nechcel... :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Plexxak napísal:Byval som na sidlisku v Petrzalke, uz 7 rokov tam nebyvam, ale byvam v okrajovej casti BA... Myslim, ale ze tie roky stravene na sidlisku ma nejak nezasiahli, vratit by som sa tam vsak uz nechcel... :)
neviem ako ty ale podla mna je ptetrzalka trochu ine sidlisko ako tie vsetky ostatne na Slovensku
Napísať odpoveď