jj ved ani ja nie som anarchista.tu ide proste o jedno slovicko v jednom poste pol strany dozadu.turtlak69 napísal:nie len nazipunk. poznam dost punkerov a anarchiu nijako neobhajuju, nekreslia Acka v kruzkoch kade tade
Skinheads
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Začiatok Konca
Professional
-
Začiatok Konca
Professional
Mohol by si...Aryan Angel napísal:Text songu Bila liga sem posielat nemusim, ze nie?
Moze mi niekto inteligentne vysvetlit co sledujete dokazanim mi (:)) ze Orlik bol antifasisticky zamerany?
Nic ve zlym proti turistum,kdyz se sem chtej podivat,jenze neni mozny tady zit a taky pracovat..(o tom je narodny socializmus...nie o rasizme...ale o prosperite naroda...je jedno ci pracuje cierny,hnedy,flakaty,ked ide o prosperitu naroda...o tom je predsa NS)
-
Začiatok Konca
Professional
-
axxis
Addict
EMO ma s punkom spolocny punk, prave z neho vzniklo a stale je. Punk nieje oznacenie hudobneho stylu, ale urcitej anarchie (napr. steam-punk)ZitePunkom napísal:Nic proti tebe,ale preco si spomenul(resp.sa ti vybavilo hned po sebe)punk a emo..len trosku od temy...lebo neviem,co maju tieto skupiny spolocneho...Teda emo s Punkom..
-
Začiatok Konca
Professional
Myslim si,ze nemas pravdu(s tym hud.stylom..punk,ako hudobny a zivotny styl existuje(aj ked ten styl velmi neuznavam),ale hudba je good))a opat nechapem,preco spajas(te) Punk s Anarchiou...axXis napísal:EMO ma s punkom spolocny punk, prave z neho vzniklo a stale je. Punk nieje oznacenie hudobneho stylu, ale urcitej anarchie (napr. steam-punk)
To zelovoc:staci sa pozriet do kalendara,aky je dnes den...a ktomu,co si napisal pred tym...ked sa ti nejakym sposobom tema a alebo text v nej nepaci..tak ho aspon nekomentuj hlupimy narazkami a slovami... (a poza skolu v ziadnom pripade nechodiim)...
Chvilku som si pozeral videa a nahodou sa mi sem dostalo toto http://youtube.com/watch?v=GTu7QP9BlSw
Ta reportaz mi pripadala ako keby vsetky druhy skinheadov okrem NS su "spravny a uznavaju spravny nazor". Samozrjeme JOJka je "objektivna" TV s "objektivnym" moderatorom Lacom DurkovicomZitePunkom napísal:Chvilku som si pozeral videa a nahodou sa mi sem dostalo toto
Myslíme si, že nikomu, kto dokáže používať mozog viac netreba. Ďurkovič sám dokázal, že všetko to, čo sme o ňom doteraz uverejnili je pravda. Je to feťák, povaľač, ktorého životným poslaním je flákať sa, fetovať a buzerovať druhých.
Pre obyčajných ľudí je ešte viac nebezpečnejší ako my všetci dohromady. Fakt, že Ďurkovič si to podľa očitého svedka fičal okolo 90 km/h v obci a zľava (!) predbiehal auto, ktoré stálo v ľavom odbočovacom pruhu je toho jasným dôkazom. A navyše sa tak stalo na mieste, kde je predbiehanie zakázané. Takisto človek, ktorého Ďurkovič takmer zabil (museli ho oživovať priamo na ceste, pretože upadol do kómy) si jeho meno poriadne zapamätá. Čo je však zarážajúce, že dopravná nehoda sa stala takmer týždeň pred tým ako sa správa objavila v masmédiách! Akoby sa niekto snažil celú vec v tichosti zamiesť pod koberec a len vďaka niekomu, komu je ako mnohým iným z Ďurkoviča na vracanie sa celá vec dostala pred verejnosť. Rovnako tomuto nebezpečnému indivíduu nebol ani len zadržaný vodičský preukaz. Vraj na to "nebol dôvod". Vám zadržia vodičák, keď idete rýchlejšie po prázdnej ceste, ale dopravná nehoda zo štyrmi zranenými zrejme nebola dostatočným dôvodm na zadržanie vodičského preukazu! Ďalšia zaujímavvá vec je, že hulič Ďurkovič si spokojne behá po slobode. Ak niekto z Vás dá Cigánovi po papuli, tak je to rasový útok a idete do vyšetrovacej väzby. Keď však Ďurkovič pod vplyvom drog prekročí povolenú rýchlosť o 40 km/h a zraní troch ľudí a štvrtého takmer zabije, tak si v pohode behá po slobode. V tejto krajine sú totiž iné zákony pre povaľačov a feťákov a iné pre vlastencov. Takisto aj veta, že Ďurkovič je podozrivý z trestného činu ublíženia na zdraví je smiešna. Pán Ďurkovič je len "podozrivý", pretože zrejme polícia má pochybnosti, či sa náhodou tí zranení nezranili sami. Možno to oni chceli feťáka zdiskreditovať, tak sa naschvál vopchali pred jeho auto, ktoré predpisovo a v rámci povolenej rýchlosti viedol pán Ďurkovič a keď ani to nestačilo jeden z nich si oplieskal hlavu o betón. Takto teda chcú fašisti v očiach verejnosti zdiskreditovať neúnavného a pracovitého bojovníka za pravdu Ladislava Ďurkoviča! Ale naša bdelá polícia šípi nejakú podlosť a preto Ďurkoviča neobvinila, ale len "podozrieva", tak isto ako "podozrieva" všelijakú ľavicovú násilnícku chamraď, ktorá pácha nepokoje. Samozrejme, nás a našich sympatizantov "podozrievať" netreba. Tam je všetko jasné. Sme vrahovia, násilníci, primitívne zvieratá a zabíjame všetko živé (pozn. autora - už vidím ako sa táto veta objaví v niektorej z TV ako "dôkaz" o našom primitivizme) a takých treba zatvárať už za škaredý pohľad, však pán Spišiak?
Na záver dodávame, aby si všetci uvedomili, čo všetko Ďurkovič mal v moči a dávame do pozornosti vetu o drogovom koláči, ktorá má šancu stať sa kultovou vetou L. Ďurkoviča. Myslíme si, že lepší dôkaz o tom, že bol v čase nehody nafetovaný si už ani nemohol vymyslieť.
Zostáva už len čakať ako zareaguje polícia a či a kedy vôbec potvrdí našu teóriu o tom, že zákon neplatí pre všetkých rovnako.
Ten článok je rovnako objektívny ako tá Ďurkovičová reportáž
To že si občas zahuli znamená, že musel byť mimo zmyslov vtedy?Nechcem ho obraňovať, ja ho tiež moc nemusím, ale prečo musí byť každý, kto nesúhlasí, alebo sa snaží poukázať na ích pochybné aktivity feťák, anarchista, posraný ľavičiar alebo príživník na štáte...Majú plnú hubu rečí o tom ako to tu dávajú do poriadku a aký sú správny.Realita je však taká, že občas zbijú pár osamelých cigáňov v meste, nejakých zahraničných študentov, alebo punkáčov(samozrejme feťákov, zlodejov, zarytých antifašistov, ktorý by im dali na hubu keby boli v presile+ vačšinou pridaná nejaká historka o tom ako nejaký punk znásilnil nejaké dievča, dobodal kamaráta..atď.. a preto teraz všetkých samozrejme nenávidia...) a inač sa neodvážia, riešiť žiadne vačšie lokálne problémy...aj ja som už raz dostal, aj keď na sebe nenosím nič mc provokukúce, nie som žiadny antifašista(aj keď samozrejme s nimi nesúhlasím ale nesúhlasím s kopou iných ĺudí a nebudem predsa koli tomu robyť proti nim také akcie) a bol som celkom triezvy v čase útoku...Proste som sa im nepáčil...
to je realita a preto veta "Sme vrahovia, násilníci, primitívne zvieratá a zabíjame všetko živé" v súčanosti celkom platí...Vlastne keď sa to tak vezme keby robili to čo píšu ani by moc neprekážali, lenže je to parta vačšinou zakomplexovaných, prisprostlých a vačšinou v piatok na mol ožraných(a vobec im nevadí samozrejme, že sa správajú horšie ako človek čo hulil prípadne zobral nejakú extázu) deciek, ktoré sa chcú niekde zaradiť a predsa nie je nič viac cool ako si rozprávať ako desiati naháňali cez celé mesto nejakých ľudí, lebo sa na nich hnusne pozreli...
To že si občas zahuli znamená, že musel byť mimo zmyslov vtedy?Nechcem ho obraňovať, ja ho tiež moc nemusím, ale prečo musí byť každý, kto nesúhlasí, alebo sa snaží poukázať na ích pochybné aktivity feťák, anarchista, posraný ľavičiar alebo príživník na štáte...Majú plnú hubu rečí o tom ako to tu dávajú do poriadku a aký sú správny.Realita je však taká, že občas zbijú pár osamelých cigáňov v meste, nejakých zahraničných študentov, alebo punkáčov(samozrejme feťákov, zlodejov, zarytých antifašistov, ktorý by im dali na hubu keby boli v presile+ vačšinou pridaná nejaká historka o tom ako nejaký punk znásilnil nejaké dievča, dobodal kamaráta..atď.. a preto teraz všetkých samozrejme nenávidia...) a inač sa neodvážia, riešiť žiadne vačšie lokálne problémy...aj ja som už raz dostal, aj keď na sebe nenosím nič mc provokukúce, nie som žiadny antifašista(aj keď samozrejme s nimi nesúhlasím ale nesúhlasím s kopou iných ĺudí a nebudem predsa koli tomu robyť proti nim také akcie) a bol som celkom triezvy v čase útoku...Proste som sa im nepáčil...
to je realita a preto veta "Sme vrahovia, násilníci, primitívne zvieratá a zabíjame všetko živé" v súčanosti celkom platí...Vlastne keď sa to tak vezme keby robili to čo píšu ani by moc neprekážali, lenže je to parta vačšinou zakomplexovaných, prisprostlých a vačšinou v piatok na mol ožraných(a vobec im nevadí samozrejme, že sa správajú horšie ako človek čo hulil prípadne zobral nejakú extázu) deciek, ktoré sa chcú niekde zaradiť a predsa nie je nič viac cool ako si rozprávať ako desiati naháňali cez celé mesto nejakých ľudí, lebo sa na nich hnusne pozreli...
-
pinacolada
Guru wannabe
L. Durkovic
// ... z linkerov ide robit obete a propagovat ich ako pravych SKINS, LOL! Nebyt pravicovo orientovanych SKINS ci uz ala NS, fashos alebo neo-nazi, S.H.A.R.P. by nikdy nevznikli, pretoze S.H.A.R.P. vnikli prave ako opozicia voci tymto prudom. Ako som tu uz raz napisal, extremizmus ako extremizmus, ci uz lavicovy alebo pravicovy a S.H.A.R.P je priklad lavicoveho extremizmu par excellence. Tato smazka pritom vznikla v USA na konci 80´s, tak co za kktiny Durkovic trepe?! Vznik hnutia Sinheads sa datuje ovela skor, a to v UK. Nech si navzajom implantuju titanove platnicky az do bezvedomia, ale nech tu linker Durkovic so svojimi spuchnutymi lytkami neyebe ludom mozgy jednostrannou propagandou, ktora je naviac uplne mimo. Na mnohych anarcho akciach pritom stal v ich cele. Nechapem, ako TV tvariacia sa seriozne trpi vo svojich radoch niekoho ako L. Durkovic, OMG!
// ... z linkerov ide robit obete a propagovat ich ako pravych SKINS, LOL! Nebyt pravicovo orientovanych SKINS ci uz ala NS, fashos alebo neo-nazi, S.H.A.R.P. by nikdy nevznikli, pretoze S.H.A.R.P. vnikli prave ako opozicia voci tymto prudom. Ako som tu uz raz napisal, extremizmus ako extremizmus, ci uz lavicovy alebo pravicovy a S.H.A.R.P je priklad lavicoveho extremizmu par excellence. Tato smazka pritom vznikla v USA na konci 80´s, tak co za kktiny Durkovic trepe?! Vznik hnutia Sinheads sa datuje ovela skor, a to v UK. Nech si navzajom implantuju titanove platnicky az do bezvedomia, ale nech tu linker Durkovic so svojimi spuchnutymi lytkami neyebe ludom mozgy jednostrannou propagandou, ktora je naviac uplne mimo. Na mnohych anarcho akciach pritom stal v ich cele. Nechapem, ako TV tvariacia sa seriozne trpi vo svojich radoch niekoho ako L. Durkovic, OMG!
-
pinacolada
Guru wannabe
iba tak na okraj.nebyt NS a podobnych sfanatizovanych idiotov nemuseli by SHARP vzniknut a vsetci mohli zit stastne a pokojne 
dalej musim oponovat tvrdeniu ze sharp je lavicovy extremizmus.sprostost.existuje mnozstvo,dovolim si tvrdit ze velka vacsina sharperov ktory sa distancuju od politiky a nazyvat ich lavicovymi iba preto ze su proti pravici je hlupost predsa.
dalej musim oponovat tvrdeniu ze sharp je lavicovy extremizmus.sprostost.existuje mnozstvo,dovolim si tvrdit ze velka vacsina sharperov ktory sa distancuju od politiky a nazyvat ich lavicovymi iba preto ze su proti pravici je hlupost predsa.
Sprostost? Disponujes nejakou statistikou, kolki zo S.H.A.R.P. su lavicovo orientovani a kolki ti tzv. apoliticki? Akonahle stoja ti tzv. apoliticki po boku linkerov pod jednou hlavickou S.H.A.R.P., ich tzv. apolitickost ma hodnotu pouziteho toaletneho papiera- ide o cisty alibizmus a tak sa nemozu cudovat, ked sa jedneho dna prebudia s titanovou platnickou miesto cela. To iste plati vo vztahu k opacnym a inym extremom. Takze extremizmus ako extremizmus, ci si ho nazves pravicovy, lavicovy, alebo "apoliticky" - na jednej lodi s linkermi. Podstata pojmu apolitickost totiz spociva v nevsimavosti, resp. lahostajnosti k politike, t.j. sprostost je to co sme mali moznost vidiet v tej reportazi od najobjektivnejsieho reportera z najobjektivnejsich, L. Durkovica osobne, lol.pinacolada napísal:iba tak na okraj.nebyt NS a podobnych sfanatizovanych idiotov nemuseli by SHARP vzniknut a vsetci mohli zit stastne a pokojne
-
pinacolada
Guru wannabe
asi mas zle info.lavicovy skinheadi sa nazyvaju RASH - red anarchist skin heads.skinheads against racial prejudice (ci ako sa to pise) su vsetko tradicny skins,nemaju ziadne politicke ambicie,neuznavaju ziadne politicke prudy cize termin apoliticky je na mieste.v poslednom case su dokonca caste konflikty medzi rash a sharp.Tomasito napísal:Sprostost? Disponujes nejakou statistikou, kolki zo S.H.A.R.P. su lavicovo orientovani a kolki ti tzv. apoliticki? Akonahle stoja ti tzv. apoliticki po boku linkerov pod jednou hlavickou S.H.A.R.P., ich tzv. apolitickost ma hodnotu pouziteho toaletneho papiera- ide o cisty alibizmus a tak sa nemozu cudovat, ked sa jedneho dna prebudia s titanovou platnickou miesto cela. To iste plati vo vztahu k opacnym a inym extremom. Takze extremizmus ako extremizmus, ci si ho nazves pravicovy, lavicovy, alebo "apoliticky" - na jednej lodi s linkermi. Podstata pojmu apolitickost totiz spociva v nevsimavosti, resp. lahostajnosti k politike, t.j. sprostost je to co sme mali moznost vidiet v tej reportazi od najobjektivnejsieho reportera z najobjektivnejsich, L. Durkovica osobne, lol.
btw viem co je zac laco durkovic cize nemysli ze ho obhajujem,ja len obhajujem tuto reportaz lebo si myslim ze je velmi dobra.
btw2: chcem sa ta spytat,tomasito aby som vedel s kym mam tu cest.si NS ladeny?
-
axxis
Addict
ZitePunkom napísal:Myslim si,ze nemas pravdu(s tym hud.stylom..punk,ako hudobny a zivotny styl existuje(aj ked ten styl velmi neuznavam),ale hudba je good))a opat nechapem,preco spajas(te) Punk s Anarchiou...
Uz tomu rozumies? Punk je oznacenie pre akykolvek druh anarchie. (cyber-punk...) Nejedna sa len o anarchiu ako sa casto berie-boj proti statopravnemu zriadeniu, ci o co im to vlastne ide. A to co spominas Ty je punk-ROCK. Punk sam o sebe nejestvuje, aspon pokial a viem. Punk je len skratenie punk rocku (asi ako mobilny telefon-mobil)slovo „punk“ označuje vztah k jakési antikultuře a sociálním střetům