Pre tych co byvaju na sidlisku!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Sheep:V akom zmysle je iná? Neviem, nemám prehľad o sídliskách na slovensku, môžem to porovnať tak jedine s Klokočinou v Nitre alebo Terasou v KE..
-Noo až na tých romov na terase tam nevidim nejake rozdiely. :hmm:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

ked pijete na lavicke, tak to nema miesto ani uroven, preto taketo popijanie skor odmietam ;)... popijanie sa hodi na byt a do podniku, nie niekde na muriku...je pravda, ze aj ja s kamaratmi obcas sadnem von, ale nie je to preto, aby sme sedeli na lavicke a robili frajerov, ale jednoducho sme tam a zabavame sa - hovorime blbosti apod.... ak je uz nuda, tak idem domov, pretoze sediet na lavicke len pre nejaky image je fakt odveci ;)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Frikso napísal:Sheep:V akom zmysle je iná? Neviem, nemám prehľad o sídliskách na slovensku, môžem to porovnať tak jedine s Klokočinou v Nitre alebo Terasou v KE..
-Noo až na tých romov na terase tam nevidim nejake rozdiely. :hmm:
- je to velmi huste sidlisko, kde je zmes uplne vsetkych slovenskych kultur a tak to potom je fakt daco extra..mnoho ludi tam nema napr. prackky ale chodia do pracovne a pod... :D urcite nie vsetci to tak robi ale je ich dost...
jimino napísal:ked pijete na lavicke, tak to nema miesto ani uroven, preto taketo popijanie skor odmietam ;)... popijanie sa hodi na byt a do podniku, nie niekde na muriku...je pravda, ze aj ja s kamaratmi obcas sadnem von, ale nie je to preto, aby sme sedeli na lavicke a robili frajerov, ale jednoducho sme tam a zabavame sa - hovorime blbosti apod.... ak je uz nuda, tak idem domov, pretoze sediet na lavicke len pre nejaky image je fakt odveci ;)
malinko ti nerozumiem, nemusis s tym suhlasit, ale neviem co to ma s frajerovanim fakt nie...
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

lol, nema pracky :D... videl si dakedy petrzalku? podla mna ma v petrzalke drviva vacsina ludi pracku... to nie je nejake super ghetto, kde je na kazdom rohu nejaky black nigga s obuskom a ak-47, je to sidlisko ako kazde ine. ma len viac obyvatelov...
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Dubravka, pozna tu dieru niekto?
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

tiez som so sidliska a nikdy ma takyto sposob zivota nijak neoslovil, postavat vecne niekde vo vyklenku, alebo na ihrisku, tvarit sa ako dieta ulice...neviem co sa vsetci navazaju do petrzalky a pri tom ju videl akurat tak s rychlika cestou do rakuska, dokonca aj od inych bratislavcanov som pocul kolovat rozne hrozy o tom ze sa tam pomaly neda vyjst na ulicu, lebo skor ako poviete svac vas okradnu podrezu a este raz okradnu podrezu a pre istotu vrazia kudlu do chrbta...je to normalne sidlisko, ako akekolvek ine, nie je to miesto akmsa stahuju socialne slabsi, je to plnohodnotna vzorka spolocnosti, su tu aj bohati aj chudobni, takysto ako normalni ludia, najdu sa aj asociali, jednoducho ako kde kolvek inde
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Sheep napísal:neviem ako ty ale podla mna je ptetrzalka trochu ine sidlisko ako tie vsetky ostatne na Slovensku
a v com spociva vynimocnost toho sidliska?v nicom.ja byvam na okraji druheho najvacsieho sidliska na svk (sekčov) nastastie v rodinnom dome no nedaleko su panelaky a su tam take tie lavickove partie ale ja som taky mestsky typ kedze uz moja segra chodila do centra v piatky a aj cela moja patia chodi a aj keby som chcel tak tunajsi lavickari su odo mna mladsi o rok a viac taze smola.
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Ano uz som pocul take prirovnania, ze Petrzalka- slovenska obmena Bronxu a podobne... ale podla mna to neni pravda, je to obycajna betonova dzungla kam by som sa uz nevratil... aj ked do skoly tam chodim :(

dudinko: jasne, to je kusok od nas, od zahorskej :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Naozaj nechápem, prečo sa tu hádate o takejto volovine. Autor témy mal pravdepodobne na mysli tie 13 - 14ročné deťúrence, ktoré zvyknú sedávať na zastávkach, fajčiť jednu za druhou a tvária sa, aké sú strašne dospelé :roll:., čo podľa mňa so škatuľkovaním nič nemá. Veď nech si každý robí čo chce, kým tým neprekáža iným. A myslím si, že to, ako sa podaktorí správajú, nezáleží od toho, či bývajú na sídlisku alebo nie, skôr to závisí od výchovy a od toho, do akej partie sa dostanú. Ja bývam v RD a tiež boli obdobia, kedy som sa len pofľakovala, keď sme fajčiť chodili a nemyslím si, že to nejako negatívne zapôsobila na môj psychický vývin. Fungujem ďalej, už bez flákanie, vysedávania, fajčenia a alkoholu. Asi to tak malo byť... :)
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa petogeforce »

som z dediny a takéto veci že húlenie a tak neuznavam
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Sheep napísal:- je to velmi huste sidlisko, kde je zmes uplne vsetkych slovenskych kultur a tak to potom je fakt daco extra..mnoho ludi tam nema napr. prackky ale chodia do pracovne a pod... urcite nie vsetci to tak robi ale je ich dost...
Husté to tam je naozaj a rôzne kultúry sú tam. Hlavne vela vychodniarov, čo do Bratislavy prišli s vízou lepšieho zárobku. Koniec koncov, takému sme aj predali byt :D
-No to s tými práčovňami mi je novinka. Jedna vec, že tam nepoznám domacnosť bez práčky a druhá, že keď sa zamyslím, tak jediná práčovňa, čo poznám v petržke je v OC danubia (carrefour). Potom ešte aupark, ale to už nie je petržalka, ale staré mesto :wink:
-A logicky by tam mala byť potom pračovňa na každom rohu.
-"práčovne" aké sú v barákoch interne ani neratam, lebo to je v 90% v dezolatnom stave alebo prerobene na skúšobňu miestnych H-16.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Frikso napísal:Husté to tam je naozaj a rôzne kultúry sú tam. Hlavne vela vychodniarov, čo do Bratislavy prišli s vízou lepšieho zárobku. Koniec koncov, takému sme aj predali byť :D
-No to s tými práčovňami mi je novinka. Jedna vec, že tam nepoznám domacnosť bez práčky a druhá, že keď sa zamyslím, tak jediná práčovňa, čo poznám v petržke je v OC danubia (carrefour). Potom ešte aupark, ale to už nie je petržalka, ale staré mesto :wink:
-A logicky by tam mala byť potom pračovňa na každom rohu.
-"práčovne" aké sú v barákoch interne ani neratam, lebo to je v 90% v dezolatnom stave alebo prerobene na skúšobňu miestnych H-16.
to vazne si z pracovni robia nahravacie studia ? :D

inak neviem preco ale ked som sa po petrzke prechadzak tak taktiez som mal stastie a tie "bandy" ficiace na hiphope so spekom v ruke :D akoze na inych sidliskach som sa stym tak casto nestretol :wink:
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

Te-wei napísal:Vidíš sa snaď v tom opise?Ak ano, tak asi ten príspevok je k téme...
vies ide o to ze ty cerpas informacie z inych tem a potom ich pouzivas proti inym...

pozor monako2 ja niako neobvinujem fajciarov.. sem.tam si pofajcim aj ja.
takze tie veci v zatvorke boli len priklad pre inspiraciu.. niak sa nesnazime mat za zlych tych co fajcia...
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

byvam na sidlisku pod Sokolejom v Humennom....ako nenavidim tich ludi co mi sedia pod oknami na lavickach vykrikuju somsariny a ja to musim pocuvat...sami experti,ale zeby boli pri svojich blokoch to nie...byvam tu cely zivot nemenila by som ..nestoji to tu za nic,ale su tu aj ludi,kt. ,,tomu" este neprepadli...
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Nebývam na sidlisku, ale stretavala som sa s ludmi co tam byvaju. Hovorim v minulom case, pretoze zacali drogovat tak som odtial odisla...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Masaker napísal:vies ide o to ze ty cerpas informacie z inych tem a potom ich pouzivas proti inym...

pozor monako2 ja niako neobvinujem fajciarov.. sem.tam si pofajcim aj ja.
takze tie veci v zatvorke boli len priklad pre inspiraciu.. niak sa nesnazime mat za zlych tych co fajcia...
NAPRÍKLAD?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

... dobra tema ...
Ja zijem na sidlisku Juh v TN, mozno niekto ten zapadakov poznate :D (hlavne, ze tu byva stvrtina mesta).
Sidliskovemu zivotu, ako ho tu opisujete, som nepodlahol. Nemam preco chodit von, vzdy mam nieco na praci doma. Nepatrim do ziadnej sidliskovej partie.
Ale do RD by som sa neprestahoval, je mi tu dobre, nic mi nechyba :wink:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Nikdy ma tu neako ten zivot neovplivnil ... A skor som volny cas travil/travim v centre mesta po krcmach,podnikoch a okolitych miestach.... Na sidlisku *pre upresnienie Košice-Ťahanovce* mi vadi ze len videm z bloku a hned vidim napis "antifa front" vsade sa tu fetuje,kradne a provokuju neake buzny... Radsej si vklude sadnem s partiou do mesta... poriesime alkohol,holky a zacina vecer :)
metalismylife
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa metalismylife »

hmm hovorite tu o sidliskach ako keby to boli najvacsie odpady mesta a dediny su podla vas ulne cistucke od hulicov,fetakov a pod , vsak ? podla mna (a je to skusenost) su vsade ludia mladez a deti co fajcia,ozieraju sa a droguju...vsade sa niekto najde tak neviem aky zmysel ma porovnavat dedinu z mestom alebo sidliskom konkretne. tot vsio :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

inak fakt ... nemam teda moc skusenost so sidliskovymi problemovymi pičmi ( od slova piť ! ! ! ), hoci byvam na sidlisku od narodenia ( skoly aj vsetok zivot vsa odohrava v meste .-) ), ale na dedinach je to bordel ... hlavne ked je tam nejaka diskoteka .. to su potom sami nasypani 100kg fetaci, ktori skacu do kazdeho ... nemam to rad ... nehovorim ze v mestach taki niesu, ale v meste aspon pobehuje obcas policia tak sa krotia ...

... a potom sa divia ze kazdy vola dedinu Bodiná -> Bodni ma ! :-)
Napísať odpoveď