Fotky klamú?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

Fotky klamú?

Príspevok od používateľa petogeforce »

Takže začnem ...

... myslíte si že fotky klamú?
Ak si myslíte že nie ste na omyle....

...stala sa mi taká vec že som zpoznal babu cez p*kec a zdala sa mi byt velmi pekna, prezrel som si viacero jej fotiek, a na kazdej bola pekna,ked sme sa stretli tak som zistil ze nie je az taka kraska,nebolo to nic hrozne,bola pekna ale trosku ma to sklamalo....

........stalo sa aj vám niečo takéto podobné? ak hej podelte sa so mnou o vaše zážitky :wink:
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

no klamu vtedy ak su upravene, alebo odfotene tak, aby tie zle znaky neboli zachytene :)
pokec mf :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Niektoré baby sú fotogenické a na fotkách bývajú omnoho krajšie, ako v skutočnosti. Tiež to môže byť umenie fotografa, spraviť peknú fotku alebo maniactvo grafika, ktorý sa s tým babral vo photoshope. :)
-Fotografovanie je zaujimava vec a dobrym foťakom sa daju robiť fakt zázraky.
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

pershing napísal:no klamu vtedy ak su upravene, alebo odfotene tak, aby tie zle znaky neboli zachytene :)
pokec mf :)
Tie fotky neboli nijak upravené možno to bolo tým že boli trošku staršie už,stretli sme sa včera a videl som už aj nové foto zo včerajšku a tam vyzera uplne tak isto ako naživo
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No klamú aj jedným aj druhým smerom. Lebo sa môže stať, že zachytíte nejakú momentku, kde aj neviem aká kráska môže vyzerať špatne... :?
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

Sagittarius napísal:No klamú aj jedným aj druhým smerom. Lebo sa môže stať, že zachytíte nejakú momentku, kde aj neviem aká kráska môže vyzerať špatne... :?
a to je prave ta nevyhoda ked sa chces s dakym takto stretnut....alee ako mne je jedno ja pojdem dalej...aa mne nevadi ze baba neni modelka len proste ide o to sklamanie ale uz som to predychal
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ono zober si ze ked si davas fotku na net napr pokec, nedas si tam nieco na som vyzeras zle..snazis sa urobit co naj fotku v naj poze...vies kedy vyzeras dobre..a nazivo to je skratka nazivo tam vidis vsetko...nielene peknu tvar ale aj celu postavu a pod...ale slo ti az tak o to ako vyzerala??? ved sisa s nou nestretol preto ci anO?
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

Eritrea napísal:ono zober si ze ked si davas fotku na net napr pokec, nedas si tam nieco na som vyzeras zle..snazis sa urobit co naj fotku v naj poze...vies kedy vyzeras dobre..a nazivo to je skratka nazivo tam vidis vsetko...nielene peknu tvar ale aj celu postavu a pod...ale slo ti az tak o to ako vyzerala??? ved sisa s nou nestretol preto ci anO?
lenže ja som videl jej fotiek viacej nie jednu bolo ich možno 10 neviem presne,nešlo mi iba o to že som že bola na fotkach pekna,to nie nie som zasa taky ale chapes, uz som to tu raz napisal ze SKLAMANIE, ocakaval som asi vela od toho stretnutia....ale má byť ďalšie stretnutie tak potom sa vám sem ozvem že ako dopadlo..dúfam že to nejaký MOD zatial nelockne lebo by ma to naštvalo... :roll:
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

hej klamú, a ako na to ? :)
Prílohy
Internetdiseasetypes.jpg
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

to Steju:
čo si tými fotkami chcel naznačiť alebo povedať?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

petogeforce napísal:to Steju:
neviem co tam vidis Ty, ale mna to super pobavilo. Vyzaduje to aspon trosku dovtipu a pohnut rozumom, aby to cloveku zapalilo, alebo chces do neho len rypat? Imho je to velmi dobry obrazok odzrkadlujuci realitu.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

petogeforce napísal:to Steju:
chcel tým povedať to, čo tam je napísané :wink: Že čo má ta fotka vyjadrovať, ako má pôsobiť na jej pozorovateľa a čo sa za ňou skrýva v skutočnosti :)
Podľa mňa to pekne vystihla Eritrea, keď dáva niekto na net fotku, je jedno, či päť alebo desať, vždy dá tie najlepšie, veď je to istá forma prezentácie výzoru danej osoby a dojem treba spraviť čo najlepší :) A niekedy je to čisto individuálne, raz je vydarená fotka a daná osoba nemusí mať svoj deň a absolútne sa na seba nepodobá alebo to býva naopak.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja ked som sa stretol s babou z pokecu nikdy som ju pred tym nevidel ani ona mna, vobec sme sa nepoznali len sme si pisali a tak sme sa rozohdli ze nieco spolu spachame hehe :D... a bol som milo prekvapeny vazne kocka :)
Sagittarius
Guru
Guru

No a niekedy pomôžu aj jednoduché zmeny fotky. Ako zmena kontrastu, hnedo-biela alebo čierno-biela fotografia, atď, atď...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

fotky sa daju aj jednoducho retusovat.. nekto ma mzno jebakovy ksicht a vyhladi si to neak.. naplaca tam takej farby ze to vyzera ako makeup a mozno to hodi na ciernobielo aby to nebolo vidno ze to je menene a mate to. .a daju si to na pokec..
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Masaker napísal:fotky sa daju aj jednoducho retusovat.. nekto ma mzno jebakovy ksicht a vyhladi si to neak.. naplaca tam takej farby ze to vyzera ako makeup a mozno to hodi na ciernobielo aby to nebolo vidno ze to je menene a mate to. .a daju si to na pokec..
noo presne a preto ja ked uz som na tom pokeci tak mi je fuk ci niekto ma foto alebo nie pisem s kazdym fajn clovekom a tych tam vela neni :D , ale tak najdu sa noo
Sagittarius
Guru
Guru

slavo120 napísal:noo presne a preto ja ked uz som na tom pokeci tak mi je fuk ci niekto ma foto alebo nie pisem s kazdym fajn clovekom a tych tam vela neni :D , ale tak najdu sa noo
No to máš pravdu. Keď vidíš fotku, nepracuje ti fantázia...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

jasne ze tie avatary mozu byt falosne, sak to je jasne...
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

stretol som sa aj s tym ze niektore baby tam nemali svoje fotky ale iba stiahnute z netu
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

petogeforce napísal:stretol som sa aj s tym ze niektore baby tam nemali svoje fotky ale iba stiahnute z netu
wow, no myslim ze 1. si nebol.... :D
Napísať odpoveď