Kde konci kamaratstvo a zacina laska?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fall
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Kde konci kamaratstvo a zacina laska?

Príspevok od používateľa Fall »

Ako uz nazov temy napoveda, zaujimali by ma vase nazory na polozenu otazku, myslim, ze je to nadcasova otazka a ze sa tu zatial podobna tema nerozoberala, aspon za cas co na tomto fore posobim, nejedna sa o ziadny moj konkretny problem, skor o zistenie nazorov inich ludi.

p.s. pubertalne nazory typu, ked sa ti paci, ked ma velke prsia alebo ked ti da, si nechajte, z tohoto som uz davno vyrastol...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Pre man neexistuje nejaka jasna hranica. Potialto je kamaratstvo, odteraz je laska. Tieto dva pojmy sa dost prelinaju a samy o sebe nemaju presnu specifiakciu. Niektora laska sa viac podoba na kamaratstvo, niektore kamaratstvo je podobne laske. Ja osobne doteraz neviem blizsie specifikovat preco som vlastne svojej priatelke povedal lubim Ta, neviem preco je to prave ona, ktoru by som mal nazyvat laskou.
Aby vsak moj prispevok mal aspon aku taku hodnotu povedal by som, ze laska je len specialny pripad priatelstva.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Je to silne individualne, ale ako hranicu by som mozno stanovil okamih, ked si povies, ze ju chces pobozkat.(nie kvoli tomu, ze dobre vyzera, ale kvoli vyjadreniu citov) ;)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

GothaR napísal:Je to silne individualne, ale ako hranicu by som mozno stanovil okamih, ked si povies, ze ju chces pobozkat.(nie kvoli tomu, ze dobre vyzera, ale kvoli vyjadreniu citov) ;)
Mas pravdu..ja by som len doplnil,ze by ti malo byt s nou dobre...inak,ako s naj kamaratkou..a ked som sa do nej zalubil,mal som taky zvlastny,neopisatelny pocit...Nadhera..:) Ale asi som moc nepomohol...ten,kto zazil,vie o com hovoriim...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

U mňa sa tieto dva "stavy duše" prelínajú, myslím, že je tak u každého... Sú priatelia, ktorých mám veľmi rád a dá sa to nazvať láskou... Ale láska v zmysle zaľúbenosť, tú ja osobne rozoznám napríklad podľa toho, že priateľa (napríklad kamarátku) nemám chuť pobozkať (nemyslím normálnu pusu), aj keď ju mám rád a ako dievča ma môže fyzicky priťahovať... Čiže bozkávať "sa dokážem" len s niekým, koho ľúbim...
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Pre mna to je okamih ked dokazem vydat zo seba vsetko, obetovat nieco.

Je to ten pocit ked nie je pre do mnou a predsa ju vidim a citim ako nazivo.

Ked dokazem kvoli nej odlozit seba.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Chlapi,chlapi fizz to vystihla úplne krásne, jednoducho a dokonale.

veľmi sa mi páči jej myšlienka,teda ak je jej a nemá to od niekiaľ. :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

fizz napísal:Laska je ked sa uz nemusim s kamaratom rozpravat, ale staci mi, ze mozem vedla neho sediet :)
lol, tak neviem ci som to spravne pochopil ale ak sa zalubim tak urcite sa neprestanem rozpravat s kamaratmi... :!:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Sheep napísal:lol, tak neviem ci som to spravne pochopil ale ak sa zalubim tak urcite sa neprestanem rozpravat s kamaratmi... :!:
nepochopil si to správne
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Sheep napísal:lol, tak neviem ci som to spravne pochopil ale ak sa zalubim tak urcite sa neprestanem rozpravat s kamaratmi... :!:
si to nepochopil..
čo ja viem kedy je hranica... nikdy som nad tým neuvažoval.. proste príde zlom a je to .. nieje to z minuty na minúti ani zo dna na den.. len raz ked tak budeš sedieť s holkou a kukneš jej do očí a zrazu si uvedomíš že si v tom až po uši.. neviem.. aspon ja som si to tak uvedomil.. pozrel som sa jej do očí a vtedy som zacítil niečo čo ešte nikdy predtým
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

aha, fakt som to zle pochopil, sry chlapci... :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

No fizz, pekne napisane. Ono, ja som si to tiez uvedomil v situacii, ked som s nou bol a zistil som, ze to ticho mi vobec neprekaza a ze je naopak nadherne, ze prave tak s nou dokazem travit cas a byt pri tom tak stastny...a tiez je pravda, to s tym bozkom co ste pisali.
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

aj mne sa paci to co napisala fizz, ale takysto sa mi paci aj prispevok o tom, ze laska je forma hlbokeho priatelstva
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Sranda, minule mi zrovna kamratka vravela. Pozri, priatelstvo, laska...aky je v tom rozdiel, okrem tych bozkov a fyz. kontaktu. Aj v jednom aj druhom ste jeden pre druheho oporou, dobre sa poznate, ste si urcite aj sympaticki kedze mate vztah aky mate, viete toho o sebe navzajom velmi vela, zalezi vam na stasti toho druheho...Takze hej, aj takto sa da na to pozret :) .
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

kazdy ma hranice niekde inde :) niekdo je kamarat az dopodoposledku az kym nepride na to ze je to fakt nieco viac :) niekdo s toho hned robi lasku...je to na nas ako sa k tomu postavime..no ja mam asi take 3 stadia...normalny kamarat(tych ma kazdy hrbu) potom priatelia ktorych je uz len zopar..a nakoniec niekdo kodo milujem .. nj
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Naozaj nadčasová otázka. Súčasne si však myslím, že sa ani nejaká definitívna odpoveď formulovať nedá, nakoľko to ovplyvňuje v najväčšej miere individualita avšak v neposlednom rade aj okolnosti. Veci, ako napísala fizz sú pekné a človek si to podľa nich vie predstaviť. Avšak sú to stále len slová. Nie je to ten pocit, keď cítite, že niekoho poznáte strašne dlho a zrazu v jednom momente sa na neho začnete dívať nejako inak. Ani neviete, čo to je, alebo si to nechcete pripustiť, ale proste cítite zmenu. Vtedy by som povedal, že kolíšete na tej hranici, ktorú sa tu snažíme formulovať.
Kamarát to celkom pekne sformuloval, aj keď tomu možno nebudete chápať. Opíšem stručne situáciu: Mal som veľmi silný kamarátsky vzťah s jednou holkou, iba sa mi stalo, že som prešiel "hranicu". Raz v pripitom stave som jej to povedal z očí do očí. Že som sa do nej zaľúbil. Kamarát to analyzoval takto:
ONA: U teba bolo doteraz v statuse modré P a modré K, teraz tam nie je nič...
JA: U teba bolo doteraz v statuse červené K a modré P. Teraz svieti už iba červené P.
Neviem, či Vám to dáva zmysel, ale mne to vtedy situáciu vykreslilo dokonale. (P - Partnerský vzťah, K - Kamarátský vzťah)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

podla mna je prava laska to ze tu babu ani z hlavy nemozes pustit.. sanzis sa byt pri nej zdvorili... a pod. a mnozno si povies ze s touto bybou by sa oplatilo stravit aj zivot.. skratka sa ti zivot a aj citovy zivot obrati naruby a myslis iba na nu.. pri vsetkom.. ale je to velmi silne.. a ked ta odmietne al. nieco ine tak nemas chut ani zit... ani jest... a pod.
ale takych zien ti v zivote az tak vela nepride.. to niesu zeny ze si povies : tato zeny by bola dobra do postele.. citis nieco ine a mozon nemas chut s nou ani mat sex.. nemyslis na to.. myslis na to ako byt s nou a ako si ju ziskat... :?
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Kde konci kamaratstvo a zacina laska?

Príspevok od používateľa petogeforce »

tak podľa mňa láska začína vtedy keď sa asi obaja zapáčite jeden druhému..tak to bolo aspom u mňa posledný prípad :lol:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Masaker napísal:podla mna je prava laska to ze tu babu ani z hlavy nemozes pustit.. sanzis sa byt pri nej zdvorili... a pod. a mnozno si povies ze s touto bybou by sa oplatilo stravit aj zivot.. skratka sa ti zivot a aj citovy zivot obrati naruby a myslis iba na nu.. pri vsetkom.. ale je to velmi silne.. a ked ta odmietne al. nieco ine tak nemas chut ani zit... ani jest... a pod.
ale takych zien ti v zivote az tak vela nepride.. to niesu zeny ze si povies : tato zeny by bola dobra do postele.. citis nieco ine a mozon nemas chut s nou ani mat sex.. nemyslis na to.. myslis na to ako byt s nou a ako si ju ziskat... :?
dovolim si pripomenut, ze podla psychologov tento stav zamilovanosti ktory si ty nazval prava laska trva cca 2 roky. Potom moze/nemusi nastat skutocna laska, ktora je predovsetkym VOLBA. Vedome sa rozhodujeme konat to, co pre nas nemusi byt nutne prijemne, ale nasho partnera to naplna a je mu to prijemne.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

myslis castejsie na najlepsieho kamarata alebo na niekoho o kom si myslis ze ho lubis? aj tam moze byt odpoved ..
Napísať odpoveď