no nebudem tu riesit co si mohol a o nie.odporucam pozriet pokec.zda sa to blbe ale ja som tam nasiel zatial vsetkych ludi co som chcel najst.ked budes mat hodku casu tak popozeraj miestnost tohto mesta a userov.Sagittarius napísal:Takže, začnem od začiatku. Sedím si tak v Žiari na zastávke a čakám na bus (išiel som na chatu do Sklených Teplic). Takže sedím a počúvam mp3. A zrazu ma osloví jedno dievča, že či nie som náhodou z Teplic. A ja, že áno. Veď aj som, ale z Turčianskych. Kedže som sedel na nástupišti odkiaľ išli busy do Sklených, tak som opýtal, či z Turčianskych. A ona, že hej. Tak sa ma spýtala, či idem teraz domov. Ja, že nie, že práve odtiaľ idem. Tak sa potom ďalej opýtala, či neviem odkiaľ ide bus do Teplic. Ja som jej povedal, že o 10 minút jej ide do Žiliny a ukázal som jej, z ktorých nástupiští chodia ďialkové autobusy. Tak pekne poďakovala, usmiala sa a odišla.
Keď bola asi päť metrov odo mňa, tak mi trklo v hlave, že sa mi páčila, a žeby som mohol niečo s ňou skúsiť. No ale, kedže ma to nenapadlo hneď, tak som sa už neodhodlal ísť za ňou. A veď za chvľku odišiel ten bus.
No myslím, že je z Turč. Teplic a pozná ma z videnia, lebo inak by sa asi len tak neopýtala v cudzom meste, že či niesom z Teplic. Ale ja si ju od nikiaľ nepamätám. A neviem, či by som ju na sto percent spoznal.
Takže by som vás chcel poprosiť, aby ste mi poradili ako ju nájsť, resp. stretnúť. Ďakujem za pochopenie.
Ako ju mám nájsť? + Nová téma (na 4. strane)
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako ju mám nájsť?
-
zuzkazuzka
VIP
Ja som niečo podobné zažila pred pár rokmi. Videla som niekde na ulici chalana a dlho sme sa pozreli jeden druhému do očí a mala som pocit, akoby za tým všetkým bolo niečo veľmi silné. Myslela som naňo ešte pár dní, že škoda, že sme sa nedali do reči... Ale potom som si len povedala, že bol zlatý a bolo to celé veľmi príjemné a išla som ďalej... Jednoducho si myslím, že nemá zmysel bezhlavo hľadať niekoho, koho si videl pár sekúnd a možno len nejakou zhodou náhod medzi vami preletela akási zvláštna iskra, čo ťa totálne poblázdnila. Ži si jednoducho ďalej, veď na svete je toľko dievčat! 
-
midnight_man
Guru
pokec...znami ludia...daj si vyhladat baby s fotkou z turcianskych a zabi 2 hodiny prehladavanim..ci ju najdes..oslov znamich ak ta pozna z videnia tak daky znami tvojho znameho ju isto bude poznat! jedine co mas v rukach je ze je z turcianskych a vies ako vyzera to su 2 fakty podla ktorych hladaj a ktorych sa mas drzat 
-
midnight_man
Guru
No ved tototriple napísal:mid-night šerlok heh
///Viete ako sa vravi: Na internete je vsetko..a vsetci..kazdy je spomenuty na tom internete aj ked o tom mozno ani sam nevie..aj ja som tam a dokonca som o tom ani nevedel
-
triple
Guru wannabe
tak ma nájdi mimo tohto fora. .midnight_man napísal:No ved totoale tak mam s tym skusenosti
neraz som hladal fešnje babeny takto
///Viete ako sa vravi: Na internete je vsetko..a vsetci..kazdy je spomenuty na tom internete aj ked o tom mozno ani sam nevie..aj ja som tam a dokonca som o tom ani nevedelkazdy sme dneska nemusim mat pristup ku kadejakym databazam aby som si zistil info o ludoch proste mi staci net a ak ten clovek aspon troska zije ONLINE tak to nieje vobec ziadny problem
-
Sagittarius
Guru
Te-wei: Je pravda, že ma to už aj prešlo, lebo som bol týždeň preč a o necelé dva týždne idem do školy.
A k tomu hľadaniu cez. Je pravda, že už takto jednu babu našiel cez net (na icq aj pokeci), ale to som poznal meno aj priezvisko aj ju troška viac. A na Pokeci som už pozeral, ale kto by mohla byť ona som nenašiel.
Midnight_man: Ja som si s tym hladaním na nete nebol až taký istý.
A k tomu hľadaniu cez. Je pravda, že už takto jednu babu našiel cez net (na icq aj pokeci), ale to som poznal meno aj priezvisko aj ju troška viac. A na Pokeci som už pozeral, ale kto by mohla byť ona som nenašiel.
Midnight_man: Ja som si s tym hladaním na nete nebol až taký istý.
-
triple
Guru wannabe
Včeča som šiel busom z roboty lebo kolega musel ostať ešte v práci.. no ked som nastupolval môj pohlad sa stretol s pohladom jednej holky.. celkom zlatá som si pomyslel.. ona nastúpila skorej ako ja.. no a ked som si už kúpil lístok a šiel som si tak sadnúť tak zase sa naše pohlady stretli a usmiali sme sa na seba.. hned som som spomenul na túto tému hh..
No ked sme už prišli do môjho mesta.. ona vystupovala trocha skorej ako ja.. ked vystúpil postupovala smerom k zadku autobuse kde som sedel ja.. ja som si to vôbec nevšimol iba zrazu som sa kukol von vtom sa kukla aj ona a ja úplne spontáne som jej zakýval a aj ona mne.. veľmi som si pomenul na túto tému.. chcel som aj bus zastaviť aby som zistil aspon jej meno.. ale nechal som to tak.. ved ked tam chodí do školy predpokladam tak ju v tom bude ešte možnos tretnem hh a množo nie .. uvidíme
No ked sme už prišli do môjho mesta.. ona vystupovala trocha skorej ako ja.. ked vystúpil postupovala smerom k zadku autobuse kde som sedel ja.. ja som si to vôbec nevšimol iba zrazu som sa kukol von vtom sa kukla aj ona a ja úplne spontáne som jej zakýval a aj ona mne.. veľmi som si pomenul na túto tému.. chcel som aj bus zastaviť aby som zistil aspon jej meno.. ale nechal som to tak.. ved ked tam chodí do školy predpokladam tak ju v tom bude ešte možnos tretnem hh a množo nie .. uvidíme
-
Sagittarius
Guru
to poznam potom si clovek povie ze to nema zmysel , ale v podvedomi stale tuzi stretnut tu osobu ... podla mna je to viac menej o tom co sa mne stava pravidelneSagittarius napísal:To hľadanie ma už omrzelo. Ale zasa nevravím, že by som ju nechcel stretnúť.
-
Sagittarius
Guru
tiez pravda ... lenze radsej skusit a pokazit ako neskusit a nikdy neprist na to co mohlo byt hmm ... potom sa clovek nad tym par tyzdnov zamysla preco to neskusil a skusat treba vzdy nikdy nevieme co nas kde pristihneSagittarius napísal:To máš pravdu. Ale je tu aj strach, že by som povedal niečo, čím ju odstraším. Alebo otázka, či to naozaj chcem spraviť... (myslím v tej chvíli)
-
Sagittarius
Guru
Nové
No nesúvisí to celkom s touto témou, ale nechcem zakladať novú.
Dotyčnú už pravdaže nehľadám.
Lebo momentálne si už naozaj ani nepamätám ako vyzerá...
No je to takto: Pred rokom som bol na jednej súťaži zo školy (všeobecno-vedomostná - názov zložitý a nepodstatný), niečo také štýle sústredenia. Boli sme tam 5 dní. Bolo tam aj jedno dievča, s ktorým som mohol niečo skúsiť, keby som mal viac odvahy.
Nakoniec sme sa ani poriadne nerozlúčili ani nič. Ale mali sme ešte raz sa ako skupina zo Žilinského kraja stretnúť ešte raz, tak som to nechal na vtedy. To sa však nekonalo.
Medzitým ma prijali na vysokú do Žiliny, a čím viac sa blížil začiatok šk. roka, tým viac sa blížila šanca, že by som ju mohol stretnúť, lebo ona chodí na strednú tiež do Žiliny. A včera idem už domov zo školy sedím s kamarátom v MHD a počúvam, hmm. ten hlas poznám, aj tento smiech, obzrel som a bola to naozaj ona. Nakoniec som ešte aj vystupoval hneď za ňou. Ale ani som ju neoslovil, či už z nedostatku odvahy alebo z toho, že som sa ponáhľal na bus.
A čo som chcel týmto povedať? Len to, že ten pôvodný problém nebol asi v tom ako ju mám nájsť, ale ako ju nám osloviť.
Lebo tento problém je naozaj aplikovateľný v oboch týchto prípadoch.
Potom som bol na seba naštvaný, že som nič nespravil, ale čo už.
Ak sa chcete vyjadrovať k tomuto, tak môžte, síce nie je veľmi o čom, ale prosím vás príspevky, ktoré majú nejakú hodnotu.
A ak tu dlhšie (napr. týždeň) už nikto nenapíše alebo sa to tu nejako zvrhne (napr. príspevkami na úvodný príspevok - dám tam edit), tak potom poprosím LOCK.
Dotyčnú už pravdaže nehľadám.
No je to takto: Pred rokom som bol na jednej súťaži zo školy (všeobecno-vedomostná - názov zložitý a nepodstatný), niečo také štýle sústredenia. Boli sme tam 5 dní. Bolo tam aj jedno dievča, s ktorým som mohol niečo skúsiť, keby som mal viac odvahy.
Medzitým ma prijali na vysokú do Žiliny, a čím viac sa blížil začiatok šk. roka, tým viac sa blížila šanca, že by som ju mohol stretnúť, lebo ona chodí na strednú tiež do Žiliny. A včera idem už domov zo školy sedím s kamarátom v MHD a počúvam, hmm. ten hlas poznám, aj tento smiech, obzrel som a bola to naozaj ona. Nakoniec som ešte aj vystupoval hneď za ňou. Ale ani som ju neoslovil, či už z nedostatku odvahy alebo z toho, že som sa ponáhľal na bus.
A čo som chcel týmto povedať? Len to, že ten pôvodný problém nebol asi v tom ako ju mám nájsť, ale ako ju nám osloviť.
Potom som bol na seba naštvaný, že som nič nespravil, ale čo už.
Ak sa chcete vyjadrovať k tomuto, tak môžte, síce nie je veľmi o čom, ale prosím vás príspevky, ktoré majú nejakú hodnotu.
A ak tu dlhšie (napr. týždeň) už nikto nenapíše alebo sa to tu nejako zvrhne (napr. príspevkami na úvodný príspevok - dám tam edit), tak potom poprosím LOCK.
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Sagittarius
Guru
Téma sa nemení na Ako ju osloviť, ale ja som chcel napísať, čo sa mi stalo...a že mám trocha s oslovením problém...nič viac. A ako ju osloviť? To viem, veď už som s ňou párkrát bol...Takže: Ahoj. (a potom sa uvidí podľa jej reakcie (či ma spozná atď.)). Len včera, to bolo všetko na ...blbé, tak som to radšej nechal tak. Dúfam, že nabudúce budem mať lepšiu náladu a viac odvahy. A ešte dúfam, že bude to nabudúce.krupica_dnb napísal:takze tema sa meni na: "ako ju oslovit?" vies co ti na to kazdy povie....
na to ze ides byt veliky vysokoskolak by si mal najst odvahu povedat par milych slov...