Mobil na hudbu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
rackom
Medium Star
Medium Star

Mobil na hudbu

Príspevok od používateľa rackom »

Zdravim.
Potrebujem pomoct pri vybere mobilu na hudbu (pripadne na fotenie ale nie je dolezite aby to bol zas fotomobil). Moje poziadavky su priblizne taketo:
- kvalitny a velky display (myslim ze 240x320 je uz pomaly standard)
- bluetooth (bodlo by s podporou A2DP)
- Nokia alebo Sony Ericsson
- karta (alebo pamet) min 2GB alebo ziadna s podporou aspon 2GB
- nech to nie je tehla (vid. N91)
- sluchatka bud kvalitne (spunty do usi ako SE mava pi W rade alebo potom radsej ziadne - sa dokupi)
- cena tak do 15 000sk

To by bolo asi vsetko. Diki
violator
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa violator »

odporucam rozhodne SE, lebo u nokii nie je az taky kvalitny prehravac, a od SE W880i, W850i, W530, tie su dobreee a ak chces aj so symbianom tak W950i, ale ten nema fotak a je pomerne velky...ja by som asi najviac bral W850i, lebo ma 1GB kartu, pekny dizajn a oproti W880i radio, vacsi display a lepsiu cenu :D tot moj nazor
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

pod cim si predstavujes hudobny mobil?ja asi taky ze mobil musi dobre hrat so svojich reprakov, ja mam N6233 2GB kartu a ten mobil nema az na fotak bez zaostrovania chybu, takze ja by som povedal tento.ale ty si chcel kvalitne sluchatka tak to by bol problem bo tie original k mobilu su nanic, to si potom musis kupit redukciu na minijack a kupit si kvalitne sluchatka. u sony-ericssonov nieje podla mna taky mobil aky y si si ty predstavoval vsetky maju sice dobre fotaky ale slabe display-e.Z vlastnej skusenosti(s k750i) uz sony-ericsson nikdy nechcem, maju totiz velmi citlive displaye na chlad, vlhko,atd.ten display na k750i mi odisiel po 4 MESIACOCH!!!
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Ale aj napr. Nokia N73 Music edition ma velmi dobry hud. prehravac... ja taku mam :)
Pedro109
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Pedro109 »

ja by som ti odporucal radsej kupit zvlast mobil a zvlast mp3 prehravac, podla mna su cele hudobne mobily blbost pretoze hudba z toho absolutne nema kvalitu...ale ako chces...do 15k mozes kupit aj super fon aj super player
violator
Star
Star

Smoake napísal:pod cim si predstavujes hudobny mobil?ja asi taky ze mobil musi dobre hrat so svojich reprakov, ja mam N6233 2GB kartu a ten mobil nema az na fotak bez zaostrovania chybu, takze ja by som povedal tento.ale ty si chcel kvalitne sluchatka tak to by bol problem bo tie original k mobilu su nanic, to si potom musis kupit redukciu na minijack a kupit si kvalitne sluchatka. u sony-ericssonov nieje podla mna taky mobil aky y si si ty predstavoval vsetky maju sice dobre fotaky ale slabe display-e.Z vlastnej skusenosti(s k750i) uz sony-ericsson nikdy nechcem, maju totiz velmi citlive displaye na chlad, vlhko,atd.ten display na k750i mi odisiel po 4 MESIACOCH!!!
to by som o sony ericssonoch netvrdil, porovnavat display K750i a 6233 tiez nie je najlepsie...kvalitne sluchadla k mobilu su na hovno, lebo telefon nestiha a reprodukcia je na nic, uz ak tak kup sluchadla od vyrobcu(SE ma pomerne dobry vyber)lebo tie su na telefony vyladene
rackom
Medium Star
Medium Star

Plexxak napísal:Ale aj napr. Nokia N73 Music edition ma velmi dobry hud. prehravac... ja taku mam :)
akurat nad tou som rozmyslal :) inac je tam nejaka zmena oproti klasickej N73 okrem farby, kraty a asi prislusenstva?

btw moj vyber zatial vyzeral takto:
SE W910i
SE W950i
N N73 ME
Pedro109 napísal:ja by som ti odporucal radsej kupit zvlast mobil a zvlast mp3 prehravac, podla mna su cele hudobne mobily blbost pretoze hudba z toho absolutne nema kvalitu...ale ako chces...do 15k mozes kupit aj super fon aj super player
ako player teraz mam neviem ci poznate ale MobiBlu - taka mala kocka. Ja som s nim v podstate spokojny len 1GB mi nestaci a kedze rozmyslam aj nad mobilom lebo ako zistujem tak prechod z N6233 na N5500 nebol asi naj napad aj ked ma to svoje vyhody (symbian, sportove funkcie) ale aj nevyhody (display, rychlost - ale tak zas symbian co viac dodat). No a so sluchatkami co mam (Koss KSC-22, Porta Pro, UR-18 - z ktorych hraju naj Porty :P) mi v podstate aj pri priemernom vystupe akymsi zazrakom :P :D vznikne dost dobry zvukovy vystup.
violator
Star
Star

Pedro109 napísal:ja by som ti odporucal radsej kupit zvlast mobil a zvlast mp3 prehravac, podla mna su cele hudobne mobily blbost pretoze hudba z toho absolutne nema kvalitu...ale ako chces...do 15k mozes kupit aj super fon aj super player
inak suhlasim s tebou, lebo mp3 v telefone ma este daleko k dokonalosti :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

doplat a zober n95
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

ja by som odporucil k550i , mam ho aj ja, ide na M2, bluetooth, IrDA, 2 Mpx, dosvietenie 2 led, skratka vsetko ma, spokojnost 100 %
A k veci podpory velkosti pametoviek, podla mna je to blud ! kazdy telefon by mal vediet pojat akukolvek kartu, keby koli nejakemu zvlasnemu dovodu nie, tak upgrade firmware, pripadne kontakt vyrobcu.
rackom
Medium Star
Medium Star

inkognitto napísal:A k veci podpory velkosti pametoviek, podla mna je to blud ! kazdy telefon by mal vediet pojat akukolvek kartu, keby koli nejakemu zvlasnemu dovodu nie, tak upgrade firmware, pripadne kontakt vyrobcu.
toto podla mna zavisi od firmwaru ... to iste pri fotakoch ... sice pisu ze karta do 1gb ale ked dam 2gb bezi, no pri 4 uz nie ... to iste je aj s mobilmi ale moze sa stat ze uz ratali s tym a tak das vecsiu a nejde
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

no neviem kup si radsej K810i a ostane ti 5 litrov na slusny mp3 prehravac :wink:
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

rackom: N73 ME sa lisi hudobnym prehravacom a este v nejakych drobnostiach...

Ja som mal najprv klasicku N73 a potom som si ju preflahoval na Music edition, teda teraz mam Music edition v obale klasickei N73... a z vlastynch skusenosti mozem povedat ze ten prehravac je o dost lepsi ako v obycajnej N73 :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Ako hovori hitman

Kód: Vybrať všetko

http://www.hej.sk/mobilne-telefony/obchod/329974/sony-ericsson/sony-ericsson-k810i/
k810i a este mas aj na mp3... a ked chces tak si ho vezmi na pausal z t-debile a dostanes aj i-pod suffle ci jak sa to vola s 1GB memory... :wink:
Napísať odpoveď