Prehratie videa, ak ho spustim blbne pc
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Prehratie videa, ak ho spustim blbne pc
ak spustim video v programe napr windows media player 10 tak zacne sekat, blbne pc: strasne spomali vyuzitie cpu na 87 % , a predtim ked som kupil novu graficku kartu bol ten isty problem vyriesilo sa to instalaciou SP2, teraz SP2 je nainstalovany, ale je ina maticna doska+hdd, no a prisiel som na jednu vec-ak spustim program netmeeting ide to nadherne bez problemov pc nic nerobi, tak ak viete niekto co s tym mam spravit?
pls
-
metalismylife
Medium Expert
-
GIGABYTE
King
no skusim uvidim potom napisemmetalismylife napísal:poradim odinstalovanie vsetkych kodekov a ovladacov od grafiky. Hned po to vykonaj dalsie nasledovne : - instalacia driverov grafiky
- re-instalacia directx
- instalacia kodekov allin1 najnovsie
Po vykonaní tychto veci to musi ist inak je to problem uplne iny
editt://urobil som nezabralo
-
metalismylife
Medium Expert
-
GIGABYTE
King
aj to som skusal tu je link na screen po spusteni videa http://ukazto.com/img/Screenshot2007-09-08_20-14-42.jpgToy M@ch!n3 napísal:skus hodit ake procesy ti bezia alebo skus nejakym anti spywareom prebehnut
-
metalismylife
Medium Expert
mas iba vlc player ? ci aj nejaky normalny bezny ako napr. Bsplayer. No kedze ti ide vsetko pomaly tak som uvazoval o tom ze by si mohol mat nejaky vir alebo spyware. Ako vidim mas NOD 32 a mas ho aktualizovany ? a mas nieco na spyware ? spyware doktor alebo pod. skus to prejst anti spywarom nejakym ci nieco nenajde a taktiez daj uplný test noda 32 aby zistil vsetko. a potom napis sem ci nieco naslo.
-
GIGABYTE
King
no tak mam spybot nod32 aktualizovany+ad aware 2007+ccleaner robim teraz nodmetalismylife napísal:mas iba vlc player ? ci aj nejaky normalny bezny ako napr. Bsplayer. No kedze ti ide vsetko pomaly tak som uvazoval o tom ze by si mohol mat nejaky vir alebo spyware. Ako vidim mas NOD 32 a mas ho aktualizovany ? a mas nieco na spyware ? spyware doktor alebo pod. skus to prejst anti spywarom nejakym ci nieco nenajde a taktiez daj uplný test noda 32 aby zistil vsetko. a potom napis sem ci nieco naslo.
edit:// no tak nodom som preskenoval naslo jedneho trojana v system volume ale skusil som video a nejde-blbne, teraz robim spybot uvidim este, spustim aj ccleaner
-
metalismylife
Medium Expert
jasne vsetko to prejdi co anjde zmaz okamzite ak nepojde liecit a restartuj pc a potom skus.Sk1llord napísal:no tak mam spybot nod32 aktualizovany+ad aware 2007+ccleaner robim teraz nod
edit:// no tak nodom som preskenoval naslo jedneho trojana v system volume ale skusil som video a nejde-blbne, teraz robim spybot uvidim este, spustim aj ccleaner
-
metalismylife
Medium Expert
-
metalismylife
Medium Expert