Co vsetko by ste chceli stihnut?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
petogeforce
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa petogeforce »

doťahať seriál krok za krokom :lol: :lol: :lol:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ja by som chcel stihnut zahrat rozluckovy futbal s kamosmi. ist s rodinou ku moru. pozriet sa na old trafford. a viac ma nenapadlo. aha jasne este by som isiel na pizzu
den333
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no ja by som chcel vsetkych co nemam rad poriadne poslat do <> ved uz to je aj tak jedno :D aeste zazit najkrajsi tyzden so svojou priatelkou...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Vypatral by som Lesa a nakopal mu prdel, hned potom by som siel za mojou, objal by som ju a do konca tyzdna by som ju nepustil.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Siel by som do Tatier z mojou najlepsiou kamaratkou Mirkou ... a stravil s nou Posledne chvile zivota :flower:
Rodinka by sla Druhym Autom :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mimochodom, myslim si ze keby oznamili tyzden do konca sveta tak by nastal svetovy kolaps a nedalo by sa ani jazdit dopravou, benzinky by boli v tahu a rano by nemal kto upiect rozky lebo ujo pekar by bol namraky a svoje uspory by minal na stetkach. Na cestach zapchy lebo by kazdy chcel ist za rodinou. Takze ak by chcel niekto ist niekam tak by asi nesiel, lebo by nemal ako.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja by som si kupil hafo pukancov, rozlozil sa na balkone a cakal 8) :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mi-chau napísal:Mimochodom, myslim si ze keby oznamili tyzden do konca sveta tak by nastal svetovy kolaps a nedalo by sa ani jazdit dopravou, benzinky by boli v tahu a rano by nemal kto upiect rozky lebo ujo pekar by bol namraky a svoje uspory by minal na stetkach. Na cestach zapchy lebo by kazdy chcel ist za rodinou. Takze ak by chcel niekto ist niekam tak by asi nesiel, lebo by nemal ako.
presne si to vystihol

a ja by som ostal doma a sral na vsetko kedze vonku by bol totalny chaos :wink:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

ja by som sa snazil vymysliet a zrealizovat sposob ako sa vyhnut apokalypse :D keby sa to podarilo, tak z vas sa stanu narkomani, stratene osobnosti atd. , zriadil by som vam vlastny stat ohraniceny plotom a "ti nepokazeni" by zili dalej ako keby sa nic nestalo :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

mne by bohate stacilo keby som neskolaboval. keby sa dozviem, ze mam posledny tyzden, asi by som bol uplne mimo a sedel niekde v kute ako EMO. keby to bol taky mesiac alebo dva, tak by bolo ine. skusil by som vsetky adrenalinove veci co existuju (ved ak by som sa zabil, tak by to nebol taky problem), skusil by som kompletne vsetky druhy piva (okrem grcov ako pandur a tak), zorganizoval by som riadnu akciu so vsetkymi kamaratmi, zajazdil by som si na R8, carera GT, navstivil by som cim viac krajin a dufal, ze to postiham.
vsimol som si, ze niektori tu mali take veci ako uzmierit sa niektorymi ludmi a podobne veci, ktore sa daju spravit aj teraz. na co cakate? zajtra moze kohokolvek zrazit ozraty vodic a hocikto moze skoncit na vozicku. potom bude neskoro vyplakavat. nemyslim tym, ze kazdy nech ide vykradnut banku a uzivat si, ale tie dostupne veci je lepsie zazit skor ako pred smrtou ;)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

mirak2 napísal:ja by som si kupil hafo pukancov, rozlozil sa na balkone a cakal 8) :lol:
cosi :lol: nemozem

tak, ja by som sa v prvom rade ospravedlnil kamosovi (to je jedno zaco), chcel by som zaradom pocut vsetky cd Tupaca (uplne vsetky songy, ..). a este neviem, je toho strasne vela, co by som chcel stihnut a prave teraz mi nepride na um, co ... takze, tak.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Tých vecí, čo chcem v živote stihnúť je strašne veľa. Ale na mnoho z nich je jeden týždeň príliš krátky. A tak by som sa zamerala asi na celkom bežné veci, ktoré by som si dosýta vychutnala. Zorganizovala by som megaparty pre všetkých, ktorých mám rada. Vybrala by som super miesto, podávali by sa výboné jedlá a pitie, minula by som polovicu úspor na nejkú fajnú kapelu. S každým by som strávila nejaký čas a pokecali by sme o veciach, ktoré sme spolu zažili a povedala by som im, čo pre mňa znamenajú.
Tiež by som si pozrela film, ktorý sa chystám pozrieť si už strašne dlho a večne na to nie je čas. Navštívila by som moje obľúbené miesta na svete a tiež by som si dopriala aspoň 10 hodinový spánok.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

po prve bola by strasna panika..kazdy by sa spraval jak sprosty.. jedine co by som chcel urobit by bolo asi to ze by sme sa isli cela partia nekam rozbit posledny krat zaspievat si , zaspominat ako co bolo , preco to tak musi byt a nakoniec by sme vymysleli neaku unimo bunku kde by sme vsetci prezili lol..
a asi posledny den pred apokalypsou by som si sadol s kamoskou na dvor ruka v ruke a cakali by sme na to.. kym to dojde..

akoze zda sa mi to divne o tomto rozmyslat..
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

konecne by som si kupil tazku ciernu vychadzkovu palicku so striebornou hlavou a v ciernom obleku a v ciernych okuliaroch a v ciernom cilindri by som sa siel prejst do mesta. a na vyvysenom mieste by som na vsetkych tych zpanikarenych ludi zacal vykrikovat: KONECNE VAS VSETKYCH DOSTANEM VY KU*VY JEDNE NAKAZENE!
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

nejak kukam ze kazdy by siel niekoho zabit takze aj ja by som bol obetou nejakej vrazdy.
a ak nie tak by som isiel pretiahnut vsetky kamosky
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ako uz mi-chau spravne vypointoval, keby to bolo officialne stacilo by vyjst na ulicu a za par minut by ste lezali na chodniku s rozbitou hlavou...

Preto skusim p4rovu otazku specifikovat blizsie, predstavte si ze by ste o "apokalypse" vedeli len vy, mozno aj vasi blizky...

Osobne by som urcite Matke a par kamaratom povedal aki boli pre mna v mojom zivote doleziti, podakoval im za vsetko co pre mna urobili a ospravedlnil sa za to co som pre nich neurobil ja. Dalej by som jednej vynimocnej zene povedal ze ju milujem a chcem s nou stravit aspon ten posledny tyzden, ked sme uz tak vela zameskali. Rozlucil by som sa s kazdym komu by za mnou mohlo byt smutno, zobral vsetky peniaze ktore by som mohol a zorganizoval za ne poslednu chatu mojho zivota, daleko od vsetkeho co nenavidim. Potom by som asi vcelku vyrovnane spominajuc na veci ktore som zazil cakal na koniec sveta.

Carpe Diem :wink:

Kedze ale ziadny neprichadza, ziadna z tychto veci sa bohuzial nestane... :|
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

prehodnotila by som svoj zivot a zistila by som kolko veci som neurobila a mala som...napr povedat ludom kt mam rada ze ich mam rada, a objat silno vsetkych,robit veci spontanne bez vycitkov,konecne sa zalubit bezhlavo a nemysliet na dosledky....proste prestat sa kontrolovat vo vsetkom lebo to vsetci musime robit den co den
je to divne takto o tom premyslat co by som urobila keby som uz mala len jeden den zivota...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

hm za uvahu stoji ze aj ked krasne vieme pisat co by sme robili ked nam hori za patami preco to nerobime aj v beznom zivote? ja vam tu nedavam kazen aj ja som taky isty...ja len ze ked vieme co chcem nespravime to :lol: holt debilne ludske plemä

2Topic: asi by som skocil bungee ..bol co najviac s babou, s kamosmi rodinou nic extra ..a s fikusom by sme si isli zahrat na hlave od eddieho van halena :twisted:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Pre mna by bolo Hlavne Sa rozlucit z Rodinou a pratelmi ... povedat ich ako ich mam rad a co mi vsetko dali .... za co som im nesmierne vdacny ... THX a lot
A ihned na to by som zobral Kamaratku Mirku ... do tatier ako som hovoril ... Tam by som jej podakoval za to ze Je ... Za vsetko ... a do konca zivota by som bol s nou a pozeral sa do jej prenadhernych oci ... :smt050 :flower: DAKUJEM
Ha ... uz som to zobral jak v reali :oops:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

heh a vsetky svoje cennosti odkazujem kamosovi durovi z krcmi, a oblecenie mirovi co byva na rohu.:D:D:D a prosim dajte ma spopolnit....toť moje posledne priania.:D:D:D
juj sak sa fakt nic sa nedeje..zijeme dalej .:P zatim.
Napísať odpoveď