dal som za tu novu kartu 1,5tis .. (ma cooler zalman (ci ako sa to pise)) kupil som dobrE?
Kupil som dobre?
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kupil som dobre?
Kupil som MSI NX6600 128mb - Diamond, predtym som mal Radeon 9550 ..
dal som za tu novu kartu 1,5tis .. (ma cooler zalman (ci ako sa to pise)) kupil som dobrE?
za 1500? podla mna ani nie, nataktovany radeon 9550 ma dobry vykon a neviem ci tych 1500 v tejto dobe je dobra investicia za taktiez uz dost staru 6600
je to vykonnejsia karta, to je pravda, na nove hry ti velmi nepomoze, zrychlenie starsich (z obdobia toho radeonu a aj tej nvidie) ale by si mal pocitit, zalezi ake hry oblubujes
je to vykonnejsia karta, to je pravda, na nove hry ti velmi nepomoze, zrychlenie starsich (z obdobia toho radeonu a aj tej nvidie) ale by si mal pocitit, zalezi ake hry oblubujes
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nejaky taky c&c:tw mi pojde minimalne v medium detailoch takze pohoda.. ktore nove? niesom zvyknuty zeby som "CHCEL" kazdu gamesu mat vo full detailoch..
noo ale vezmi si to tak ze pokial by som predal tu staru grafiku za par stovak .. tak by ma vlastne ta investicia vysla len na par stovak ..taky upgrade
noo ale vezmi si to tak ze pokial by som predal tu staru grafiku za par stovak .. tak by ma vlastne ta investicia vysla len na par stovak ..taky upgrade
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
http://www.guru3d.com .. tam najdes nove ovladace