Najlepsia priatelka a ja
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Klinec dnesneho dna. 
priatelka 21:08 :
nejdeme na vodopady?
p4ra 21:09 :
mne jedno, aj tak nemam co robit
priatelka 21:09 :
ja len,že sa v tomto momente neviem ovládať
haha
asi by som ťa..............
mozem soferovat v klude? :d
nieee
Bojim sa, ze nieco sa uz stane. Ale dam na rady tych asi, ktori hovoria, ze ak neskusis, nikdy nezistis.
Tie minuska, nie, neslo mi o to, co tam spominate, ak by ste si precitali celu story, tak mozno pochopite, ale viem, ze je jednoduchsie si pichnut do niekoho.
priatelka 21:08 :
nejdeme na vodopady?
mne jedno, aj tak nemam co robit
ja len,že sa v tomto momente neviem ovládať
haha
asi by som ťa..............
mozem soferovat v klude? :d
nieee
Bojim sa, ze nieco sa uz stane. Ale dam na rady tych asi, ktori hovoria, ze ak neskusis, nikdy nezistis.
Tie minuska, nie, neslo mi o to, co tam spominate, ak by ste si precitali celu story, tak mozno pochopite, ale viem, ze je jednoduchsie si pichnut do niekoho.
-
krupica_dnb
Medium Professional
imho sa vcera nieco stalo
cakam na p4rovu odpoved
bo mi to pripomina dobru telenovelu
myslim ze k nej citis nieco viac ako len priatelsku lasku, len ju mas tak velmo rad ze jej neches zasahovat do terajsieho vstahu (to ti diktuje hlava) a srdce ti diktuje aby si do toho siel... blba situacia
VELA STASTIA pri rozhodovani
cakam na p4rovu odpoved
myslim ze k nej citis nieco viac ako len priatelsku lasku, len ju mas tak velmo rad ze jej neches zasahovat do terajsieho vstahu (to ti diktuje hlava) a srdce ti diktuje aby si do toho siel... blba situacia
VELA STASTIA pri rozhodovani
-
Te-wei
Medium Professional
p4ra:čau chlape, tak som si tžo tu prečítal a to čo si zažil teda zaživaš celkom dobre poznám, ja som bol aj so zadanou a nie jednou, bol som aj s naj kamoškou a tiež sa mi to tak nejak odvíjalo ako tebe. A nie vždy to dopadlo dobre ale neľutujem ničoho čo som spravil a teraz sa netrápim otázkami "čo ak?"
Tvojím najväčším problémom je strach, ty sa proste bojíš ako malý chlapec a par ľudí ťa tu chlachola, čo mi príšlo hlavne v posledných pár spravach až komicke. nepoviem ťi čo by si mal spraviť, ale poviem ti čo by som spravil ja; zdvyhol by som hlavu, vstal vspriamene a išiel s plnou verbou do toho... Ja bojujem a nedám si to na čom mi zaleží a pokiaľ sa budem v živote vždy báť o všetko, že to môžem stratiť, tak nakoniec nebudem mať nič, vobec nič. ty musíš byť vo veciach ktoré chceš rozhodný, nie bojazlyvý, nervozny... veď to môže byť tvoja životná laska a tu sa odpúšťa veškerá sebeckosť. bol by si sebecký? NO A čO kur*a!!! ja by som jej to ešte just ukázal, "Ano som sebec a chcem ťa, chcem ťa viac než som si vedel kedy v živote predstaviť!" baby nechcu chlapov nerozvažnych bojacnych, tým ňa ňu nezapôsobíš. ukázal by som jej aký som chlap, ako mi na nej zaleží ako chcem len ju... prišiel by som za ňou,pozrel sa jej do oči a bez jediného slova ju tak pobozkal, že by sa jej podlomili kolená... pobozkal vášnivo a sučasne drzo a nežne! A nakoniec ju pomiloval a ja ti garantujem že v hlave , pokiaľ by som bol v tvojej situaci, by už mala len mňa.
ja somvlastne niečo také pred pár dňami spravil, teda nie to bozkavanie ale to, že som sa jej zaril tak do hlavy, že cele dni myslela len na mňa a len na mňa. Ale to už je iný príbech...
Veľa šťastia...
A určite by som sa nebál toho, že ak by to nevyšlo, stratil by si ju ako kamarátku, ja som do toho išiel, nevyšlo mi to, nelutujem to a sme kamaráti, aj ked to chcelo čas... a... a teraz sa stretávame a kapitola o nás dvoch sa ešte neskončila.
Tvojím najväčším problémom je strach, ty sa proste bojíš ako malý chlapec a par ľudí ťa tu chlachola, čo mi príšlo hlavne v posledných pár spravach až komicke. nepoviem ťi čo by si mal spraviť, ale poviem ti čo by som spravil ja; zdvyhol by som hlavu, vstal vspriamene a išiel s plnou verbou do toho... Ja bojujem a nedám si to na čom mi zaleží a pokiaľ sa budem v živote vždy báť o všetko, že to môžem stratiť, tak nakoniec nebudem mať nič, vobec nič. ty musíš byť vo veciach ktoré chceš rozhodný, nie bojazlyvý, nervozny... veď to môže byť tvoja životná laska a tu sa odpúšťa veškerá sebeckosť. bol by si sebecký? NO A čO kur*a!!! ja by som jej to ešte just ukázal, "Ano som sebec a chcem ťa, chcem ťa viac než som si vedel kedy v živote predstaviť!" baby nechcu chlapov nerozvažnych bojacnych, tým ňa ňu nezapôsobíš. ukázal by som jej aký som chlap, ako mi na nej zaleží ako chcem len ju... prišiel by som za ňou,pozrel sa jej do oči a bez jediného slova ju tak pobozkal, že by sa jej podlomili kolená... pobozkal vášnivo a sučasne drzo a nežne! A nakoniec ju pomiloval a ja ti garantujem že v hlave , pokiaľ by som bol v tvojej situaci, by už mala len mňa.
ja somvlastne niečo také pred pár dňami spravil, teda nie to bozkavanie ale to, že som sa jej zaril tak do hlavy, že cele dni myslela len na mňa a len na mňa. Ale to už je iný príbech...
Veľa šťastia...
A určite by som sa nebál toho, že ak by to nevyšlo, stratil by si ju ako kamarátku, ja som do toho išiel, nevyšlo mi to, nelutujem to a sme kamaráti, aj ked to chcelo čas... a... a teraz sa stretávame a kapitola o nás dvoch sa ešte neskončila.
-
p4ra
Redeemer
OKay, nejde o to, ze som bojazlivy. Ona vie, ze nie som. Ale uz som spominal, ze jedno priatelstvo som uz skazil. Velmi nechcem pokazit aj toto. Ona vie, ako mi na nej zalezi, aj jej na mne zalezi. Teraz ma vztah. Nechcem jej ho kazit, lebo si ju vazim a respektujem ju. Myslim si, ze bezhlavo sa vrhat do niecoho a mysliet len na seba nie je fer voci nej. Znamena pre mna viac, ako len to, aby som iba ja bol stastny (i ked, keby sme boli spolu, tak by sme boli obaja stastni, viac nez pravdepodobne), ale zatial sa mi zda rozumnejsie pockat, netlacit na pilu a pockat, ako sa to cele vyvynie.
Dufam, ze toto ta uspokoji trosicku viac.
-
Te-wei
Medium Professional
Uspokojí bohate,ALE...p4ra napísal:OKay, nejde o to, ze som bojazlivy. Ona vie, ze nie som. Ale uz som spominal, ze jedno priatelstvo som uz skazil. Velmi nechcem pokazit aj toto. Ona vie, ako mi na nej zalezi, aj jej na mne zalezi. Teraz ma vztah. Nechcem jej ho kazit, lebo si ju vazim a respektujem ju. Myslim si, ze bezhlavo sa vrhat do niecoho a mysliet len na seba nie je fer voci nej. Znamena pre mna viac, ako len to, aby som iba ja bol stastny (i ked, keby sme boli spolu, tak by sme boli obaja stastni, viac nez pravdepodobne), ale zatial sa mi zda rozumnejsie pockat, netlacit na pilu a pockat, ako sa to cele vyvynie.
ty píšeš že nechceš byť sebec, ale vlastne istým spôsobom si, lebo rozhoduješ aj za ňu,teda podla toho čo píšeš mi to tak príde. Vzťah neni o jednom človeku, ale o dvoch, to myslím vieš veľmi dobre a do vzťahu idú vždy dvaja. Ona je dospela, inteligentna baba, tak nechaj aj ju , nech sa rozhodne, ty jej môžeš ukázať čo ju s tebou čaká.
nepíšeš to priamo, ale evokuje to vo mne... ja nemám rád ak mi baba povie niečo v zmysle nedáme sa do kopi, lebo ti nechcem ubližiť, lebo sa bojím, že to nebude klapať a ja neviem čo ešte. To vlastne rozhoduje aj za mňa. nehovoriac ak to použije pro rozchode. ja hadam viem, čo je pre mňa dobre a ak chcem ísť do rizika, tak chcem,nie? neni som male decko.
Inak rozmýšla,že tej svojej kamaratke napíšem sms, že sa s ňou tužím veľmi milovať
Ato ani nepoviem čo som spravil druhej, to byste ma asi zabili, nazvali morálným odpadom
Takto sa ma spravat chlap...A ver mi jedno bratu,to co robis-neexistuje vec,ktora by tej zene imponovala viac...Preto ta aj tak chce.Ale zase treba poznat hranicu.Mozno stratis najlepsiu kamosku,ale zaroven mozno ziskas nieco ovela viacp4ra napísal:OKay, nejde o to, ze som bojazlivy. Ona vie, ze nie som. Ale uz som spominal, ze jedno priatelstvo som uz skazil. Velmi nechcem pokazit aj toto. Ona vie, ako mi na nej zalezi, aj jej na mne zalezi. Teraz ma vztah. Nechcem jej ho kazit, lebo si ju vazim a respektujem ju. Myslim si, ze bezhlavo sa vrhat do niecoho a mysliet len na seba nie je fer voci nej. Znamena pre mna viac, ako len to, aby som iba ja bol stastny (i ked, keby sme boli spolu, tak by sme boli obaja stastni, viac nez pravdepodobne), ale zatial sa mi zda rozumnejsie pockat, netlacit na pilu a pockat, ako sa to cele vyvynie.
-
p4ra
Redeemer
Myslim, ze mas pravdu.dudo02 napísal:A ver mi jedno bratu,to co robis-neexistuje vec,ktora by tej zene imponovala viac...Preto ta aj tak chce.
Predvcerom sme spolu volali. Len tak, ze ako sa ma, co nove. Rozpravali sme sa a potom povedala: Som strasne rada, ze si taky mily, pozorny a hlavne chapavy. Mam radost z toho, ze sa spravas tak, ako sa teraz spravas, a ze ma do nicoho nenutis, lebo vies, v akej som teraz situacii. Lubim ta a chybas mi. Strasne ma to potesilo, ked mi to povedala a mal som velku radost. Potom sme sa rozpravali dalej a sme sa dohodli, ze buduci vikend si mozno spolu skocime na drink. (uz sme sa nevideli 2 tyzdne)
Osobne si myslim, ze bolo rozumne naozaj sa do nicoho nehrnut a pockat, ako sa to cele vyvinie.
-
triple
Guru wannabe
konečne z basy von.. no kde som bol doteraz?že by osudová láska?
pff je to tu už celkomk pekne zhrnuté a viem ako ti je .. ja pežívam v podstate to isté.. a v podstate som to riešil tak ako ty doteraz.. mám jednu priateľku poznáme sa od začiatku strednej.. od začiatku ako som ju spoznal som ju mal viac než len rád.. aj som to vtedy chcel s nou skúsiť ale bol som predsa len decko. a ona mala už potom priateľa myslím že 5 rokov... vždy som jej bol nablýzku ako priateľ ktorému môže všetko povedať..
no neviem kedy sa najblyžšie uvidíme lebo išla pracovať do írska a vôbec sa nemieni vrátiť na slovensko.. iba ak domov do čiech (je to češka na slov. chodila na strednu tu má rodinu) ale sme stále v kontakte icq. telefon. ked bola naposledy v lc asi tak v januári tohto roka na jeden den si po nejaké veci tak sme boli spolu celý den a noc.. nič sa nestalo ale cítil som že tam bolo to napätie.. neviem ako to je z jej strany.. nikdy sa ktomu neviadrila.. takže mne ostáva veriť tomu že sa nejako stretneme a možno budeme spolu.. lebo viem že keby som aj mal niekoho a niečo by sa medzi nami stalo tak ostanem s nou.. nikto nevie o mne tak veľa ako ona dokonca ani možno ja.
Ale kedže ty si totu v kontakte .. neviem ja by som netlačil na pílu skôr by som počkal čo prinesie čas a alkohol
pff sám neviem čo mám robiť v tejto situácií a keby som bol v tvojej tak tiež neviem a tiež by tu asi vznikla podobná tému..
Takže GL
sorry že v tvojej tome som tu takto rozvynul moju situáciu - možno ti to nejak pomôže
pff je to tu už celkomk pekne zhrnuté a viem ako ti je .. ja pežívam v podstate to isté.. a v podstate som to riešil tak ako ty doteraz.. mám jednu priateľku poznáme sa od začiatku strednej.. od začiatku ako som ju spoznal som ju mal viac než len rád.. aj som to vtedy chcel s nou skúsiť ale bol som predsa len decko. a ona mala už potom priateľa myslím že 5 rokov... vždy som jej bol nablýzku ako priateľ ktorému môže všetko povedať..
no neviem kedy sa najblyžšie uvidíme lebo išla pracovať do írska a vôbec sa nemieni vrátiť na slovensko.. iba ak domov do čiech (je to češka na slov. chodila na strednu tu má rodinu) ale sme stále v kontakte icq. telefon. ked bola naposledy v lc asi tak v januári tohto roka na jeden den si po nejaké veci tak sme boli spolu celý den a noc.. nič sa nestalo ale cítil som že tam bolo to napätie.. neviem ako to je z jej strany.. nikdy sa ktomu neviadrila.. takže mne ostáva veriť tomu že sa nejako stretneme a možno budeme spolu.. lebo viem že keby som aj mal niekoho a niečo by sa medzi nami stalo tak ostanem s nou.. nikto nevie o mne tak veľa ako ona dokonca ani možno ja.
Ale kedže ty si totu v kontakte .. neviem ja by som netlačil na pílu skôr by som počkal čo prinesie čas a alkohol
pff sám neviem čo mám robiť v tejto situácií a keby som bol v tvojej tak tiež neviem a tiež by tu asi vznikla podobná tému..
Takže GL
sorry že v tvojej tome som tu takto rozvynul moju situáciu - možno ti to nejak pomôže