Včera som bol na tom v kine.. no pravdupovediac som sa bál, že to bude riadna blbosť, ale v podstate to bol jeden taký obyčajný priemerný diel, len trochu dlhší. Moje hodnotenie je 3,5 hviezdičky z 5
brm napísal:Včera som bol na tom v kine.. no pravdupovediac som sa bál, že to bude riadna blbosť, ale v podstate to bol jeden taký obyčajný priemerný diel, len trochu dlhší. Moje hodnotenie je 3,5 hviezdičky z 5
btw.. aspoň priateľka sa v kine fajne vyspala.
vcera si bol v kine???
inak aby som nebol OT, tak som to videl a je to ako pisal uz brm, klasicky diel len dlhy, ale aj tak to malo aj pribeh na tu svoju dlzku
ci pana to je festy super film. mnajradsej by som pozeral uz len filmy simsonovcoch a ne serial. bo ma furt sere ze to ma iba nejakych 25 minut. ked to pozeram ta cem vidiet aspon 1000 casti
Retne napísal:Ale nakoniec moze byt rad ze takto skoncilo, peniaze ak nie je z bohatej rodiny tak daju pocitit nasledky, ale najrdsej moze byt ze neide do basy!
To by nesiel ani s podmienkou, ale teraz nema ani zaznam v registri, co je dost velka vyhoda.
tak 150 000 za to co mu hrozilo je velmi vyhodne ).....aj ekd jasne da to pocitit na rozpocte .......noo a k teme.....super film ktory sa iste vyrovnal serialu...smila som sa na nom od zaciatku do konca....a ta dlzka filmu mi usla ako serial
Akurát som to pozeral, natočené z kamery. Pri tom sa tam všetci rehlia, gruhlia ale dalo sa to pozerať. A ten čo už sedí si môže fúkať slamkou do zadku.