Kto za to moze?
Kto za to moze?
http://www.nova.cz/zpravy/?83c=%7Ekrimi ... del&play=1
http://zpravy.idnes.cz/podivejte-se-jak ... _krimi_cen
1. video - myslel som si ze zeleny
2. - to uz vam ukaze ina...
http://zpravy.idnes.cz/podivejte-se-jak ... _krimi_cen
1. video - myslel som si ze zeleny
2. - to uz vam ukaze ina...
myslim si ze nasi policajti zasahuju celkom dobre...nestava sa casto ze niekto ujde fizlom pocas auto nahanacky*brm napísal:Kto môže za čo? Nechápem ani 1. ani 2.
Takémuto dobrovoľnému darcovi orgánov by mali naveky odobrať vodičské oprávnenie na akékoľvek vozidlo, ktoré by malo aspoň jedno koleso..
Inak pekné video ako z amerického filmu. Keby aj naši policajti takto zasahovali.
* mne sa to podarilo a ani auto mi netrebalo
Ti policajti to spravili genialne. A nechapem preco si ten motorkar este otvaral hubu, ked im ocividne utekal. A samozrejme, video to dokazuje. Tu nie je o com diskutovat.
PS: tomu motorkarovi by som dozivotne zobral vodicak, ved co je to uz za opovazlivost utekat policajtom a potom na nich este hadzat vinu za svoju blbost.
"Musis uhnout do pi*i vole"
PS: tomu motorkarovi by som dozivotne zobral vodicak, ved co je to uz za opovazlivost utekat policajtom a potom na nich este hadzat vinu za svoju blbost.
"Musis uhnout do pi*i vole"
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
[OT]o com je tato tema? ... mame vytvorit tri strany a budem hadzat KáBéČka ??? ... jedni budu za to ze motorkar je jasny debil, druhy ze zasrani plesnivi ciapkari ho mohli zastavit aj inak a treti budu zas vravet o niecom inom
... [/OT]
... reakcia policajtov bola rozhodne primerana, hentaky debil robi hambu motorkarom! .. sam povie ze ho mali normalne zastavit a pokutovat, aleked utekal .. no co niektori si vedia nasrat do huby ...
...
... reakcia policajtov bola rozhodne primerana, hentaky debil robi hambu motorkarom! .. sam povie ze ho mali normalne zastavit a pokutovat, aleked utekal .. no co niektori si vedia nasrat do huby ...
omg milujem ako kazdy pise ze ten motorkar je kkt.. urcite nemal na tu cbr papiere a spz zaplatenu poistku nic proste chcel utiect policajtom aby nemusel platit zbytocne peniaze.. no tak co utiekol a este k tomu nikoho neohrozoval.. ked tomu naklada po krajnici tak pochybujem ze by nekoho zrazil..
//heh docital som sa ze mal spz.. no tak proste chcel si trosku zvysit adrenalin..
//heh docital som sa ze mal spz.. no tak proste chcel si trosku zvysit adrenalin..
re
podla videa za vsetko moze motorkar, ale neda sa povedat zeby chcel nejako utiect na tej motorke. keby chce tak na tej motorke ho uz davno ani nevidia, ale oni stale sli za nim. mozno chcel len provokovat policiu
Re: re
Kazdopadne to je magor a oni ho pekne vymakli s tym chodnikomMonako2 napísal:podla videa za vsetko moze motorkar, ale neda sa povedat zeby chcel nejako utiect na tej motorke. keby chce tak na tej motorke ho uz davno ani nevidia, ale oni stale sli za nim. mozno chcel len provokovat policiu
Poznam par motorkarov, ale s policajtami sa nezahravaju. Na motorke nie je problem zdrhnut a ked sa tento hral na ghost ridera, tak je to jeho chyba a asi to uz robit nebude.
MurphY: zdrhnut by mohol hned, keby isiel na nejaku prazdnejsiu cestu, tam by na neho s autom nemali sancu a je kkt lebo sa to este snazil zvalit na policajtov
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
keby som uz nemal na novu CBR papiere, tak si tam nedam ani znacku, radsej si udrbem ten plast co je nanu nachystany, lebo ten to bohovsky spati ... takze myslim ze toto je bez diskusie ... ked chce jazdit po meste ako ch*j, tak nech sa z toho zodpoveda, existuje vela miest kde sa moze vyblaznit, ale zas na druhu stranu aspon chlapik ziskal popularituMurphY napísal:omg milujem ako kazdy pise ze ten motorkar je kkt.. urcite nemal na tu cbr papiere a spz zaplatenu poistku nic proste chcel utiect policajtom aby nemusel platit zbytocne peniaze.. no tak co utiekol a este k tomu nikoho neohrozoval.. ked tomu naklada po krajnici tak pochybujem ze by nekoho zrazil..
... btw.: tiez nejazdim tzv. " na víkenďáka ", ale v meste sa spravam slusne a slapnem len mimo obce a len kde to poznam, ale o tom tu uz debaty boli ...