no ta finančna stránka je dôležita, keby si mal dosť penazi tak mamke by si mal kupiť niečo načo bude mať pamiatku do konca života - napr. nejaký malý prstienok napríklad a niečo tam vygravýrovať
btw poznamocka k zopar komentarom v karme....
Rikinko viem ze ma nemas rad no nerob z toho kovbojku
A za druhe... keby som takuto temu zalozil a niekto napise ze rakva ...tak sa asi dostim od smiechu a nebudem to brat vazne.... Ludia zivot nie je len o tvareni sa ze ste dospeli
no ak ti to vide, tak by sa hodila nejaka retiazka, prip naramok, zalezi co ma radsej prip nejaka brosna alebo prsten, alebo sa skus dohodnut s otcom a celkom stylovo by mohli vyzerat hodinky s venovanim
yoplin napísal:kup jej nieco pamatne. ved bude mat 50, to je taka gulatina. nejaky pohar s 50-kou a hlavne kvety. sladkosti jej mozes kupit na druhy rok.
nie je nic horsie ako pohar s 50tkou, za prve neslusi sa damam pripominat ich vek a za druhe je to gic pomaly nadpozemskych rozmerov
co ja vem .. skus vonafku to bude na potesenie do najblizsich mesiacov a ako zenu ju to potesi a potom nieco na spomienku ziadne pohare misy a ani blbosti ..vidim to na zlatnictvo a ak das daco gravirovat o to lepsie
ak ma osoba rada netradicne darky, tak stipni niekde nejaku nezmyselnu zachovalu 50tku vedla cesty ...
... ale realne na 50tku co ja viem .. nieco prestizne .. zlate hodinky, vynikajucu kavu, nieco co vyuzije ... to je tazko .. podla toho co ma dotycny/a rad/a ...