Pre tych co byvaju na sidlisku!
nemyslim ze ma byvanie na sidlisku nejaky priamy efekt ale moze to byt sposobene tym ze ludia tu maju vela volneho casu a nevedia co robit...na sidliskach zije vela ludi a vela kultur...tak sa mnohym stalo ze sa "skazili"SRneC napísal:co ma sidlisko so skazenostou mladeze?
oproti dedine je to ine kedze tam ludia travia cas vacsinou v krcmach alebo pracami okolo domu a zahrady a zije ich tam na vacsej ploche ovela menej...
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Byvam taktiez na sidlisku v panelaku. Som mestsky typ cloveka a na dedine by som nechcel byvat. Ano, v rodinnom dome, to hej, ale nie na dedine. Obcas chodievam na dedinu ku kamosovi, ale neviem si na to zvyknut. Najviac ma serie ta hydina, co rano zacne vyskrekovat a budit ludi... Potom je to ta skutocnost, ze na dedine sa strasne rychlo vsetko siri. mam na mysli informacie. Nieco spravim a uz to vedia vsetci. Tym su rozdielni mestski ludia od dedinskych - o druhych a do druhych sa moc nestaraju. Je to dobre aj zle. A tazko sa mi predstavuje, ze by som sa isiel niekde na dedine napr. bicyklovat. Ano, asi je to moj skresleny pohlad na vec, ale ked prechadzam autom cez nejaku dedinu, tak vidim len rovnu cestu a po jej krajoch par ludi na bicykloch.Viem, ze su tam aj nejake tie bocne ulicky, ale na sidlisku pocitujem vacsiu volnost pohybu.
Inak o tej "skazenosti" - tak isto to je u mladych v meste ako aj na dedine. Vsetko zavisi od povahy jednotlivca. KTO NECHCE, TEN TO ROBIT NEBUDE. Mame tu na sidlisku svoju partiu. Sme normalni mladi ludia, ktori sa bavia a k tomu nepotrebuju ziadne drogy, chlast a cojaviemcoeste... (aj ked tomu chlastu sa obcas nevyhneme
) Ked som bol mensi, s kamosmi sme sa stretavali na nejakych miestach, kde sme par hodin preberali starosti zivota. Ako isiel cas, postupne sme si nachadzali priatelky a od seba sme sa vzdalovali. Teraz sa sice stretavame, ale nie casto. Obcas vybehneme niekam posediet a pokecat.
Inak o tej "skazenosti" - tak isto to je u mladych v meste ako aj na dedine. Vsetko zavisi od povahy jednotlivca. KTO NECHCE, TEN TO ROBIT NEBUDE. Mame tu na sidlisku svoju partiu. Sme normalni mladi ludia, ktori sa bavia a k tomu nepotrebuju ziadne drogy, chlast a cojaviemcoeste... (aj ked tomu chlastu sa obcas nevyhneme
som z maleho mestecka a nastastie nie zo sidliska.... fajcim ciga, a obcas odpalim nejaku polahcujucu okolnost, a maximalne pivko, tvrdsi alkohol mi nic nehovori.... a nerobim to verejne, nemam potrebu ukazovat "aha, ja som frajer, hulim!" takze radsej bud sa niekam zasijeme, alebo putujeme niekam do prirody.. ganja podla mna na lavicky a do zastavok nepatri.... ale mame tu kopu takych individui...
-
Medium Star
No tak na Sídlisku Dargovských Hrdinov (FURČA) som každý deň vonku s kamošmi postávame niekde alebo sedíme za školou na ihrisku, fajčíme si cigaretky, lúskame slnky a niekedy si dáme aj pivečko a pritom balíme aj nejaké čajky.
Máme tu aj svoju obľúbenú reštiku kde chodíme na pizzu alebo kofolku a zahráme si niečo na JudeBoxe. Ale zase nemám rád na sídlisku opilcou a detí čo už fajčia kávu. Podľa mňa je to v pohode sídlisko. 
-
kukiak
Addict
vazne sa to vola furca, lebo tam stale fučí?Sweety napísal:No tak na Sídlisku Dargovských Hrdinov (FURČA) som každý deň vonku s kamošmi postávame niekde alebo sedíme za školou na ihrisku, fajčíme si cigaretky, lúskame slnky a niekedy si dáme aj pivečko a pritom balíme aj nejaké čajky.Máme tu aj svoju obľúbenú reštiku kde chodíme na pizzu alebo kofolku a zahráme si niečo na JudeBoxe. Ale zase nemám rád na sídlisku opilcou a detí čo už fajčia kávu. Podľa mňa je to v pohode sídlisko.
k teme.. u nas mame dokonca sidliskovu "crew" PDW
no nemozem z nich, vysedavaju na lavickach, presne ako pises, serble na hlave a to je ich zivot.. po celom meste "tegy" s nazvon ich krjiu.. no lol.. neviem ci sa smiat alebo plakat
-
Shark NX
Addict
Poznam ... byvam v Polsku na dedine to iste ... Kazdy vie ze byvam na slovensku ... kazdy ma zastavuje pyta sa ako sa ma dedko ... pritom toho pana vidim 1. v zivote atd ... uz som si zvykol ...fizz napísal: Kazdy tu vie moje meno, kde byvam, kde chodim do skoly, s kym som kedy chodila...
Jedine co ma sere vybehnes len tak z kamoskou von na Kavu alebo na Kolu a uz cela dedina ... jak sa ma tamta uz ste kolko spolu??
Porad mam chut im jednu napalit. Leze mi to na nervy ...
A potom vysvetluj ludom ze spolu nechodite ... a ked sa to nahodou este dozvedia jej rodicia ... Sme tak radi ze si nasla takeho mileho chlapca ...
-
metallista
Medium Expert
sedenie je uzivanie? aj ja som mlady , ale nevysedava , uzivam si inym sposobom , ale asi zme kazdy iny .metallista napísal:ja byvam na sidlisku a som spokojny, us by som si asi nevedel navyknut na dedinu, ale keby tam zijem od mala urcite by sa mi pacilo aj tam.
a to že sedavame na lavickach,popijame a tak je myslim si v celku ok, ved sme mladi tak si uzivame, no nie?
-
mirak2
Hardcore addict
byvam na sidlisku ale to ziadnej sidliskovej nicnerobiacej partie som sa nezaradil, moj brat ale ano a robi to fakt ukazkovo, sedi na plote s cigou v ruke, aj s kamosmi nechava pred sebou velku mlaku pluvancov a nadavaju na vsetko co okolo nich prejde (uz som to niekam pisal tusim)..btw ten fas ma 15 rokov a naposledy prisiel domov s popalenou rukou "mi z nicoho nic vybuchol sprej v ruke" ..neveril som mu to ja, mama a ani doktori co mu to davali dokopy ..
mladsi bracha co? to je najhorsie ked vidis mladsieho brata ked robi tieto vecimirak2 napísal:byvam na sidlisku ale to ziadnej sidliskovej nicnerobiacej partie som sa nezaradil, moj brat ale ano a robi to fakt ukazkovo, sedi na plote s cigou v ruke, aj s kamosmi nechava pred sebou velku mlaku pluvancov a nadavaju na vsetko co okolo nich prejde (uz som to niekam pisal tusim)..btw ten fas ma 15 rokov a naposledy prisiel domov s popalenou rukou "mi z nicoho nic vybuchol sprej v ruke" ..neveril som mu to ja, mama a ani doktori co mu to davali dokopy ..
-
metallista
Medium Expert
nevravim ze sedenie je uzivanie si, zle som sa asi vyjadril, ale ked si ideme vyje*** tak si sadneme na lavicku do parku, ty mozno sedavas v bare, hm?matko888 napísal:sedenie je uzivanie? aj ja som mlady , ale nevysedava , uzivam si inym sposobom , ale asi zme kazdy iny .
uzivam si skor tak ze idem na koncert, s kamosmi von alebo na daku turistiku