.php 3 forum neexistuje ked tak , tak phpBB3 forum , to len taky detail...inak v prechode problem nevidim , karma je ,attachment mod je [kompatibilny s aktualnym] , online-offline status je , vazenie je , hry su tiez, ip nieje problem nakodit a zalozky su tiez , modcp panel je tiez ... takze problem by asi nebol ...
mailer > mody, ktore su tu na fore su poupravovane priamo mnou priamo na toto forum, takze ak by sa preslo na nove phpbb muselo by sa to vsetko prerabat.
mailer napísal:.php 3 forum neexistuje ked tak , tak phpBB3 forum , to len taky detail...inak v prechode problem nevidim , karma je ,attachment mod je [kompatibilny s aktualnym] , online-offline status je , vazenie je , hry su tiez, ip nieje problem nakodit a zalozky su tiez , modcp panel je tiez ... takze problem by asi nebol ...
Keď je tam presto to iste, ako tu, tak aký význam by to malo? Okrem toho, že by sa každú chvílu niečo sralo, ako to pri takýchto manévroch býva.
Co by ste privitali nove na fore? Nove logo, ak budem hovorit za vysokoskolakov, my sme este nezacali a toto logo sposobuje psychicke tazkosti a stavy beznadeje.
mi-chau napísal:Co by ste privitali nove na fore? Nove logo, ak budem hovorit za vysokoskolakov, my sme este nezacali a toto logo sposobuje psychicke tazkosti a stavy beznadeje.
a ty co chodia do prace? a im co? ved oni nechodia do skoly...treba urobit tri loga na fore...jedno SKOLA VOLA pre na zaklado a stredo skolakov, dalsie bude VYSOKA SA BLIZI pre vyskarov a dalsie bude ROBOTA POKRACUJE
berte to ako ironicku odpoved mi-chaouvi a nie ako ozajstny navrh
mi-chau napísal:Co by ste privitali nove na fore? Nove logo, ak budem hovorit za vysokoskolakov, my sme este nezacali a toto logo sposobuje psychicke tazkosti a stavy beznadeje.
sa pozri laskavo, ze kedy oficialne zacina semester, potom ta taketo tazkosti prejdu
Logo je celkom dobré, neštve ma tak ako naše obchodné domy s oooobrovskymi plagatmi : "Škola volá". Vsade su fixky a ceruzky a pravitka a Harry Potter tasky...
Obujte sa do mna vsetci kua, chcel som naznacit ze je to mierne neaktualne logo (Ako Sv.Mikulas na vianoce), s depresiami to bol for ktoremu ocividne rozumiem len ja.
Fakt sa oplati prist s napadom
skor aby tu nezacali rast prispevky v juzanskom jazyku obsahujuce znaky co marne hladat na beznej klavesnici
OT: napadol ma film "Five fingers" kde bola USA organizacia co mala v zaujme aj prehladavat web a patrat po "kajdamanoch" na forach, inzeratoch a pod.
neviem, dufam, ze to nie je velka blbost.. nemohlo by sa spravit nieco take ako (nechcem to k tomu prirovnavat ale musim) priatelia na pokeci.
ze by mali uzivatelia, ktori chcu vybranych inych uzivatelov - svojich priatelov a ked by sa prihlasili, tak by im to niekde vyskocilo. a vedeli by tym padom, ze su na fore.. hmm? bolo by s tym vela roboty?
PS: iba chcem pocut ci ano alebo nie. take veci ako: to co je za blby napad alebo ze nebudete robit nieco co je aj na pokeci si nechajte pls. peace