midiam napísal:Z nicoho nic mi na mojom notebooku ztmavol display vidno iba trochu mam Vistu . Neviete ako to nastavit?
Dakujem
tak bud ti zohreli svietiace trubice...alebo je to softwarova chyba, ale asi nema s winom nic spolocne...bez s tym na reklamaciu lebo to svojpomocne neopravis...
-=wolf=- napísal:raz sa to aj mne stalo ale na desktopovom pc a stacilo len dat Reset RGB skaly a hned to bolo v normale ale fakt neviem ako je to na NB
tak to je zajimavy kusok ked ti monitor vypol podsvietenie
viem ze to je asi sprostost, ale ma to pripojene do siete? mne sa nieco podobne stalo na nootebuku, som nemohol prist co to a nokoniec so prisiel nato ze napajaci kabel co ide zo siete do nootebuku bol v nootebuku trocha vysunuty
Sk1llord napísal:viem ze to je asi sprostost, ale ma to pripojene do siete? mne sa nieco podobne stalo na nootebuku, som nemohol prist co to a nokoniec so prisiel nato ze napajaci kabel co ide zo siete do nootebuku bol v nootebuku trocha vysunuty
podsvietenie ti ide aj na baterku...u niektorych notebookov tam maximalne klesa napatie v trubiciach aby sa setrila stava, ale aby sa totalne vyplo a nebodaj aj v desktopovom monitore to uz je koniec...a ak monitor nie je v zaruke tak je takmer nemozne take trubice zohnat...uvidite za par rokov ked nase LCD monitory co teraz kupujeme, odide im podsvietenie za par rokov...