Ktorej značke veríte? A prečo..
Ktorej značke veríte? A prečo..
Ja Siemens.
uz som si zvikol...
-
Syan Hrenky
Medium Expert
-
vvw
Expert
- Kontaktovať používateľa:
hmm
vykupujem...
predavam...
sprostredkuvavam predaj a servis (aj) mobilov...
ale SAMSUNG je zatial najspolahlivejsi mobil s akym sa stretavam.
na 2.mieste je siemens
na 3.mieste je nokia (ale najpredavanejsi typ mobilu)
atd...
(...to je len moj nazor a moja dlhodoba skusenost
)
predavam...
sprostredkuvavam predaj a servis (aj) mobilov...
ale SAMSUNG je zatial najspolahlivejsi mobil s akym sa stretavam.
na 2.mieste je siemens
na 3.mieste je nokia (ale najpredavanejsi typ mobilu)
atd...
(...to je len moj nazor a moja dlhodoba skusenost
nokia je fajn mam 6600 ale normalne mama ma 6230 sa mi az tak nepacia maju take moc jednoduche menu co sa tyka kvality tak neni o com mam este aj siemens s65 a som mximalne spokojny jedine co ma stve je absencia mp3prehravaca aj ked pravda je ze na to by mal sluzit nejaky ten discman abo HDDmp3 tod vsio k znackam mal som aj motorolu v500 a nemal som problem
Ktomu SE K750i porite nan...
Kód: Vybrať všetko
http://mobil.idnes.cz/telefony.asp?r=telefony&c=A050301_120132_telefony_ada-
frederick123
Star
- Kontaktovať používateľa:
Verim vsetkym znackam, ide len o to, ktoru preferujem viac...
· Siemens - Su to elegantne mobily, teda nikdy by som si nekupil nizsiuz triedu ako "S"
· Nokia - Vyssie triedy su pekne su samozrejme aj kvalitne, ale ovladanie je pre blbcov a zeny, nieze by tieto dva "kmene" malinieco spolocne, to by som zenam krivdil... Su to telefony vacsinou pre dievcata, take male chutnucke, proste na zabavku... Ine je, ked by sme hovorili o komunikatoroch.
· Sagem - my-X8 alebo myS-7, toto su telefony anozaj pekne a verim, ze aj dobre vybavene... Mal som my-X6, no v celku to bolo velikanske, ale na tu dobu pred rokom to bolo celkom fajnove, ale casto mi zamrzal...
· SonyEricsson - nemam skusenosti... akurat tusim, ze su najkompatibilnejsie s ostatnymi telefonmi...
· Myslim, ze Motorola su dost kvalitne telefony...
JE TO LEN NAZOR!!!!
· Siemens - Su to elegantne mobily, teda nikdy by som si nekupil nizsiuz triedu ako "S"
· Nokia - Vyssie triedy su pekne su samozrejme aj kvalitne, ale ovladanie je pre blbcov a zeny, nieze by tieto dva "kmene" malinieco spolocne, to by som zenam krivdil... Su to telefony vacsinou pre dievcata, take male chutnucke, proste na zabavku... Ine je, ked by sme hovorili o komunikatoroch.
· Sagem - my-X8 alebo myS-7, toto su telefony anozaj pekne a verim, ze aj dobre vybavene... Mal som my-X6, no v celku to bolo velikanske, ale na tu dobu pred rokom to bolo celkom fajnove, ale casto mi zamrzal...
· SonyEricsson - nemam skusenosti... akurat tusim, ze su najkompatibilnejsie s ostatnymi telefonmi...
· Myslim, ze Motorola su dost kvalitne telefony...
JE TO LEN NAZOR!!!!