ROMing
videli - neoplati sa
http://www.csfd.cz/film/223890-roming/
http://www.csfd.cz/film/223890-roming/
humor pouzity v tomto filme mi osobne velmi nesedel... mozno je to sposobene aj tym ze som taky mlady a tento film ma podla mna cielovu vekovu kategoriu trochu vyssie ako sa nachadzam ja...
ale zasa aby som len nekritizoval musim povedat ze film som vydrzal pozerat cely a bolek polivka bol proste neprekonatelny so svojimi hlaskami ...
ty píčo, za pozretie to ale stoji

ale zasa aby som len nekritizoval musim povedat ze film som vydrzal pozerat cely a bolek polivka bol proste neprekonatelny so svojimi hlaskami ...
ty píčo, za pozretie to ale stoji
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
neni to az take zle, aj ked je jasne ze bolek mal uz aj lepsie filmy ... nemuselo to byt az take vulgarne, ale celkom dobre, rozhodne lepsie ako rozne prizemne americke komediefizz napísal:...
... preco ta vlastne citujem? ... lebo si myslim ze asi nemas taky prehlad vo filme aby si mohla povedat ze sa ti nezda ze by mohol byt oskarovy film z byvaleho sovietskeho bloku ... konecne prichadza svet nato, ze najlepsi film neni ten najkrvavejsi a s tym najznamejsim obsadenim a tebe to samizda moc vadi ... nic proti tebe ani proti tym ktorym sa film nepacil, je to vas nazor, ale to co si povedala, bolo prinajmensom velkohube ... v skustku je oscar viac menej len take amsove ocenenie komercnych snimok, kvalitu produkcie vsak dokazuju skor malometrazne filmy, v ktorych hraju v poslednej dobe jasny prím reziseri z byvaleho sovietskeho bloku a roznych " zaostalych krajin " ... btw.: mozno o tom nevies ale najlepsi sucasni rezseri su napr. mexicki, srbski a tak ...
no nic necham to tak, ale sklamalo ma to ze takto podcenujes kvalitu ludi nenakazenych velkym nablyskanym stylom holého údu ( hollywoodu ) ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
takisto som ja ten holy ud pouzil ako vzorku dnesneho kasovo uspesneho filmu, neviem ako ty ale ja si myslim ze reziseri u nas a v cechach su hodne dobri a vedia vycarit vselico fajne aj z otrepaneho scenara - vid sverakove vratne lahve ... ale nejde tu o konkretneho rezisera alebo o konkretny film ... len som chcel upozornit ze kvalita reziserov z roznych kutov sveta sa neposudzuje len podla par snimkov a podla toho odkial su ... velmi dobre dokazu vyuzit moment prekvapenia a nasi, polski a ceski reziseri uz spominanych malometraznych a alternativnych filmov su uspesni a uznavani ... za dalsie je nepomerne lahsie spravit trhak so scenarom hoci otrepanym, ako bez neho - vid napr. K2 studio a ich dokumenty ... podobnych dokumentov bolo natocenych habadej, ale vacsinu robili ludia ktori sa bali ..ale musel prist clovek ktory mal gule a nadanie a spravil a jz otrepanej prirody spojenej s historiou velke dielo, ktore zaujme mnoho ludi
...
... nevim ak sa ta to nejak dotklo, tak sry
... nevim ak sa ta to nejak dotklo, tak sry
-
mirak2
Hardcore addict
neviem co moze byt dobre na filme v ktorom je pouzite slovo pí*a vo vsetkych tvaroch, padoch a odvodeniachnapalm napísal:uplna pecka...blbost to nie je urcite...mozno pre nechapavych
//rikinko: je rozdiel nadavat na ihrisku ked mi niekto takmer vybije zuby laktom/hokejkou a rozdiel pocuvat nadavky vo filme a v "hudbe" - chapes to je ti taka vec ze KULTURA...kultura a sport su dve veci
-
lekoklatik
VIP
-
Enduro3333
Medium Professional
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
Šu-Do
Redeemer
nahodou som si to pozrel.. netusil som ani co to je za film.. ale kedze tam bol polivka a uz som len pocul jeho kompletny slovnik pomenovania ludi (pi*us)
tak som si to kukol cele... v podstate sa nahanali za jednou zenskou pre svojho syna.. ale cesta k nej bola tazka.. hlavne s tym autom ktorym sli 
miestami humorne.. vdaka polivkovi ale inak.. nic moc.. 4/10
miestami humorne.. vdaka polivkovi ale inak.. nic moc.. 4/10