problem s ntb po instalacii alcoholu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dante18
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

problem s ntb po instalacii alcoholu

Príspevok od používateľa dante18 »

Zdravim. Mam taky problem s ntb....instaloval som tam alcohol a pred dokoncenim instalacie to vypisalo nejaku modru obrazovku a restartovalo pc...no a po restarte sa nedostanem do windowsu lebo to zase vyhodi tu obrazovku modru a restartne. mam win vista a na xp mi ten alcohol bezi bez problemov...poradte co robit...bude stacit ak ten alcohol vymazem? prikladam aj fotku tej modrej obrazovky bo za tu chvilu sa nedalo nic precitat
Prílohy
DSC01292.JPG
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Ako vymazat? Najlepsim riesenim bude ist do safe modu a tam to odinstalovat. Potom by to mohlo ist. Treba skusit, za to nic nedas. Neviem, ci aj vo viste je to F8 pri starte systemu, to si uz musis sam zistit.
dante18
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

problem je ten ze po tom restarte mi ponukne safe mode ale aj ked ho zvolim tak mi nabehne ta modra obrazovka a nedokazem sa ani prihlasit do systemu....myslel som vymazat cez linux alebo ako...
metalismylife
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa metalismylife »

dante18 napísal:problem je ten ze po tom restarte mi ponukne safe mode ale aj ked ho zvolim tak mi nabehne ta modra obrazovka a nedokazem sa ani prihlasit do systemu....myslel som vymazat cez linux alebo ako...
to bude tou vistou :lol:
dante18
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

metalismylife napísal:to bude tou vistou :lol:
ja by som skor povedal ze tym alcoholom ale urcite aj vista zohrala svoju ulohu....ale potreboval by som to vyriesit
metalismylife
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa metalismylife »

dante18 napísal:ja by som skor povedal ze tym alcoholom ale urcite aj vista zohrala svoju ulohu....ale potreboval by som to vyriesit
hmm v tomto ti kamo nepomozem, jednemu ukaze pri instalacii hry druhemu pri instalovani alkoholu....i ked pricina je bohvie kde....ja davam v takomto pripade reinstal :) a xp nie vistu
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hehe...
je to nekompatibilitou.. Alcohol (STARA VERZIA) + Vista..
ja som to tiez nainstaloval.. ale potom mi aj napisalo ze to moze poskodit nieco.. tak som dal ze ok.. sak co.. no a potom bum... modra obrazovka.. ci safe mode ci normalne.. pretoze po kazdom spusteni sa snazi nahodit nejaky driver.. no a pritom Vista skolabuje do BSoD.. pomoze jedine reinstal Windowsu... a potom si tam nahod novu verziu Alcoholu... ta ti pojde.. :)
dante18 napísal:ja by som skor povedal ze tym alcoholom ale urcite aj vista zohrala svoju ulohu....ale potreboval by som to vyriesit
tak tak :wink:
dante18
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

to je smutne :cry: ...ale dik za radu
Napísať odpoveď