problem s ntb po instalacii alcoholu
problem s ntb po instalacii alcoholu
Zdravim. Mam taky problem s ntb....instaloval som tam alcohol a pred dokoncenim instalacie to vypisalo nejaku modru obrazovku a restartovalo pc...no a po restarte sa nedostanem do windowsu lebo to zase vyhodi tu obrazovku modru a restartne. mam win vista a na xp mi ten alcohol bezi bez problemov...poradte co robit...bude stacit ak ten alcohol vymazem? prikladam aj fotku tej modrej obrazovky bo za tu chvilu sa nedalo nic precitat
-
metalismylife
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
metalismylife
Medium Expert
hmm v tomto ti kamo nepomozem, jednemu ukaze pri instalacii hry druhemu pri instalovani alkoholu....i ked pricina je bohvie kde....ja davam v takomto pripade reinstaldante18 napísal:ja by som skor povedal ze tym alcoholom ale urcite aj vista zohrala svoju ulohu....ale potreboval by som to vyriesit
-
Šu-Do
Redeemer
hehe...
je to nekompatibilitou.. Alcohol (STARA VERZIA) + Vista..
ja som to tiez nainstaloval.. ale potom mi aj napisalo ze to moze poskodit nieco.. tak som dal ze ok.. sak co.. no a potom bum... modra obrazovka.. ci safe mode ci normalne.. pretoze po kazdom spusteni sa snazi nahodit nejaky driver.. no a pritom Vista skolabuje do BSoD.. pomoze jedine reinstal Windowsu... a potom si tam nahod novu verziu Alcoholu... ta ti pojde..

je to nekompatibilitou.. Alcohol (STARA VERZIA) + Vista..
ja som to tiez nainstaloval.. ale potom mi aj napisalo ze to moze poskodit nieco.. tak som dal ze ok.. sak co.. no a potom bum... modra obrazovka.. ci safe mode ci normalne.. pretoze po kazdom spusteni sa snazi nahodit nejaky driver.. no a pritom Vista skolabuje do BSoD.. pomoze jedine reinstal Windowsu... a potom si tam nahod novu verziu Alcoholu... ta ti pojde..
tak takdante18 napísal:ja by som skor povedal ze tym alcoholom ale urcite aj vista zohrala svoju ulohu....ale potreboval by som to vyriesit