ale prosim vas nerobte si srandy...aj mne by sa nieco zislo proti chrapaniu lebo mam 14 rokov a uz od 9 rokov chrapem a dost ma to trapi lebo mama vravi ze chrapem jak 70-rocny cap ze to pocuju cez stenu prosim vas daco odporucte
ja som to s tym nagnetom myslel vazne..
ked mi niekto nepoznal tak jeden magnet dostanes do jazyku a druhy magnet sa v operuje do sanky...a v noci ked spis sa to spoji a tym vznikny volny priestor pre dychanie..magnetky su male a nieje to vidiet.
Chrápanie môže byť spôsobené aj z nadváhy, ďalej z toho, ak dotyčný spí na bruchu alebo treba ísť s tým k lekárovi, či to nie je niečo s dýchacími cestami. Určite sú aj iné dôvody, prečo niektorí chrápu a niektorí nie, ale toto sú, čo viem, také najčastejšie.
chrapanei je sposobene zuzenim dychacich ciest teda napr pri nadche pri nadvahe pri zlej polohe .... atd vlastne skus si to sam spusti jazyk troska do hrdla (cim zuzi dcyhacie cesty) a uvidis hend chrapes Je tam ten problem ze clvek vtedy dycha nepravidelne. Vysetrenie je inak celkom priemne prides na stredisko tam si lahnes tam ta daju spinkat a pocas spanku natebe robia merania hehe a este dostanes potvrdenie o navsteve lekara
Niekde som videl take "roztahovaky". Pripevnilo sa to na nos a vraj clovek prestal chrapat. Bolo to niekde v TELESHOPE Ale ci to funguje aj v reale, to neviem
mne pomohlo navysenie vankusa.. ak mam hlavu vyssie, nechrapem, ak standardne, pilim o dusu.
mne sa sopel z nosa neda vyfukat, rovno sa mi usadzuje. ani cistenie teste pred spanim nepomaha, ani rozne kvapky, tak som musel sam pomoct.... ten vankus...