blokuje Orange akciove telefony?
-
quasimoto
Star
- Kontaktovať používateľa:
blokuje Orange akciove telefony?
Caute,
neviete ci orange blokuje akciove telefony? chcem totiz kupit N6300 a mam Tmobile. pripadne ci su blokovane datove sluzby, alebo vobec nic?
maju orange telefony nieco specialne v sw?
neviete ci orange blokuje akciove telefony? chcem totiz kupit N6300 a mam Tmobile. pripadne ci su blokovane datove sluzby, alebo vobec nic?
Re: blokuje Orange akciove telefony?
ako napisal low-rider orange neblokuje fony ale dava vlastny sw do vsetkych fonov nie iba do SE ale T-mobile je svina musi vsetko blokovat je to hovadina ale zda sa mi ze v T-mobile su lepsie fony nemyslite?quasimoto napísal:Caute,
-
Tomasko
Guru wannabe
ja mam n73 z tmobile a neblokovanuFilipito napísal:ako napisal low-rider orange neblokuje fony ale dava vlastny sw do vsetkych fonov nie iba do SE ale T-mobile je svina musi vsetko blokovat je to hovadina ale zda sa mi ze v T-mobile su lepsie fony nemyslite?
tak potom blokuju asi len SETomasko napísal:ja mam n73 z tmobile a neblokovanu
-
Traktorista
Guru
ee, ja som kupoval v t-mobile skoro pred rokom N6280 a bola blokovanaFilipito napísal:tak potom blokuju asi len SE
Orange neblokuje nikdy mobily,len t-mobile. Pritom obidve firmy si davaju svoje softwary do vsetkych mobiloch. Najlepsie mobily sa daju splasit v t-mobile a ked si ho das odblokovat, tak povedz nech ti napalia novy original software ako je v tom mobile, ziadny t-mobile alebo orange, lebo tie su dost pomale oproti originalnym. A najhorsie co moze byt na orange softwaroch tak to je ta lista rychleho spustania. Na nokiach a na niektorych novych sony ericssonoch sa da uz vypnut. 
-
mikkimikki
Medium Professional
-
DanielDevil
Addict
a zalezi aj od toho kedy si kupis telefon...zo zaciatku vela telefonov v ponuke nieje brandovanych...postupne sa dostavaju uz brandovane...aj moj oco vychytil v Orange E65 bez brandu a znamy ho bral o mesiac neskor a uz aj logo na kryte a aj FW upraveny a to iste aj pri 6233 a co sa tyka blokovania Orange urcite nie,ale T-mobile ano,ale pri odblokovani treba davat pozor na to,ze pri odblokovani mimo T-mobilu ti pada zaruka
-
.:M4jco:.
Medium Star
Mobilné telefony od operátora Orange su len špecialný firmware ktorý v sebe ukrýva loga a reklamu na Orange.U niektorých mobilných telefonoch toto brandnutie Orange-om môže mať za následok nespustenie určitých aplikácii a podobne.
Mobilné telefony od T-mobile su telefony ktoré su v 95% percentách prípadov uzamknuté do ostatných sieti,to znamená že nemôžete použiť inu sim kartu ako je T-mobile.Taktiež používaju špecialny firmware ktorý ale neni zasa až taký "drastický" ako u Orange-u
U O2 moc toho neviem zatial pretože ešte nikto z mojho okolia nemá a ani som sa zatial nikde nedočítal ako ich blokuje a podobne.
Dúfam že to aspoň niekomu trochu pomohlo
Mobilné telefony od T-mobile su telefony ktoré su v 95% percentách prípadov uzamknuté do ostatných sieti,to znamená že nemôžete použiť inu sim kartu ako je T-mobile.Taktiež používaju špecialny firmware ktorý ale neni zasa až taký "drastický" ako u Orange-u
U O2 moc toho neviem zatial pretože ešte nikto z mojho okolia nemá a ani som sa zatial nikde nedočítal ako ich blokuje a podobne.
Dúfam že to aspoň niekomu trochu pomohlo