delete

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Filipito napísal:aky rozdiel myslis
medzi kamosom a napadnikom?
Ano, presne ten :)
Frankie napísal:nápadník je oveľa nápadnejší
:lol: Tak nejak.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ak nie ste obaja geniovia (co predpokladam, ze nie), tak skus formou doucovania. ked bude potrebovat doucit nieco, tak to skus. a mozno aj ty mas medzery a potrebujes oducit nieco od nej ;) no a doucovanie nikdy nie je o uceni. budete kukat akurat fotky na PC, pocuvat hudbu, kecat a mozno sa skole budete venovat tak 15 minut :) ja by som to riesil takto :) ked sa poznate, tak mi to pripada ako fajn sposob. navyse aj keby ste spolu nechodili potom, tak aj tak je to fajn take doucovanie :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

turtlak69 napísal:ak nie ste obaja geniovia (co predpokladam, ze nie), tak skus formou doucovania. ked bude potrebovat doucit nieco, tak to skus. a mozno aj ty mas medzery a potrebujes oducit nieco od nej ;) no a doucovanie nikdy nie je o uceni. budete kukat akurat fotky na PC, pocuvat hudbu, kecat a mozno sa skole budete venovat tak 15 minut :) ja by som to riesil takto :) ked sa poznate, tak mi to pripada ako fajn sposob. navyse aj keby ste spolu nechodili potom, tak aj tak je to fajn take doucovanie :)
vidis to my nenapadlo diky ale teraz sa este nic take neucime cize to bude mozne uskutocnit az niekedy o mesiac
a este ak sa moze priznat ze kto mi poslal taky odkaz a k tomu K- presne som to skopiroval
pi*i ty fetuješ???? takéto témy tu boli milion krát ty drbko
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

KarmaJebov si nevsimaj, boli, su a budu na hlavu.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako by som mal zacat chodit s dievcatom s nasej triedy?

Príspevok od používateľa DonLuca »

Filipito napísal:Cize je to moja naj kamoska ale neviem ako jej mam povedat ci so mnou chce chodit a ked by to nahodou skoncilo ci sa este so mnou bude rozpravat alebo nie no ved chapete. prosim o rady. 8)
Kámo na to Ti odporučím iba jedno..... Spýtaj sa týpka s nickom Reli.c

Edit/// Blade nič v zlom :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

dost zalezi an tom ako to skonci. ci po uvazeni sa rozhodnete ze to uz nema zmysle dalej tahat a ostanekte kamarati alebo rozchodom bude jeden z vas velmi trpiet a tazko si k sebe najdete cestu aj ked len kamaratsku...
a ako jej to povedat... to sa tu uz riesilo milion krat...
mas jej to povedat normalne tak ako babe na zastavke, babe v kostole alebo kazdej inaje babe.. to ze je tovja spoluziacka nic nemeni na tom ako by si to mal povedat si myslim...
neviem skus ju pozvat na kavu, ze sa s nou chces porozpravat a tak zacni nejako naznacovat o co ti ide a skumaj jej reakcie... no a uvidies. v kazdom pripade ak by tie naznaky nepochopila, tak sa nejako uisti a nakoniec sa jej to asi spytaj nejakou prijamejsou cestou...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

dakde kde budete spolu a bude fajn nalada, tak jej povedz ze je uzasna, ze je ti s nou super a ci by nechcela byt trochen viac ako kamaratka resp. ci ona neciti nieco podobne. bud sa ti hodi kolem krku alebo budete kamarati:)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Alebo ju oval kijom a odvleč do jaskine :lol: :lol: :wink:
Proste skus niečo čo ti tu radia ALE hlavne maj gule a odvaž sa .......
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ak budes s nou niekde vonku sam, tak vtedy sancu vyuzi, v skole alebo niekde vo velkom kolektive radsej nic neries...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

dohodni si s nou stretko na pieskovisku tam sa jej povedz:
"ty si super baba.. chceš so mnou chodiť? a ona sa ťa spýta "a koľko máš rokov červýk" ty jej povieš a ona sa zamyslí a povie "dobre a teraz spolu chodíme" dáte si pusu a je tvoja
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

a ja Ti poviem, ze nedavaj sa s nou dokopy... spoluziacka je daco ine ako kamoska z vonku
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

No ja neviem ale môj spolužiak chodí so mnou do triedy už chvalabohu piaty rok a on má priateľku z triedy aj keď sa rozišli minimálne trikrát ale už budú spolu dobrý rok. :)

A moja skúsenosť... Ja som tiež chodil istý čas so spolužiačkou ale po dvoch mesiacoch bol koniec. Neviem no, mne to nevyšlo ale zasa ja som mal s toho blbý pocit. Neviem čo vy. :?
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

tak so spoluziackov ja neviem :) ako dalo by sa to ale ked to nedopadne dobre tak to bude automaticky vedet cela trieda :D
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

sweety: je rozdiel, ci to je vazne chodenie, alebo chodenie 12rocnych deticiek :) (tych vztahov v skole bolo neurekom :D). pri vaznejsom vztahu sa totizto len tak kopacky z flipu nedavaju...

a jednoznacne chod do toho, kazdy sa pyta co potom ked skoncite, ale preco by ste mali skoncit? ked je tvoja vyvolena, tak je jedno ci je suseda, spoluziacka, upratovacka wc kde chodis, alebo vodicka mhd...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

jimino napísal:sweety: je rozdiel, ci to je vazne chodenie, alebo chodenie 12rocnych deticiek :) (tych vztahov v skole bolo neurekom :D). pri vaznejsom vztahu sa totizto len tak kopacky z flipu nedavaju...

a jednoznacne chod do toho, kazdy sa pyta co potom ked skoncite, ale preco by ste mali skoncit? ked je tvoja vyvolena, tak je jedno ci je suseda, spoluziacka, upratovacka wc kde chodis, alebo vodicka mhd...
Ano presne ak ju mas rad tak sa nepozeraj na to ci ste spoluziaci alebo co..ja sa teraz s odstupom casu pozeram na ZS lebo som tiez riesil veci ale ved ona je spoluziacka a tak a vidim ze mi to vobec nemalo vadit :) naopak je to o to krajsie ze budete kazdy den spolu :) byt s tymto rozumom mojim na tvojom mieste tak neriesim nic :) a kolektiv? ak sa budu spravat ako 13 rocne decka tak si ich nevsimal..inac je to v pohode
Filipito
Darca
Darca

midnight_man napísal:Ano presne ak ju mas rad tak sa nepozeraj na to ci ste spoluziaci alebo co..ja sa teraz s odstupom casu pozeram na ZS lebo som tiez riesil veci ale ved ona je spoluziacka a tak a vidim ze mi to vobec nemalo vadit :) naopak je to o to krajsie ze budete kazdy den spolu :) byt s tymto rozumom mojim na tvojom mieste tak neriesim nic :) a kolektiv? ak sa budu spravat ako 13 rocne decka tak si ich nevsimal..inac je to v pohode
naj si nasa trieda hovori co chce ale viete ja sa hanbim lebo ked sa jej to spytam a povie ze ne tak sa bojim aby to neskoncilo ze pozdravime a tak
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Filipito napísal:naj si nasa trieda hovori co chce ale viete ja sa hanbim lebo ked sa jej to spytam a povie ze ne tak sa bojim aby to neskoncilo ze pozdravime a tak
No
1.) Kdo sa boji nech nejde do lesa a kdo sa hanbi nech sedi doma na zadku
2.) Ked sa jej to nespytat stal sa budes zozierat tym ze to nevies a ze to chces vediet
3.) Ked ti to povie(typujem ze ti povie ze sama nevie ako to baby v tomto veku zvyknu) ak ti povie Ano je to 50% vyhra( a to som optimista) kedze puberta vie pekne zatocit so vsetkym a predsa no ZS :wink: a ked ti povie nie tak sa budes spravat ako doteraz a je na nej ako sa k tomu postavi
4.) Pripada mi to ako dalsi s tych "vzatahov" sorac
5.) Kolko mate rokov?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Na ten skromny opis situlacie davas az prilis konkretne analyzy Dr.midnajt, my tam nevidime vsetko moze byt inak.
Filipito
Darca
Darca

midnight_man napísal: 5.) Kolko mate rokov?
14-14
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Filipito napísal:14-14
v tom prípade
dohodni si s nou stretko na pieskovisku tam sa jej povedz:
"ty si super baba.. chceš so mnou chodiť? a ona sa ťa spýta "a koľko máš rokov červýk" ty jej povieš a ona sa zamyslí a povie "dobre a teraz spolu chodíme" dáte si pusu a je tvoja
Napísať odpoveď