VMware - spustenie ineho OS z druhej particie(nie virtualne)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

VMware - spustenie ineho OS z druhej particie(nie virtualne)

Príspevok od používateľa ppt »

Da sa spustit iny operacny system vo win, ale tak, aby to nebezalo "virtualne", ale priamo z particie, na ktorej mam dany OS nainstalovany?

Konkretne na jednej particii mam WinXP s nainstalovanym vmware. Na druhej particii mam linux (debian). Ked som nastavil, aby mi OS spustalo z particie ( http://www.obrazok.eu/uploads/c11b3183b3.png ), tak mi po spusteni virtual machine vyhodi nasledujucu hlasku: http://www.obrazok.eu/uploads/7c7512dc4a.png

Viete mi niekto, pls, poradit? :)
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

Mas to tam napisane..partition table is invalid ......tu ma napada len to ze win nepozna Ext3...reiserfs...atd...ako z nich chces nieco nacitat ked to nepoznas.....nvm ako VMWare.......aj ked MVWare robi zazraky..ale iba s sietou medzi win a linuxom....linux vpoho zapisuje na ntfs.....to som nevedel ze to VMWare sposobuje :D....ked som dal linux riadne tak som bol nemilo prekvapeny :lol: :lol:
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hmm.. a ako by si to skusil riesit? Nainstaloval som aj program Linux Reader (cize teraz vo win vidim aj particiu ext3 a mozem ju pekne citat), no vo VMware to stale nefunguje. :(

Este otazka: Niekto to takto rozbehal (teda v OS z jednej particie spustil iny OS z druhej particie)?
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

pocuj vyskusaj to z linuxu...len tak rpe zauimavost..stiahni vmware pre linux a skus tam spustit win..ze ci pojde alebo nie....
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Shrekzv:
dik, no to by bol trosku problem, kedze mam debian bez grafickeho rozhrania (teda mam len textove rozhranie). A instalovat tam gnome, alebo kde z urcitych dovodov nechcem. Ale pre zaujimavost to fakt skusim na mojom nb, kde mam ubuntu. :)
Napísať odpoveď