Posielanie SMS do zahranicia
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Posielanie SMS do zahranicia
Cavte, chcem sa iba opitat takuto vec. Su dva mobily, jeden je v zahranici (napr. v CZ ale povodom je ten telefon zo SVK, teda teraz vyuziva roaming) a ja chcem nanho poslat SMS zo SVK, ale ja ho mam ulozeneho ako 090xxxxxxx teda bez kodu krajiny. Pride ta SMS-ka na ten telefon do zahranicia?
Chcem nejaku 100% odpoved... Ma s tym niekto nejake skusanosti alebo hodte nejaku stranku kde to je popisane (ale dajaku overenu stranku).
Dakujem
Chcem nejaku 100% odpoved... Ma s tym niekto nejake skusanosti alebo hodte nejaku stranku kde to je popisane (ale dajaku overenu stranku).
Dakujem
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
No mna nezaujma kolko platim ale ci to dojde. A mam Motorolu a tam sa info o doruceni myslim neda zapnut ale pri kazdej odoslanej SMS mi hlasi taku zelenu fajku ze asi bola dorucena. Snad to tak nebere operator ze ked on zaznamenal v svojiom systeme SMS tak pre telehon je to ako dorucena SMS, ale az ked pride na cielovy telefon.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
No takze volat velmi nechcem lebo ak ma niekto roaming tak plati aj za prichadzajuce hovory a dost vela. No ale som si spomenut som raz volal na ten telefon a dovolal som sa aj s cislom ulozenym ako 090xxxxxxx, teda no som akurat vyzvanal lebo ta osoba to nedvihla koli tomu poplatku. Takze ked som sa dovolal (cca) bez kodu krajiny tak by mala aj ta SMS prist tak isto. Ci sa mylim? Je tam nejaky rozdiel pri volani a posielani SMS?
-
makaveli
King
ty posielas tu zo slovenska sms na slovenske cislo, takze ci das len 090x alebo +42190x teba trapit vobec nemusi, o to dorucene do roamingovej zony sa uz postara operator, takze ci tam predvolbu das alebo nie, je to absolutne jedno.. ale keby uz on z roamingu posielal sms tebe, on musi dat predvolbu +421 aj ked ma slovenske cislo
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Re: Posielanie SMS do zahranicia
Ahojte som tu nová a nevyznám sa tu moc...chcem sa len opýtať či neviete niečo o posielaní sms do zahraničia a o cene sms..platím cenu ako keby som posielala na Slovensku alebo niečo navyše?? ďakujem za odpoveď
Pekný večer
Pekný večer
-
audiotrack
VIP
keď si na slovensku, tak pre teba platia ceny rovnaké ako keby bol príjemca na slovensku. On ale bude platiť viac ak ti bude chcieť odpísať. Presne ceny si musíš pozreť v cenníku, keď si nenapísala akého operátora máš
audiotrack
Mám T-mobile...takže sa nemusím báť že budem platiť o niečo viac?
ďakujeem 
Mám T-mobile...takže sa nemusím báť že budem platiť o niečo viac?
-
audiotrack
VIP
nie, teba výjde sms normálne ako ťa stojí aj keď posielaš do orangu/o2/t-mobilu na slovensko. To že je v zahraničí sa teba nijako netýka, iba jeho bude stáť viac ak ti bude chcieť odpísať (ale to tiež závisí od krajiny v ktorej je)
ďakujem ti veľmi pekne
a pekný večer