Grafika/zly obraz (NUTNE help)
Grafika/zly obraz (NUTNE help)
Kupil som na stary pc GF4 MX 440 (za gf2) - dostal som - vymenil som gf 2 za tu gf4 po spusteni bol obraz velmi zly myslim hocijake chyby v grafike ,napr zdvojovanie objektov hocijake grafikce ryhy na obrazovke atd - tak som spustil k tej grafe cd nainstaloval ovladace -restart to iste- len myslim ze to seklo tak som musel tvrdy restart - a "spustit system beznym funkcnym spusobem" ci jak to tam davalo na vyber .. tak som skusal sosnut forceware no to iste - aj ked som aktualizoval direct - tu mi po instalacii zas zcernala obrazovka takze som zas musel restart + spustit poslednu znamu funkcnu konf.... Moze to byt chybna graffa ci je problem u mna?
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tu moznost momentalne nemam.. jedine na tomto mojom, ale urcite nie v najblizsich dnoch pc je zapnuty 24/7 uploady atd .. to je jedno .
MNo k problemu.. Da sa nejakym sposobom zistit ci je ta pamat dosrana (Ako tu niekto vyssie spominal) potreboval by som mal istotu.. Alebo skusit nejaky iny postup s ovladacmi alebo tak? ..
MNo k problemu.. Da sa nejakym sposobom zistit ci je ta pamat dosrana (Ako tu niekto vyssie spominal) potreboval by som mal istotu.. Alebo skusit nejaky iny postup s ovladacmi alebo tak? ..
http://img294.imageshack.us/my.php?image=beznzvupb4.jpg takto to tam asi vyzera... 
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
no a asi takto to vyzerá keď je vadná grafika(konkrétne pamäť.. presne takéto kadejaké debilinky na obraze ti robí keď je pamäť vadná , ono to u mňa robilo aj pri štarte windowsu (aj u kamoša) a bootovaní , tak som vedel , že to nebude SW chyba driverov alebo tak) ... ak máš možnosť splašiť na požičanie funkčnú PCI kartu alebo kartu do príšlušného grafického portu , skús si ju tam a uvidíš , že problémy prestanú ... aspoň ja to tak tipujem teda , neviem síce ako to otestovať inak ako vymeniť grafu za inú a túto (podľa mňa vadnú) skúsiť u iného ,ale tak na výber aj tak nemáš